Zoek

FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65

 48,88 excl.BTW |  59,14 incl BTW.

Snelle levertijd
 • 100 Watt
 • 80 lumen per watt
 • IP65
 • 35.000 branduren
 • 3 jaar garantie

Beschikbaar via nabestelling

,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

 • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
 • Kwalitatieve zakelijke verlichting
 • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65: Verlichting voor een Groenere Toekomst

De manier waarop we verlichting gebruiken en begrijpen, is de afgelopen decennia drastisch veranderd. Moderne technologieën, met name LED-verlichting, hebben de weg vrijgemaakt voor energie-efficiënte, duurzame, en krachtige verlichtingsopties. De FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65 van WhyLed is een opvallend voorbeeld van deze vooruitgang. Dit geavanceerde schijnwerper combineert helderheid en efficiëntie met milieuvriendelijke groene technologie om een verlichtingsoplossing te bieden die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de technische specificaties, toepassingen en voordelen van de FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65.

De Opkomst van Groene Verlichting

Groene verlichting heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen, en terecht. Consumenten en bedrijven zoeken voortdurend naar manieren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en duurzamer te leven. Groene verlichting draagt bij aan deze inspanningen op verschillende manieren:

 • Energie-efficiëntie: Groene verlichtingsopties, zoals LED’s, verbruiken aanzienlijk minder energie dan traditionele lichtbronnen. Dit resulteert in lagere energiekosten en minder CO2-uitstoot.
 • Lange levensduur: LED’s gaan veel langer mee dan gloeilampen en halogeenlampen, wat betekent dat er minder materialen nodig zijn voor productie en minder afval wordt gegenereerd.
 • Milieuvriendelijke materialen: Groene verlichting bevat geen giftige stoffen en is recyclebaar. Dit minimaliseert de impact op het milieu en bevordert duurzaamheid.
 • Lokale lichtcontrole: Moderne groene verlichting maakt gebruik van geavanceerde regelsystemen om lichtniveaus te optimaliseren en onnodig energieverbruik te voorkomen.

De FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65 voegt zich bij deze groene verlichtingsbeweging door een reeks innovatieve technologieën te integreren die zowel energie-efficiëntie als milieuvriendelijkheid bevorderen.

Technische Specificaties van de FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65

Om de volledige reikwijdte van de FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65 te begrijpen, laten we eens nader kijken naar de technische specificaties van dit opmerkelijke verlichtingsproduct:

1. LED-technologie:

De FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65 maakt gebruik van geavanceerde LED-technologie. De LED’s bieden een indrukwekkende lichtopbrengst met een laag energieverbruik. Dit resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en een verminderde ecologische voetafdruk.

2. Lichtopbrengst:

Met een lichtopbrengst van 100 watt biedt de FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65 voldoende helderheid om grote buitenruimtes te verlichten. Dit maakt het ideaal voor beveiligingsverlichting, landschapsverlichting en algemene buitenverlichting.

3. Bewegingssensor:

Een van de meest opvallende kenmerken van deze floodlight is de ingebouwde bewegingssensor. Deze sensor detecteert beweging in de nabije omgeving en schakelt de verlichting in wanneer dat nodig is, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en verbeterde beveiliging.

4. Zonlichtsensor:

Naast de bewegingssensor is de FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65 uitgerust met een zonlichtsensor. Deze sensor meet de hoeveelheid natuurlijk licht en past de verlichting dienovereenkomstig aan. Op zonnige dagen kan de verlichting automatisch dimmen om energie te besparen.

5. IP65-classificatie:

Met een IP65-classificatie is de FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65 bestand tegen stof en lage-druk waterstralen. Dit maakt het geschikt voor gebruik in veeleisende buitenscenario’s.

6. Kleurtemperatuur:

De FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65 biedt een neutrale kleurtemperatuur van 4000K. Dit type licht is ideaal voor algemene verlichtingstoepassingen en zorgt voor een heldere en comfortabele verlichting.

7. Energie-Efficiëntie:

Dankzij de combinatie van LED-technologie, bewegingssensor en zonlichtsensor is deze floodlight uiterst energiezuinig en minimaliseert het onnodig energieverbruik.

Deze technische specificaties tonen aan dat de FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65 niet alleen een krachtige verlichtingsoplossing is, maar ook sterk gericht is op energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid.

