Zoek

Hugo II – Wandlamp – 200mm x 85 mm x H.85 mm

 58,71 excl.BTW |  71,04 incl BTW.

Snelle levertijd
  • Kleur: Antraciet
  • Aluminium/PC
  • 3000K/4000K
  • >85 Ra
  • 30.000 Brand uren
  • 200 x 85 mm x H.85 mm
Geen Sensor +€ 15,00
, , , , , , , , , , , , ,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

  • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
  • Kwalitatieve zakelijke verlichting
  • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

Verfijnde Bovenwaartse Verlichting (Hugo II Wandlamp):

De Hugo II wandlamp, zonder twijfel een meesterwerk van hedendaags verlichtingsdesign, verheft de kunst van belichting tot nieuwe hoogten door de samensmelting van verfijning en functionaliteit in een enkel, doordacht ontwerp. Met een onmiskenbare elegantie die zijn inherente functionaliteit subtiel benadrukt, werpt deze lamp zijn zachte licht opwaarts, waardoor een sfeervolle, indirecte verlichting ontstaat die zowel het esthetische als praktische aspect omarmt. Of het nu wordt ingezet om een gangpad te verlichten, een gezellige leeshoek te creëren of de kunstwerken aan de muur te accentueren, de Hugo II voegt zonder twijfel een vleugje onmiskenbare klasse toe aan elke leefruimte.

Keuze tussen Handmatige Bediening en Slimme Sensor: Naast zijn ongeëvenaarde ontwerp, biedt de Hugo II lamp ook een verfijnde gebruikerservaring door de optie van handmatige bediening en de mogelijkheid tot een innovatieve upgrade. Voor een bescheiden meerprijs van 15 euro kan een geavanceerde bewegingssensor worden geïntegreerd, die de functionaliteit van de lamp naar nieuwe hoogten tilt. Deze slimme sensor, reagerend op de aanwezigheid van beweging, transformeert de Hugo II in een handsfree verlichtingsoplossing die subtiel oplicht bij detectie van beweging. Hiermee wordt niet alleen energie-efficiëntie op de voorgrond geplaatst, maar wordt ook het gebruiksgemak gemaximaliseerd, waardoor de lamp zich moeiteloos leent voor talloze binnen- en buitentoepassingen.

Duurzaam Design met Hoogwaardige Materialen: Het design van de Hugo II lamp weerspiegelt niet alleen esthetische bekwaamheid, maar ook aandacht voor duurzaamheid. Het harmonieuze samenspel van hoogwaardig aluminium en polycarbonaat resulteert in een visueel aantrekkelijk en duurzaam design. Dit design is niet enkel een esthetische keuze, maar ook een functionele, met een ongekende duurzaamheid die garant staat voor een langdurige levensduur van de lamp. Met afmetingen van 200 x 85 mm en een hoogte van 85 mm, vertoont de lamp een gestroomlijnd profiel dat naadloos integreert in verschillende ruimtelijke contexten zonder overweldigend te zijn.

Evenwichtige Lichtopbrengst met Aanpasbare Kleurtemperatuur: De kern van elke lamp is natuurlijk de uitgestraalde verlichting. In het geval van de Hugo II wandlamp, met een zorgvuldig uitgebalanceerd vermogen van 9W, wordt er een optimale lichtopbrengst gerealiseerd die de ideale hoeveelheid helderheid biedt voor diverse gebruikscontexten. De instelbare kleurtemperatuur van 3000 tot 4000 Kelvin voegt een aanpasbaar element toe aan de verlichtingservaring, waardoor de gebruiker kan schakelen tussen warme, gezellige tinten en helderder, meer activerend licht, afhankelijk van specifieke behoeften en gemoedstoestanden.

Levendige Kleurweergave voor Visuele Pracht: Verder onderscheidend, blinkt de Hugo II uit in zijn capaciteit om kleuren levendig en accuraat weer te geven. De kleurweergave-index (CRI) die de lamp biedt, overstijgt 85Ra, wat resulteert in een verlichting die objecten en oppervlakken in hun ware, onvervalste kleuren laat zien. Deze eigenschap blijkt van onschatbare waarde te zijn voor activiteiten zoals esthetische evaluaties, artistieke creaties en meer, waar een nauwkeurige kleurweergave cruciaal is. De verlevendigde verlichting injecteert leven in de omgeving en zorgt voor een visuele pracht die elke ruimte opwaardeert.

Duurzaamheid en Langdurige Prestaties: Inherent aan zijn design is de belofte van betrouwbaarheid die de Hugo II met zich meebrengt. Met een buitengewoon lange levensduur van maar liefst 30.000 uur, is deze lamp geconstrueerd om doorheen vele jaren een constante, betrouwbare metgezel te zijn. Ongeacht of het functioneert als dagelijkse verlichting of als sfeerbrenger tijdens bijzondere gelegenheden, zal de lamp zonder twijfel standhouden en zijn schittering blijven uitstralen.

Veelzijdigheid en Bescherming tegen Elementen: Als een laatste, praktisch voordeel, schenkt de Hugo II zijn eigenaar de zekerheid van bescherming tegen de elementen. Met een IP-waarde van IP54, is de lamp immuun tegen stof en opspattend water. Dit aanzienlijke niveau van bescherming voegt nog een laag veelzijdigheid toe aan de reeds indrukwekkende eigenschappen van de lamp, waardoor hij even geschikt is voor zowel binnen- als buitentoepassingen, zonder dat dit ten koste gaat van prestaties of duurzaamheid.

Vertrouwen in Kwaliteit: Om het geheel te vervolmaken, spreekt de royaal aangeboden garantie van 5 jaar tot de kwaliteit en duurzaamheid van de Hugo II. Deze uitgebreide garantie biedt de eigenaar gemoedsrust en bevestigt het vertrouwen van de fabrikant in het vermogen van de lamp om de tand des tijds te doorstaan en zijn prestaties te behouden.

Conclusie: Samenvattend, onderscheidt de Hugo II wandlamp zich niet alleen als een bron van verlichting, maar als een volwaardige verlichtingsoplossing die schittert in termen van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Het maakt niet uit of het wordt ingezet voor het verlichten van fysieke ruimtes of voor het creëren van een aangename ambiance, deze lamp vormt een onontbeerlijke metgezel die aandacht trekt en na

Bekijk hier al onze wandlampen: https://www.whyled.nl/product-category/led2/led2-wandlampen/ 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV

Materiaal

Afmetingen

Wattage

Kleurtemperatuur

CRI

Levensduur

IP Waarde

Garantie

Scroll naar boven