Zoek

Floodlight Accu 30W

 52,80

Snelle levertijd
 • 30 Watt
 • 150 lm/W
 • IP65
 • 25.000 branduren
 • 2 jaar garantie
,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

 • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
 • Kwalitatieve zakelijke verlichting
 • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

Krachtige Verlichting Zonder Grenzen: De WhyLed Floodlight Accu 30W

Verlichting is een essentieel aspect van ons leven. Of het nu gaat om het verlichten van onze huizen, werkplekken, buitengebieden of speciale evenementen, de keuze van verlichting heeft invloed op onze sfeer, veiligheid en productiviteit. LED-technologie heeft de manier waarop we naar verlichting kijken getransformeerd en heeft een nieuwe norm gesteld voor energie-efficiëntie, duurzaamheid en veelzijdigheid. De WhyLed Floodlight Accu 30W is een uitstekend voorbeeld van moderne LED-verlichtingstechnologie gecombineerd met de vrijheid van een oplaadbare accu. In dit artikel duiken we dieper in de technische specificaties, toepassingen en voordelen van de WhyLed Floodlight Accu 30W.

De Opkomst van LED-verlichting

Voor de opkomst van LED-technologie waren gloeilampen en tl-buizen de standaardverlichting voor zowel huishoudelijke als commerciële toepassingen. Deze traditionele lichtbronnen hadden echter verschillende nadelen:

 • Energieverspilling: Gloeilampen en tl-buizen zetten een aanzienlijk deel van de verbruikte energie om in warmte in plaats van licht, wat resulteert in verspilde energie.
 • Beperkte levensduur: Deze traditionele lampen hadden een beperkte levensduur en moesten regelmatig worden vervangen, wat extra kosten en afval met zich meebracht.
 • Milieu-impact: Tl-buizen bevatten schadelijke stoffen, zoals kwik, wat schadelijk is voor het milieu.
 • Trage starttijd: Gloeilampen en tl-buizen vereisten een opwarmtijd om hun maximale helderheid te bereiken, wat ongemakkelijk was.

LED-verlichting heeft deze nadelen overwonnen en biedt tal van voordelen:

 • Energie-efficiëntie: LED’s verbruiken aanzienlijk minder energie en produceren weinig warmte, waardoor ze energiezuiniger zijn.
 • Lange levensduur: LED’s hebben een aanzienlijk langere levensduur en gaan jarenlang mee zonder dat ze regelmatig vervangen hoeven te worden.
 • Milieuvriendelijkheid: LED’s bevatten geen gevaarlijke stoffen en dragen dus niet bij aan milieuvervuiling.
 • Onmiddellijke verlichting: LED’s lichten onmiddellijk op zonder opwarmtijd, wat zorgt voor directe helderheid.

De WhyLed Floodlight Accu 30W maakt gebruik van deze voordelen en voegt mobiliteit toe door middel van een oplaadbare accu.

Technische Specificaties van de Floodlight Accu 30W

Laten we eens goed kijken naar de technische specificaties van de Floodlight Accu 30W om een dieper begrip te krijgen van wat dit product te bieden heeft:

1. LED-technologie:

De Floodlight Accu 30W maakt gebruik van geavanceerde LED’s met een totaal vermogen van 30 watt. Deze LED’s bieden een helder en efficiënt licht.

2. Lichtopbrengst:

Met 30 watt biedt deze floodlight voldoende lichtopbrengst voor een verscheidenheid aan toepassingen.

3. Kleurtemperatuur:

De kleurtemperatuur van 5000K zorgt voor helder wit licht dat geschikt is voor algemene verlichtingstoepassingen.

4. Oplaadbare accu:

Een van de meest opvallende kenmerken van deze floodlight is de ingebouwde oplaadbare accu. Hierdoor kan de verlichting draadloos worden gebruikt zonder dat een externe stroombron nodig is.

5. IP65-classificatie:

Met een IP65-classificatie is de Floodlight Accu 30W bestand tegen stof en lage-druk waterstralen, waardoor het geschikt is voor gebruik buitenshuis.

6. Duurzaamheid:

De behuizing van deze floodlight is robuust en duurzaam, waardoor het bestand is tegen schokken en trillingen.

