Werkwijze

In een aantal eenvoudige stappen leggen wij je graag uit hoe onze werkwijze is bij WhyLed. Wij helpen je met verduurzamen door middel van een op maat gemaakt lichtplan met onze hoge kwaliteit LED-Verlichting.

downloads 1 1

1. Kennismaking op locatie óf bij ons in de showroom.

We maken graag eerst kennis om de mogelijkheden op het gebied van LED-Verlichting te bespreken. Graag horen we of er wensen en behoeften zijn.

Mocht je nog niet helemaal bekend zijn met LED-verlichting, dan geeft dit niet. wij geven u graag een heldere uitleg.

2. Intake op locatie

Onze ervaren lichtadviseur komt op locatie de conventionele verlichting bekijken en opnemen. Hierbij laat hij/zij zien wat voor eventuele LED-vervanger gebruikt kan worden voor de verlichting die er nu hangt. Per ruimte worden de armaturen opgenomen en wordt er desgewenst een proefplaatsing gedaan zodat je weet waar je aan toe bent.
alex kotliarskyi QBpZGqEMsKg unsplash
Etage 1 2

3. Voorstel LED-verlichting presenteren

Na de intake op locatie wordt er een voorstel met kostenbesparende LED-verlichting gemaakt. Hierin wordt de R.O.I. berekening, 3D-lichtekening en optioneel WhyLed&Lease plan in meegenomen. Desgewenst maken wij twéé voorstellen, namelijk: ons beste advies én een economisch advies.
4. Realisatie van het voorstel

Na een wederzijds akkoord komen wij de verlichting uit het besproken voorstel afleveren en/of installeren. Ons montageteam team voldoet aan alle elektrotechnische certificering om het gehele project in goede lijnen te laten verlopen. Van de keuring van noodverlichting tot het in orde brengen van de meterkast. Bij ons kan je dus zorgeloos genieten.

IMG 0606
131001609 3561212294005389 6428319639325884768 n
5. Aftersales

Nadat de installatie en het project schoon is opgeleverd willen wij natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop! Graag maken wij nog even foto’s en begeleiden wij de in aanmerking gekomen subsidies samen met jou en je accountant. Problemen met de verlichting? 5 jaar lang kan je gratis een beroep op ons doen!

Nieuwsgierig naar jouw persoonlijke voordelen? Laat ons contact met je opnemen.

 

Scroll naar boven