Zoek

LED Plantenbak Bamboo 90 RGBW 6W Oplaadbare Batterij

 219,20 excl.BTW |  265,23 incl BTW.

Snelle levertijd
,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

  • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
  • Kwalitatieve zakelijke verlichting
  • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

Kenmerken van de RGBW 6W Bamboo 90 oplaadbare batterij buis LED planter

Deze plantenbak heeft een hoge beschermingsgraad tegen omgevingsinvloeden zoals stof of water (IP65), waardoor het een perfect designelement is voor buitenruimtes zoals terrassen, balkons of tuinen. De aansluiting op het elektriciteitsnet is conventioneel, door middel van een kabel van 2 meter die met het product wordt meegeleverd.

Het licht dat door de plantenbak wordt uitgestraald, hangt af van het licht dat u kiest uit een breed RGB spectrum met behulp van de bij het product geleverde bediening. Het heeft een ingebouwde batterij zodat u hem kunt plaatsen waar u maar wilt, zonder dat u in de buurt van een stopcontact hoeft te zijn. Om het product op te laden, sluit u het gewoon aan op de meegeleverde oplader, ongeveer 4-6 uur. Het heeft een autonomie van 8-12 uur.

Alle tuin meubels producten zijn gemaakt van polyethyleen, waardoor ze licht van gewicht zijn en zeer goed bestand tegen extreme temperaturen. Ze zijn ook beschermd tegen UV-stralen, waardoor de levensduur van het product buitengewoon lang is.

IP Waarde

Wattage

Lengte (mm)

Breedte (mm)

Kabellengte

Scroll naar boven