7. Verstelbare beugel:

De Floodlight Accu 30W wordt geleverd met een verstelbare beugel, waardoor de richting van het licht eenvoudig kan worden aangepast.

De technische specificaties van de Floodlight Accu 30W onderstrepen de kwaliteit en veelzijdigheid van deze verlichtingsoplossing.

Toepassingsgebieden van de Floodlight Accu 30W

De Floodlight Accu 30W is ontworpen om aan verschillende verlichtingsbehoeften te voldoen en kan in verschillende situaties worden toegepast. Hier zijn enkele belangrijke toepassingsgebieden waarin deze floodlight uitblinkt:

1. Bouwverlichting:

Dankzij de draadloze aard van de Floodlight Accu 30W is deze ideaal voor bouwplaatsen en andere tijdelijke locaties waar geen directe toegang tot stroombronnen is.

2. Noodverlichting:

De ingebouwde oplaadbare accu maakt de Floodlight Accu 30W geschikt als noodverlichting bij stroomuitval.

3. Sportevenementen:

Deze floodlight kan worden gebruikt om sportvelden en evenementen in de buitenlucht te verlichten, waardoor wedstrijden en activiteiten ook ‘s avonds kunnen plaatsvinden.

4. Beveiligingsverlichting:

De krachtige lichtopbrengst en draadloze aard maken deze floodlight ideaal voor beveiligingsdoeleinden, zoals het verlichten van parkeerplaatsen en opritten.

5. Evenementenverlichting:

Of het nu gaat om bruiloften, feesten of zakelijke evenementen, de Floodlight Accu 30W biedt heldere verlichting voor elke gelegenheid.

Deze floodlight is een veelzijdige keuze voor diverse verlichtingstoepassingen en biedt de flexibiliteit om in verschillende situaties te presteren.

Voordelen van de Floodlight Accu 30W

De Floodlight Accu 30W biedt diverse voordelen voor zowel consumenten als bedrijven:

1. Onafhankelijkheid van Stroombronnen:

Dankzij de oplaadbare accu kan deze floodlight onafhankelijk van externe stroombronnen werken, wat essentieel is voor locaties zonder stroomvoorziening.

2. Krachtige Verlichting:

Met een lichtopbrengst van 30 watt biedt de Floodlight Accu 30W indrukwekkend heldere verlichting voor uiteenlopende toepassingen.

3. Milieuvriendelijkheid:

Net als andere LED’s is deze floodlight milieuvriendelijk vanwege het lage energieverbruik en het ontbreken van giftige stoffen.

4. Duurzaamheid:

De robuuste behuizing en schokbestendigheid maken deze floodlight geschikt voor ruwe omgevingen en langdurig gebruik.

5. Eenvoudige Installatie:

Dankzij de verstelbare beugel kan de Floodlight Accu 30W eenvoudig worden gemonteerd en gericht.

6. Veelzijdigheid:

Deze floodlight is geschikt voor diverse toepassingen en kan worden gebruikt in verschillende omgevingen.

Conclusie

De Floodlight Accu 30W van WhyLed vertegenwoordigt een innovatieve stap voorwaarts in de wereld van verlichting. Met geavanceerde LED-technologie en een ingebouwde oplaadbare accu biedt deze floodlight ongekende flexibiliteit en kracht. Of het nu wordt gebruikt voor bouwverlichting, sportevenementen, beveiligingsverlichting, noodverlichting of speciale evenementen, de Floodlight Accu 30W voldoet aan de verlichtingsbehoeften van vandaag.

Deze floodlight benadrukt hoe moderne verlichtingstechnologieën ons in staat stellen om verder te gaan dan traditionele grenzen en overal helderheid en veiligheid te bieden. De onafhankelijkheid van externe stroombronnen maakt het bijzonder waardevol voor tijdelijke locaties en noodsituaties. Kortom, de Floodlight Accu 30W is de belichaming van krachtige verlichting zonder grenzen.

Bekijk hier alle Floodlights: https://www.whyled.nl/magazijnverlichting/floodlights/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

 

Accu

CRI

Gradenbundel

IP Waarde

Led Chips

Power Factor

Wattage

Scroll naar boven