Toepassingsgebieden van de FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65

De FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65 is ontworpen om te voldoen aan diverse verlichtingsbehoeften en kan worden toegepast in verschillende situaties. Hier zijn enkele van de belangrijkste toepassingsgebieden waarin deze floodlight uitblinkt:

1. Beveiligingsverlichting:

Dankzij de bewegingssensor is de FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65 ideaal voor beveiligingsverlichting. Het schakelt automatisch in wanneer beweging wordt gedetecteerd, waardoor ongewenste bezoekers worden afgeschrikt en de veiligheid wordt verbeterd.

2. Landschapsverlichting:

Deze floodlight kan worden gebruikt om tuinen, opritten en buitenruimtes te verlichten. De zonlichtsensor zorgt ervoor dat de verlichting wordt aangepast aan de omgevingslichtomstandigheden, wat leidt tot efficiënt energiegebruik.

3. Commerciële Verlichting:

Voor commerciële ruimtes, zoals parkeerplaatsen, opritten, en bedrijfspanden, biedt de FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65 een kosteneffectieve en energiezuinige verlichtingsoplossing.

4. Residentiële Verlichting:

In woningen kan deze floodlight worden gebruikt voor algemene buitenverlichting, wat zowel comfort als veiligheid biedt.

5. Accentverlichting:

De bewegingssensor kan ook worden gebruikt voor accentverlichting, zoals het benadrukken van specifieke gebieden of kenmerken in de tuin of rondom een gebouw.

De FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65 is ontworpen om tegemoet te komen aan diverse verlichtingsbehoeften in deze toepassingsgebieden, waardoor het een veelzijdige keuze is.

Voordelen van de FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65

De FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65 biedt diverse voordelen voor zowel consumenten als bedrijven:

1. Energiebesparing:

Dankzij de bewegingssensor en zonlichtsensor wordt de verlichting alleen ingeschakeld wanneer dat nodig is, wat leidt tot aanzienlijke energiebesparingen.

2. Lange Levensduur:

LED’s hebben een uitzonderlijk lange levensduur, wat betekent dat ze vele jaren meegaan zonder regelmatig te worden vervangen.

3. Slimme Functionaliteit:

De combinatie van bewegingssensor en zonlichtsensor maakt deze floodlight slim en handig. Het past de verlichting automatisch aan om energie te besparen en zorgt voor verbeterde beveiliging.

4. Weerbestendigheid:

Met een IP65-classificatie is deze floodlight bestand tegen stof en water, waardoor duurzaamheid wordt gegarandeerd, zelfs in veeleisende omgevingen.

5. Milieuvriendelijkheid:

Dankzij het lage energieverbruik en het ontbreken van giftige stoffen is de FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65 een milieuvriendelijke verlichtingsoplossing.

6. Hoge Lichtopbrengst:

De FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65 biedt voldoende helderheid om grote buitenruimtes te verlichten, wat de veiligheid en zichtbaarheid verbetert.

7. Eenvoudige Installatie:

Deze floodlight kan eenvoudig worden geïnstalleerd door professionals, wat tijd en moeite bespaart.

Conclusie

De FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65 van WhyLed vertegenwoordigt de toekomst van verlichting. Met geavanceerde LED-technologie, bewegingssensor en zonlichtsensor biedt deze floodlight efficiëntie, slimme functionaliteit en duurzaamheid. Of het nu wordt gebruikt voor beveiligingsverlichting, landschapsverlichting, commerciële toepassingen, residentiële verlichting of accentverlichting, de FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65 voldoet aan de verlichtingsbehoeften van vandaag.

Deze floodlight toont aan hoe verlichtingstechnologieën ons in staat stellen om efficiënter met energie om te gaan en tegelijkertijd te zorgen voor comfort en veiligheid. De ingebouwde bewegingssensor en zonlichtsensor maken het een slimme keuze voor zowel consumenten als bedrijven. Kortom, de FLOODLIGHT AMAL GREEN 100W IP65 is een innovatieve stap voorwaarts in de wereld van verlichting, waardoor ons dagelijks leven duurzamer en energiezuiniger wordt.

Bekijk hier alle Floodlights: https://www.whyled.nl/magazijnverlichting/floodlights/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op:  https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Bedrijfstemperatuur

Breedte (mm)

CRI

Garantie

Gradenbundel

Hertz

IK-Waarde

IP Waarde

Keurmerken

Led Chips

Led Driver

Lengte (mm)

Lumen Watt Verhouding (Lm/W)

Materiaal

,

Power Factor

Voltage

Wattage

Scroll naar boven