Zoek

RETROFIT MODULE TITAN 32-56W 1504mm 60° 4000K

 139,50 excl.BTW |  168,80 incl BTW.

Snelle levertijd
  • 32, 40, 48 & 55 Watt
  • 150 lumen per watt
  • Geen connector
  • 60°
  • 5 jaar garantie

Beschikbaarheid: 463 op voorraad (kan nabesteld worden)

, , ,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

  • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
  • Kwalitatieve zakelijke verlichting
  • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

Revolutionaire Magazijnverlichting: De WhyLed RETROFIT MODULE TITAN 32-56W

Verlichting in magazijnen speelt een cruciale rol bij het creëren van een veilige, efficiënte en productieve werkomgeving. Traditionele verlichtingssystemen worden echter steeds vaker vervangen door LED-verlichting vanwege de talloze voordelen die LED-technologie biedt. In deze uitgebreide gids zullen we de WhyLed RETROFIT MODULE TITAN 32-56W verkennen, een innovatieve lijnverlichting speciaal ontworpen voor magazijnen en industriële toepassingen.

Waarom LED-verlichting?

Voordat we dieper ingaan op de RETROFIT MODULE TITAN, is het belangrijk om de voordelen van LED-verlichting te begrijpen in vergelijking met conventionele verlichtingstechnologieën:

1. Energie-efficiëntie: LED-verlichting is buitengewoon energiezuinig en kan aanzienlijke energiebesparingen opleveren. Dit is vooral belangrijk in magazijnen, waar verlichting een aanzienlijk deel van de energiekosten kan vertegenwoordigen.

2. Lange levensduur: LED’s hebben een aanzienlijk langere levensduur dan traditionele gloeilampen of TL-buizen. Dit betekent minder onderhoud en vervanging, wat op lange termijn kostenbesparend is.

3. Onmiddellijke verlichting: LED’s bieden directe en consistente verlichting zonder opwarmtijd. Dit is essentieel in magazijnen waar verlichting onmiddellijk moet reageren op beweging en activiteit.

4. Hoge lichtopbrengst: LED’s kunnen een helder en gelijkmatig licht produceren, wat cruciaal is voor magazijnen waar zichtbaarheid en veiligheid van groot belang zijn.

5. Milieuvriendelijk: LED’s bevatten geen schadelijke stoffen zoals kwik en stoten geen schadelijke UV- of IR-straling uit. Dit maakt ze milieuvriendelijk en veilig voor gebruik.

De Kenmerken van de RETROFIT MODULE TITAN

De WhyLed RETROFIT MODULE TITAN 32-56W is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van magazijnverlichting. Laten we de belangrijkste kenmerken van deze geavanceerde lijnverlichting verkennen:

Vermogen: De RETROFIT MODULE TITAN is beschikbaar in een vermogensbereik van 32 tot 56 watt, wat u de flexibiliteit geeft om het juiste verlichtingsniveau voor uw magazijn te kiezen op basis van uw behoeften.

Lichttemperatuur: Deze lijnverlichting wordt geleverd met een lichttemperatuur van 4000 Kelvin, wat resulteert in een helder, natuurlijk wit licht. Dit zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid in magazijnen en verbetert de algehele werkervaring.

Breedtestraling: De RETROFIT MODULE TITAN is uitgerust met een brede stralingshoek van 60 graden. Hierdoor kan een groot gebied gelijkmatig worden verlicht, zelfs in magazijnen met hoge rekken en opslageenheden.

Lange levensduur: LED’s hebben een levensduur van tienduizenden uren, wat betekent dat de RETROFIT MODULE TITAN jarenlang betrouwbare verlichting biedt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over frequente vervanging.

Slank en compact ontwerp: Het ontwerp van de RETROFIT MODULE TITAN is slank en compact, wat betekent dat het weinig ruimte inneemt en gemakkelijk kan worden geïntegreerd in verschillende magazijnomgevingen.

Eenvoudige installatie: Deze lijnverlichting is ontworpen voor eenvoudige installatie en kan vaak zonder al te veel gedoe worden geïntegreerd in bestaande verlichtingssystemen.

Toepassingen van de RETROFIT MODULE TITAN

De RETROFIT MODULE TITAN is geschikt voor een breed scala aan toepassingen in magazijnen en industriële omgevingen:

1. Magazijnen: Deze lijnverlichting is ideaal voor magazijnen van alle groottes, of het nu gaat om kleine opslagruimtes of grote distributiecentra. Het brede stralingsbereik zorgt voor gelijkmatige verlichting, zelfs in grote ruimtes met hoge rekken.

2. Productiehallen: In productiefaciliteiten waar kwaliteitscontrole van groot belang is, biedt de RETROFIT MODULE TITAN de helderheid die nodig is voor nauwkeurig werk.

3. Werkplaatsen: Werkplaatsen waar activiteiten zoals montage, reparatie en onderhoud plaatsvinden, profiteren van de directe en heldere verlichting van deze lijnverlichting.

4. Distributiecentra: Grote distributiecentra met constante beweging en activiteit kunnen profiteren van de duurzaamheid en energie-efficiëntie van de RETROFIT MODULE TITAN.

5. Logistieke centra: In logistieke centra waar efficiëntie van het grootste belang is, biedt deze lijnverlichting een betere zichtbaarheid en veiligheid voor werknemers.

Conclusie: Optimaliseer uw Magazijnverlichting met de RETROFIT MODULE TITAN

De WhyLed RETROFIT MODULE TITAN 32-56W is een revolutionaire keuze voor magazijnverlichting. Met de voordelen van LED-technologie, waaronder energie-efficiëntie, lange levensduur en hoge lichtopbrengst, kan deze lijnverlichting de efficiëntie en veiligheid in uw magazijn aanzienlijk verbeteren. Het brede stralingsbereik zorgt voor gelijkmatige verlichting, zelfs in grote ruimtes met hoge rekken. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor uw magazijnverlichting, overweeg dan de RETROFIT MODULE TITAN. Upgrade uw magazijnverlichting vandaag nog en pluk de voordelen van moderne LED-technologie.

Bekijk hier alle lijnverlichting: https://www.whyled.nl/magazijnverlichting/lijn-verlichting/retrofit/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op:  https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Scroll naar boven