Zoek

Floodlight Accu 100W

 106,96

Snelle levertijd
 • 100 Watt
 • 150 lm/W
 • IP65
 • 25.000 branduren
 • 2 jaar garantie
,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

 • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
 • Kwalitatieve zakelijke verlichting
 • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

Krachtige Verlichting zonder Grenzen: De WhyLed Floodlight Accu 100W

In de wereld van verlichting en verlichtingsoplossingen neemt LED-technologie een centrale positie in. LED’s, of Light Emitting Diodes, hebben de manier waarop we denken over verlichting getransformeerd. Deze technologie heeft niet alleen gezorgd voor aanzienlijke energiebesparingen, maar heeft ook de deur geopend naar een geheel nieuwe wereld van verlichtingsmogelijkheden. Een opmerkelijke innovatie op dit gebied is de WhyLed Floodlight Accu 100W, een krachtige schijnwerper die niet alleen indruk maakt met zijn helderheid, maar ook met zijn flexibiliteit. In dit artikel nemen we een diepgaande kijk op de technische specificaties, toepassingen en voordelen van de WhyLed Floodlight Accu 100W.

De Belangrijke Rol van LED-verlichting

Voordat we dieper ingaan op de Floodlight Accu 100W, is het belangrijk om de rol van LED-verlichting in de moderne wereld te begrijpen. LED’s zijn veel meer dan alleen maar een vervanging voor traditionele gloeilampen en TL-buizen. Ze vormen een revolutie in de verlichtingsindustrie en hebben een positieve impact op verschillende gebieden:

 • Energie-efficiëntie: LED’s verbruiken aanzienlijk minder energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Dit vertaalt zich in aanzienlijke energiebesparingen en lagere elektriciteitskosten.
 • Lange levensduur: LED’s hebben een buitengewoon lange levensduur, waardoor ze zelden hoeven te worden vervangen. Dit vermindert het afval en de onderhoudskosten.
 • Milieuvriendelijkheid: LED’s bevatten geen gevaarlijke stoffen, zoals kwik in tl-buizen, en zijn volledig recyclebaar.
 • Directe verlichting: LED’s lichten onmiddellijk op en vereisen geen opwarmtijd, wat zorgt voor directe helderheid.
 • Lokale lichtregeling: LED’s kunnen nauwkeurig worden afgestemd op de gewenste lichtniveaus, wat resulteert in geoptimaliseerd energiegebruik.

De Floodlight Accu 100W maakt gebruik van de voordelen van LED-technologie en tilt deze naar een hoger niveau met een op batterijen werkende oplossing voor verlichting.

Technische Specificaties van de Floodlight Accu 100W

Laten we de technische specificaties van de Floodlight Accu 100W nader bekijken om een volledig begrip van deze krachtige verlichtingsoplossing te krijgen:

1. LED-technologie:

De Floodlight Accu 100W maakt gebruik van geavanceerde LED’s met een totaal vermogen van 100 watt. Deze LED’s bieden een indrukwekkende lichtopbrengst en energie-efficiëntie.

2. Lichtopbrengst:

Met 100 watt biedt deze floodlight een hoge lichtopbrengst, wat resulteert in heldere verlichting voor verschillende toepassingen, van bouwplaatsen tot sportevenementen.

3. Kleurtemperatuur:

De Floodlight Accu 100W heeft een kleurtemperatuur van 5000K, wat zorgt voor helder wit licht dat geschikt is voor zowel beveiligingsverlichting als algemene verlichting.

4. Oplaadbare accu:

Een van de meest opvallende kenmerken van deze floodlight is de ingebouwde oplaadbare accu. Hierdoor kan de verlichting draadloos worden gebruikt zonder dat er een externe stroombron nodig is.

5. IP65-classificatie:

Met een IP65-classificatie is de Floodlight Accu 100W bestand tegen stof en lage-druk waterstralen, waardoor het geschikt is voor gebruik in veeleisende omgevingen.

6. Duurzaamheid:

De behuizing van deze floodlight is robuust en duurzaam, waardoor het bestand is tegen schokken en trillingen.

