Bike totaal Kemps Den Bosch

Kemps Bike Totaal

De bekendste fietsenwinkel van ‘s-Hertogenbosch opent voortaan haar deuren aan de Boschveldweg 1. In het voortraject is er een 3D-lichttekening ontwikkeld waarna het op maat gemaakte lichtplan gepresenteerd is. Na de presentatie is het lichtplan deskundig uitgevoerd.

Door de hoge kwaliteit van onze Internova spots én lineaire balken die geschikt zijn voor de 3-fase rails, zijn alle showroom producten bij Kemps op een niveau gepresenteerd die passend is bij de winkel zichzelf.

Naast LED-verlichting hebben wij ook geluidsboxen in de rail geplaatst die zorgen voor een uniek akoestisch geluid door de gehele winkel. Een prachtig eindresultaat is te zien op de foto’s. Wij zijn er in ieder geval trots op.

Producten uit dit project:

Scroll naar boven