Zoek

LED FLOODLIGHT ACCU 50W

 73,79

Snelle levertijd
 • 50 Watt
 • 150 lm/W
 • IP65
 • 25.000 branduren
 • 2 jaar garantie
,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

 • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
 • Kwalitatieve zakelijke verlichting
 • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

Krachtige Verlichting On-the-Go: De WhyLed LED Floodlight Accu 50W

Verlichting speelt een essentiële rol in ons dagelijks leven. Of het nu gaat om het verlichten van onze huizen, werkplekken, buitenruimtes of speciale evenementen, de keuze van verlichting heeft invloed op onze sfeer, veiligheid en productiviteit. In de afgelopen decennia heeft LED-technologie een revolutie teweeggebracht in de verlichtingsindustrie. LED’s, of Light Emitting Diodes, bieden niet alleen helder en efficiënt licht, maar zijn ook milieuvriendelijk en hebben een lange levensduur. De WhyLed LED Floodlight Accu 50W is een opmerkelijk voorbeeld van geavanceerde LED-verlichtingstechnologie gecombineerd met de mobiliteit van een oplaadbare accu. In dit artikel zullen we de technische specificaties, toepassingen en voordelen van de WhyLed LED Floodlight Accu 50W onder de loep nemen.

De Opkomst van LED-verlichting

Vóór de komst van LED-technologie waren gloeilampen en tl-verlichting de dominante lichtbronnen voor zowel residentiële als commerciële verlichting. Deze traditionele lichtbronnen hebben echter aanzienlijke nadelen:

 • Energieverspilling: Gloeilampen en tl-verlichting verspillen veel energie door de meeste van hun vermogen om te zetten in warmte in plaats van licht.
 • Korte levensduur: Ze hebben een beperkte levensduur en moeten vaak worden vervangen, wat zorgt voor extra kosten en afval.
 • Milieu-impact: Tl-verlichting bevat schadelijke stoffen zoals kwik, wat schadelijk is voor het milieu.
 • Langzame start: Gloeilampen en tl-verlichting vereisen een zekere opwarmtijd om hun maximale helderheid te bereiken.

LED-verlichting heeft deze nadelen overwonnen en biedt aanzienlijke voordelen:

 • Energie-efficiëntie: LED’s verbruiken veel minder energie en produceren weinig warmte, waardoor ze energiezuiniger zijn.
 • Lange levensduur: LED’s hebben een aanzienlijk langere levensduur en gaan jarenlang mee zonder dat ze vervangen hoeven te worden.
 • Milieuvriendelijkheid: LED’s bevatten geen gevaarlijke stoffen zoals kwik en dragen daarom niet bij aan milieuvervuiling.
 • Onmiddellijke verlichting: LED’s lichten onmiddellijk op zonder opwarmtijd.

De WhyLed LED Floodlight Accu 50W combineert de voordelen van LED-verlichting met de draagbaarheid van een oplaadbare accu.

Technische Specificaties van de LED Floodlight Accu 50W

Laten we eerst de technische specificaties van de LED Floodlight Accu 50W bekijken om een goed inzicht te krijgen in wat dit product te bieden heeft:

1. LED-technologie:

De LED Floodlight Accu 50W is uitgerust met geavanceerde LED’s die een helder en efficiënt licht produceren.

2. Lichtopbrengst:

Met een lichtopbrengst van 50 watt biedt deze floodlight voldoende helderheid voor een verscheidenheid aan toepassingen.

3. Kleurtemperatuur:

De kleurtemperatuur van 5000K zorgt voor een helder wit licht dat geschikt is voor algemene verlichtingstoepassingen.

4. Oplaadbare accu:

Een van de meest opvallende kenmerken van deze floodlight is de ingebouwde oplaadbare accu. Hierdoor kan de verlichting draadloos worden gebruikt zonder de noodzaak van een externe stroombron.

5. IP65-classificatie:

De LED Floodlight Accu 50W heeft een IP65-classificatie, wat betekent dat het bestand is tegen stof en lage-druk waterstralen, waardoor het geschikt is voor gebruik buitenshuis.

6. Duurzaamheid:

De behuizing van deze floodlight is robuust en duurzaam, waardoor het bestand is tegen schokken en trillingen.

