349ec40a50

ONZE PROJECTEN

Op deze pagina laten wij alle grotere projecten zien die wij de afgelopen jaren hebben uitgevoerd. We richten ons op magazijnen, loodsen, horeca gelegenheden, winkels, showrooms, cleaningrooms en nog veel meer.

B & D JOUAILLERIE

B & D Jouailleri, . Ben je benieuwd naar meer neem dan zeker een kijkje op onze link.

 

 

PIERRE CARDIN

 

Bij het welbekende merk Pierre Cardin hebben wij wederom weer een leuk project mogen voldoen.  Ben je benieuwd naar meer foto neem dan een kijkje op de link hierboven.

 

aUTO MOOIJ


Het plezier van een auto begint al bij de aankoop, daarom nemen we alle tijd voor u in een ongedwongen sfeer. Alle auto moeten goed verlicht worden en daar hebben wij voor gezorgd. Voor meer foto’s klik dan op de link hierboven. 

SNIJDERS ADVOCATEN


Voor een werkplek is licht natuurlijk ontzettend belangrijk, het bedrijf hierboven heeft gekozen voor railspots. De link hierboven stuurt je door naar meerdere foto’s. 

aVITAS

Avitas hebben wij geholpen met het verduurzamen van het pand door nieuwe LED panelen en LED spots te installeren. 

Wilt u dat ook en bent u benieuwd neem dan zeker contact op met ons, wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00

TON KANTERS


Vaak komen klanten uit de branche van supermarkten en speciaalzaken bij ons met het probleem dat hun producten te snel voorkleuren en het daardoor niet makkelijk meer kunnen verkopen. Dit komt echter door het gebruik van de verkeerde spots. Wij hebben spots die speciaal voor deze sector zijn samengesteld. Zo zorgen wij niet alleen voor een reductie op de energie rekening, maar helpen wij in de strijd tegen het onnodig weggooien van voedsel. 

PROJECTEN IN HET NIEUWE LICHT.

bIBA VENLO

Bij het nieuwe pand van BIBA in Venlo zijn de Xeno lichtlijnen geïnstalleerd n.a.v. een op maat gemaakt 3D-lichtplan én hebben wij een complete warmtepomp installatie verzorgd. 

Naast LED-Verlichting gaan wij met ons nieuwe merk THINK-E een totaal duurzaam pakket aanbieden. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Houd de socials goed in de gaten. 

aSPERGES IN HET VELD

Asperges in het veld is ook voorzien van goede verlichting. Na een persoonlijk lichtplan opgesteld te hebben, hebben wij ook voor een gedeelte de montage verzorgd. Met ons uitgebreide assortiment, vele ervaring en nauwkeurige samenwerking met de klant komen wij toch elke keer weer tot een gezamenlijk succes. 

Voor meer foto’s over asperges in het veld kijk dan even op het linkje hierboven

q-wASH

LoEen van de betere specialiteiten van WHYLED ligt bij het verlichten van cleaningrooms. Goede verlichting is daar ontzettend belangrijk en wij zullen altijd luisteren naar de wensen van een klant. 

Ben je benieuwd naar de producten die wij verkopen en of monteren neem dan zeker een kijkje op onze website.

aLL cARS

Bij auto showrooms heeft licht een belangrijke rol, van een warme binnenkomst, naar dat het aanbod van de auto’s goed verlicht moet staan tot de verkoopplaats in kantoor. Daarom behoeft iedere showroom aan een specifieke aanpak om verschillende ruimtes op de juiste manier te verlichten. 

CAFÉ OUD ZUID

Bij de horeca kun je denken aan wand- en plafondlampen, inbouwspotsw en downlights. Ook is teras verlichting en verlichting voor in de keuken erg belangrijk. 

GEREEDSCHAPMAKERIJ WINTERS

In grote werkhallen is goede verlichting cruciaal, ze werken met grote en gevaarlijke machines waarbij je het goed moet kunnen zien. Zoals je hierboven ziet hebben wij bij gereedschapmakerij Winters ook goede ledverlichting geplaatst. 

Scroll naar boven