Zoek

Over Ons

WhyLed

WhyLed

WhyLed is opgericht in 2015 en heeft in de loop der jaren talloze projecten succesvol uitgevoerd op het gebied van zakelijke LED-verlichting. Als experts in lichtplanning beschikken wij over gedegen inzicht in de gewenste projectrealisatie. Dankzij onze uitgebreide ervaring en hooggekwalificeerd team zijn wij al geruime tijd toonaangevend in het bieden van totaaloplossingen aan onze klanten.

Onze adviseurs en accountmanagers verstrekken gedetailleerde informatie over onze LED-verlichting, inclusief de specifieke voordelen ervan voor jouw situatie, de redenen achter onze verlichtingskeuzes, en de persoonlijke voordelen op het gebied van duurzaamheid en kostenbesparing.

Why Us

Missie:
Duurzame werkomgevingen creëren met hoge kwalitatieve LED-verlichting door middel van onze expertises, samenwerking en eerlijkheid. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen, dit moeten wij samen met jou en onze partners doen. 

Visie: 
Een circulaire duurzame economie is steeds meer zichtbaar in de hoofden van mensen. WhyLed heeft op dit gebied een (verlichtende) kijk en zal hier ten alle tijden aan mee bijdragen. 

Strategie: 
Door een compact gespecialiseerd team te gebruiken voor elk project kunnen wij elk vraagstuk beantwoorden en elk probleem een oplossing bieden. Er is geen ruimte die niet verlicht kan worden. 

Ons team

jeanfilippe 3

Jeanfilippe Bosch

Founder
Ton magazijn

Ton Schalks

Logistiek Manager
1704810844123

Jasper van de Loo

Key Accountmanager
Coming Soon Person

Coming soon

Accountmanager Zuid-Nederland
WhatsApp Image 2024-01-15 at 11.14.27

Cristophe Breuer

Commercieel Medewerker
Scroll naar boven