Search

led floodlight basic ip65 50w

 19,43 excl.BTW |  23,51 incl BTW.

Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
  • Wattage 50 Watt
  • 95 lumen per watt
  • IP66
  • Brand uren 50.000
  • Garantie 2 jaar
,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

  • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
  • Kwalitatieve zakelijke verlichting
  • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

LED Floodlight Basic IP65 50W: Efficiënte Verlichting voor Diverse Toepassingen

Bij het plannen van buitenverlichting is het van cruciaal belang om een evenwicht te vinden tussen efficiëntie, prestaties en duurzaamheid. De keuze van het juiste verlichtingsarmatuur kan een aanzienlijke invloed hebben op de algehele verlichtingskwaliteit, energieverbruik en levensduur. Een uitstekende keuze voor tal van buitenverlichtingstoepassingen is de LED Floodlight Basic IP65 50W van WhyLed. In dit uitgebreide artikel zullen we de kenmerken, voordelen en toepassingen van deze LED-floodlight onderzoeken, en waarom het een slimme keuze kan zijn voor iedereen die op zoek is naar efficiënte en duurzame verlichting.

Efficiëntie en Prestaties in Één Armaturen

De LED Floodlight Basic IP65 50W is ontworpen met de nadruk op efficiëntie en prestaties. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken die bijdragen aan zijn succes:

1. LED-technologie:

Dit armatuur maakt gebruik van de nieuwste LED-technologie, die bekend staat om zijn hoge energie-efficiëntie en heldere verlichting. LED’s hebben een aanzienlijk lager energieverbruik dan traditionele verlichtingstechnologieën, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk.

2. Hoge Lichtopbrengst:

Met een vermogen van 50 watt levert de LED Floodlight Basic IP65 een indrukwekkende lichtopbrengst. Dit maakt het ideaal voor toepassingen waar heldere verlichting vereist is, zoals het verlichten van opritten, parkeerplaatsen, binnenplaatsen, sportvelden, of zelfs gevels van gebouwen.

3. Breed Stralingshoek:

Dit armatuur is uitgerust met een brede stralingshoek, waardoor een groot oppervlak kan worden verlicht met één enkel armatuur. Dit vermindert de behoefte aan meerdere armaturen en vereenvoudigt de installatie.

4. Duurzaamheid:

De LED Floodlight Basic IP65 is vervaardigd met duurzaamheid in gedachten. Het is bestand tegen de elementen en heeft een IP65-classificatie, wat betekent dat het stofdicht is en beschermd is tegen waterstralen. Dit maakt het geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen, zelfs in veeleisende omgevingen.

5. Lange Levensduur:

LED’s hebben een lange levensduur in vergelijking met traditionele lampen. De LED’s in dit armatuur gaan tienduizenden branduren mee, wat betekent dat u minder vaak lampen hoeft te vervangen, wat op de lange termijn kosten bespaart.

Toepassingen van de LED Floodlight Basic IP65 50W

De veelzijdigheid van de LED Floodlight Basic IP65 50W maakt het geschikt voor een breed scala aan toepassingen:

1. Verlichting van Buitenruimtes:

Of het nu gaat om de verlichting van uw achtertuin, binnenplaats, tuin of terras, deze LED-floodlight kan een heldere en uitnodigende sfeer creëren voor buitenactiviteiten.

2. Beveiligingsverlichting:

De heldere verlichting en duurzaamheid van dit armatuur maken het ideaal voor beveiligingstoepassingen. Het kan donkere gebieden verlichten en helpen bij het afschrikken van indringers.

3. Parkeerterreinen:

Het verlichten van parkeerterreinen zorgt voor de veiligheid van voetgangers en voertuigen. De brede stralingshoek van deze floodlight zorgt voor gelijkmatige verlichting over de hele parkeerplaats.

4. Sportvelden:

Of het nu gaat om een tennisbaan, voetbalveld, of atletiekbaan, deze LED-floodlight kan sportevenementen in de avonduren mogelijk maken en optimale verlichting bieden voor sporters en toeschouwers.

5. Binnenplaatsen:

Het creëren van een aangename sfeer in binnenplaatsen is essentieel voor buitenactiviteiten en evenementen. Deze floodlight kan zorgen voor de benodigde helderheid.

6. Gevelverlichting:

Het benadrukken van architecturale kenmerken van gebouwen met deze heldere floodlight kan een dramatisch effect hebben en de uitstraling van het gebouw verbeteren.

Energie-efficiëntie en Kostenbesparingen

Een van de grootste voordelen van de LED Floodlight Basic IP65 50W is de energie-efficiëntie. Door het lagere energieverbruik kunt u aanzienlijk besparen op uw energiekosten. De lange levensduur van de LED’s vermindert ook de onderhoudskosten, aangezien ze zelden vervangen hoeven te worden.

Het verminderde energieverbruik draagt ook bij aan een verminderde ecologische voetafdruk, wat goed is voor het milieu. Dit maakt de LED Floodlight Basic IP65 50W niet alleen kostenefficiënt, maar ook milieuvriendelijk.

Conclusie

De LED Floodlight Basic IP65 50W van WhyLed biedt een combinatie van efficiëntie, prestaties en duurzaamheid. Het is geschikt voor diverse buitenverlichtingstoepassingen en biedt heldere en gelijkmatige verlichting in binnen- en buitenomgevingen. Het verminderde energieverbruik en de lange levensduur van de LED’s maken dit armatuur zowel kostenefficiënt als milieuvriendelijk. Als u op zoek bent naar hoogwaardige buitenverlichting die aan uw behoeften voldoet en tegelijkertijd kosten bespaart, is de LED Floodlight Basic IP65 50W een uitstekende keuze. Het is een investering in efficiënte verlichting die jarenlang meegaat en bij

Bekijk hier alle Floodlights: https://www.whyled.nl/magazijnverlichting/floodlights/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

 

Scroll naar boven