7. Verstelbare beugel:

De floodlight wordt geleverd met een verstelbare beugel, waardoor de richting van het licht eenvoudig kan worden aangepast.

De technische specificaties benadrukken de kwaliteit en veelzijdigheid van de LED Floodlight Accu 50W.

Toepassingsgebieden van de LED Floodlight Accu 50W

De LED Floodlight Accu 50W is een uiterst veelzijdige verlichtingsoplossing en kan worden toegepast in verschillende situaties. Hier zijn enkele van de belangrijkste toepassingsgebieden waarin deze floodlight uitblinkt:

1. Bouwverlichting:

Dankzij de draadloze aard van de LED Floodlight Accu 50W is deze ideaal voor bouwplaatsen en andere tijdelijke locaties waar geen directe toegang tot stroombronnen is.

2. Noodverlichting:

De ingebouwde oplaadbare accu maakt de floodlight geschikt voor noodsituaties en als back-upverlichting bij stroomuitval.

3. Sportevenementen:

Deze floodlight kan worden gebruikt om sportvelden en evenementen in de buitenlucht te verlichten, waardoor activiteiten ook ‘s avonds kunnen plaatsvinden.

4. Beveiligingsverlichting:

De LED Floodlight Accu 50W kan worden ingezet voor beveiligingsdoeleinden, zoals het verlichten van parkeerplaatsen en opritten om inbraak te ontmoedigen.

5. Speciale evenementen:

Of het nu gaat om bruiloften, feesten, bedrijfsevenementen of festivals, deze floodlight biedt heldere verlichting voor elke gelegenheid.

Deze floodlight is ontworpen om aan verschillende verlichtingsbehoeften te voldoen en biedt de flexibiliteit om in verschillende situaties te presteren.

Voordelen van de LED Floodlight Accu 50W

De LED Floodlight Accu 50W biedt een reeks voordelen voor zowel consumenten als bedrijven:

1. Onafhankelijkheid van Stroombronnen:

De ingebouwde oplaadbare accu maakt deze floodlight onafhankelijk van externe stroombronnen, waardoor het ideaal is voor locaties zonder stroomvoorziening.

2. Milieuvriendelijkheid:

Net als andere LED’s is deze floodlight milieuvriendelijk vanwege het lage energieverbruik en het ontbreken van gevaarlijke stoffen.

3. Lange Levensduur:

LED’s hebben een uitzonderlijk lange levensduur, wat betekent dat ze vele jaren meegaan zonder regelmatig te worden vervangen.

4. Eenvoudige Installatie:

Dankzij de verstelbare beugel kan de LED Floodlight Accu 50W eenvoudig worden gemonteerd en gericht.

5. Flexibiliteit:

Deze floodlight kan draadloos worden gebruikt, wat zorgt voor flexibiliteit bij het verlichten van verschillende locaties.

6. Hoge Lichtopbrengst:

Met 50 watt biedt deze floodlight voldoende helderheid voor een breed scala aan toepassingen.

Conclusie

De LED Floodlight Accu 50W van WhyLed vertegenwoordigt een innovatieve benadering van draagbare verlichting. Met geavanceerde LED-technologie en een ingebouwde oplaadbare accu biedt deze floodlight ongekende flexibiliteit en kracht. Of het nu wordt gebruikt voor bouwverlichting, noodverlichting, beveiligingsverlichting, sportevenementen of speciale evenementen, de LED Floodlight Accu 50W voldoet aan de verlichtingsbehoeften van vandaag.

Deze floodlight toont aan hoe moderne verlichtingstechnologieën ons in staat stellen om verder te gaan dan traditionele grenzen en overal helderheid en veiligheid te bieden. De onafhankelijkheid van externe stroombronnen maakt het bijzonder waardevol voor tijdelijke locaties en noodsituaties. Kortom, de LED Floodlight Accu 50W is een krachtige en flexibele oplossing voor verlichting on-the-go.

Bekijk hier alle Floodlights: https://www.whyled.nl/magazijnverlichting/floodlights/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Accu

CRI

Gradenbundel

IP Waarde

Led Chips

Wattage

Scroll naar boven