Over Ons

WhyLed

WhyLed

WhyLed is in 2015 opgericht en heeft in de jaren heen vele projecten mogen realiseren op het gebied van (zakelijke) LED-verlichting. Als specialist op het gebied van lichtplannen weten wij exact hoe de realisatie van het project eruit moet komen te zien. Met veel ervaring en een deskundig team ontzorgen wij al jaren klanten van A tot Z. 

Onze adviseurs/accountmanagers leggen je precies uit wat onze LED-verlichting inhoudt, wat het voor jou kan betekenen, waarom wij voor bepaalde verlichting gekozen hebben en de persoonlijke voordelen op het gebied van duurzaamheid en besparing.


Why Us

Missie:
Duurzame werkomgevingen creëren met hoge kwalitatieve LED-verlichting door middel van onze expertises, samenwerking en eerlijkheid. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen, dit moeten wij samen met jou en onze partners doen. 

Visie: 
Een circulaire duurzame economie is steeds meer zichtbaar in de hoofden van mensen. WhyLed heeft op dit gebied een (verlichtende) kijk en zal hier ten alle tijden aan mee bijdragen. 

Strategie: 
Door een compact gespecialiseerd team te gebruiken voor elk project kunnen wij elk vraagstuk beantwoorden en elk probleem een oplossing bieden. Er is geen ruimte die niet verlicht kan worden. 

Scroll naar boven