7. Verstelbare beugel:

De Floodlight Accu 100W wordt geleverd met een verstelbare beugel, waardoor de richting van het licht eenvoudig kan worden aangepast.

De technische specificaties van de Floodlight Accu 100W onderstrepen de kracht en veelzijdigheid van deze verlichtingsoplossing.

Toepassingsgebieden van de Floodlight Accu 100W

De Floodlight Accu 100W is ontworpen om te voldoen aan diverse verlichtingsbehoeften en kan in verschillende situaties worden toegepast. Hier zijn enkele belangrijke toepassingsgebieden waarin deze floodlight uitblinkt:

1. Bouwverlichting:

Dankzij de draadloze aard van de Floodlight Accu 100W is deze ideaal voor bouwplaatsen en andere tijdelijke locaties waar geen directe toegang tot stroombronnen is.

2. Sportevenementen:

Deze floodlight kan worden gebruikt voor het verlichten van sportvelden en evenementen in de buitenlucht, waardoor wedstrijden en activiteiten ook ‘s avonds kunnen plaatsvinden.

3. Noodverlichting:

De ingebouwde accu maakt de Floodlight Accu 100W geschikt als noodverlichting bij stroomuitval.

4. Beveiligingsverlichting:

De krachtige lichtopbrengst en draadloze aard maken deze floodlight ideaal voor beveiligingsdoeleinden, zoals het verlichten van parkeerplaatsen en opritten.

5. Evenementenverlichting:

Of het nu gaat om bruiloften, feesten of zakelijke evenementen, de Floodlight Accu 100W biedt heldere verlichting voor elke gelegenheid.

Deze floodlight is een veelzijdige keuze voor uiteenlopende verlichtingstoepassingen en biedt de flexibiliteit om in verschillende situaties te presteren.

Voordelen van de Floodlight Accu 100W

De Floodlight Accu 100W biedt diverse voordelen voor zowel consumenten als bedrijven:

1. Onafhankelijkheid van Stroombronnen:

Dankzij de oplaadbare accu kan deze floodlight onafhankelijk van externe stroombronnen werken, wat essentieel is voor locaties zonder stroomvoorziening.

2. Krachtige Verlichting:

Met een lichtopbrengst van 100 watt biedt de Floodlight Accu 100W indrukwekkend heldere verlichting voor uiteenlopende toepassingen.

3. Milieuvriendelijkheid:

Net als andere LED’s is deze floodlight milieuvriendelijk vanwege het lage energieverbruik en het ontbreken van giftige stoffen.

4. Duurzaamheid:

De robuuste behuizing en schokbestendigheid maken deze floodlight geschikt voor ruwe omgevingen en langdurig gebruik.

5. Eenvoudige Installatie:

Dankzij de verstelbare beugel kan de Floodlight Accu 100W eenvoudig worden gemonteerd en gericht.

6. Veelzijdigheid:

Deze floodlight is geschikt voor diverse toepassingen en kan worden gebruikt in verschillende omgevingen.

Conclusie

De Floodlight Accu 100W van WhyLed vertegenwoordigt een innovatieve stap voorwaarts in de wereld van verlichting. Met geavanceerde LED-technologie en een ingebouwde oplaadbare accu biedt deze floodlight ongekende flexibiliteit en kracht. Of het nu wordt gebruikt voor bouwverlichting, sportevenementen, beveiligingsverlichting, noodverlichting of speciale evenementen, de Floodlight Accu 100W voldoet aan de verlichtingsbehoeften van vandaag.

Deze floodlight benadrukt hoe moderne verlichtingstechnologieën ons in staat stellen om verder te gaan dan traditionele grenzen en overal helderheid en veiligheid te bieden. De onafhankelijkheid van externe stroombronnen maakt het bijzonder waardevol voor tijdelijke locaties en noodsituaties. Kortom, de Floodlight Accu 100W is de belichaming van krachtige verlichting zonder grenzen.

Bekijk hier alle Floodlights: https://www.whyled.nl/magazijnverlichting/floodlights/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

 

Accu

CRI

Gradenbundel

IP Waarde

Led Chips

Wattage

Scroll naar boven