Zoek

LED Straatlamp 150 W Klasse 2

 175,35 excl.BTW |  212,17 incl BTW.

Snelle levertijd
 • 150 Watt
 • 100 lumen per watt
 • stralingshoek 90° x 130°
 • 50.000 branduren
 • 3 jaar garantie
, ,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

 • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
 • Kwalitatieve zakelijke verlichting
 • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

LED Straatlamp 150W Klasse 2: Efficiënte en Duurzame Openbare Verlichting

Openbare verlichting is van cruciaal belang voor onze moderne samenleving. Straten, snelwegen, parkeerplaatsen en andere openbare ruimtes worden verlicht om veiligheid, beveiliging en functionaliteit te bieden. Tegelijkertijd is de behoefte aan energie-efficiëntie en duurzaamheid in openbare verlichting groter dan ooit. De LED-straatlamp van 150W Klasse 2 is een opvallende innovatie in dit domein. Deze straatlantaarn biedt indrukwekkende efficiëntie, prestaties en duurzaamheid en belichaamt de toekomst van openbare verlichting. In dit uitgebreide artikel zullen we de kenmerken, voordelen en toepassingen van de LED-straatlamp van 150W Klasse 2 verkennen en begrijpen waarom deze lantaarn een gamechanger is in de wereld van openbare verlichting.

De Opkomst van LED Openbare Verlichting

Traditionele openbare verlichtingssystemen, zoals hogedruk-natriumlampen en kwikdamplampen, hebben decennia lang de norm bepaald. Hoewel ze effectief waren in het verlichten van openbare ruimtes, brachten ze enkele aanzienlijke nadelen met zich mee:

 • Hoge Energiekosten: Traditionele lampen verbruikten aanzienlijke hoeveelheden energie, wat resulteerde in hoge operationele kosten voor steden en gemeenten.
 • Korte Levensduur: De gemiddelde levensduur van conventionele lampen was beperkt, wat frequente vervangingen en hogere onderhoudskosten betekende.
 • Lichtvervuiling: De verspreiding van licht leidde tot lichtvervuiling, die de nachtelijke hemel beïnvloedde en milieu-effecten had.

De opkomst van LED-technologie heeft een revolutie teweeggebracht in openbare verlichting. LED’s bieden een scala aan voordelen die traditionele lampen overtreffen:

1. Energie-efficiëntie: LED’s verbruiken aanzienlijk minder energie om dezelfde hoeveelheid licht te produceren, wat resulteert in lagere energiekosten en verminderde CO2-uitstoot.

2. Lange Levensduur: LED’s gaan veel langer mee dan conventionele lampen, wat resulteert in minder frequente vervangingen en lagere onderhoudskosten.

3. Directe Verlichting: LED’s lichten onmiddellijk op zonder opwarmtijd, wat de veiligheid op straat verbetert.

4. Gerichte Verlichting: LED’s kunnen licht richten waar het nodig is, wat resulteert in efficiëntere verlichting en minder lichtvervuiling.

5. Milieuvriendelijkheid: LED’s bevatten geen schadelijke stoffen zoals kwik en verminderen de koolstofvoetafdruk.

De LED-straatlamp van 150W Klasse 2 benut deze voordelen en biedt geavanceerde oplossingen voor openbare verlichting.

Kenmerken en Voordelen van de LED-straatlamp 150W Klasse 2

De LED-straatlamp 150W Klasse 2 onderscheidt zich door diverse kenmerken en voordelen:

1. Krachtige Lichtopbrengst: Met een vermogen van 150 watt biedt deze straatlantaarn een indrukwekkende lichtopbrengst, wat resulteert in heldere en goed verlichte openbare ruimtes.

2. Energie-efficiëntie: De LED-technologie van de 150W-straatlamp zorgt voor aanzienlijke energiebesparingen in vergelijking met conventionele straatlantaarns. Dit vermindert de operationele kosten en draagt bij aan een duurzamere omgeving.

3. Lange Levensduur: De LED’s in de 150W-straatlamp hebben een aanzienlijk langere levensduur dan conventionele lampen, wat resulteert in minder frequente vervangingen en minder afval.

4. Duurzaamheid: Deze straatlantaarn is ontworpen om bestand te zijn tegen de uitdagingen van buitengebruik, waaronder schokken, trillingen en weersinvloeden.

5. Verlichtingsniveaus aanpasbaar: De lichtintensiteit van de 150W-straatlamp is aanpasbaar, waardoor gemeenten en steden de verlichting kunnen afstemmen op de specifieke behoeften van hun openbare ruimtes.

6. Beschermingsklasse Klasse 2: De 150W-straatlamp is gecertificeerd volgens Klasse 2, wat betekent dat hij bestand is tegen stof en bescherming biedt tegen aanrakingen met de hand. Dit garandeert veiligheid en duurzaamheid.

7. Minder Lichtvervuiling: De 150W-straatlamp biedt gerichte verlichting, minimaliseert lichtvervuiling en draagt bij aan een betere nachtelijke hemel en een gezondere leefomgeving.

8. Slimme Verlichtingsopties: De 150W-straatlamp kan worden geïntegreerd met slimme verlichtingssystemen en lichtregelaars voor geavanceerd beheer en monitoring van de openbare verlichting.

Toepassingen van de LED-straatlamp 150W Klasse 2

De veelzijdigheid van de LED-straatlamp 150W Klasse 2 maakt hem geschikt voor diverse openbare verlichtingstoepassingen, waaronder:

1. Straatverlichting: Deze lantaarn is ideaal voor het verlichten van stedelijke straten, snelwegen en landelijke wegen, wat bijdraagt aan de veiligheid van bestuurders en voetgangers.

2. Parkeerterreinen: De 150W-straatlamp is geschikt voor het verlichten van parkeerterreinen bij winkelcentra, kantoren en openbare voorzieningen, waardoor de veiligheid en toegankelijkheid worden verbeterd.

3. Woonwijken: Woonwijken kunnen profiteren van de energie-efficiënte en gerichte verlichting van de 150W-straatlamp, waardoor de straten veiliger worden voor bewoners.

4. Parken en Pleinen: Openbare ruimtes zoals parken en pleinen kunnen aantrekkelijker en veiliger worden gemaakt met de 150W-straatlamp.

5. Industrieterreinen: Bedrijven kunnen de 150W-straatlamp gebruiken voor efficiënte terreinverlichting, wat de beveiliging en toegankelijkheid van industriële gebieden verbetert.

Installatie en Onderhoud

De installatie van de LED-straatlamp 150W Klasse 2 vereist enige technische kennis en zorgvuldige planning. Het wordt ten zeerste aanbevolen om een gekwalificeerde elektricien in te schakelen om de installatie uit te voeren, ervoor te zorgen dat de bedrading correct is aangesloten en dat de verlichting veilig is gemonteerd.

Onderhoud is minimaal, dankzij de lange levensduur en duurzaamheid van de LED’s. Periodieke inspectie en reiniging van het armatuur kunnen echter helpen om optimale prestaties te behouden en eventuele ophoping van vuil of insecten te verwijderen.

Conclusie

De LED-straatlamp 150W Klasse 2 vertegenwoordigt de toekomst van openbare verlichting. Met zijn krachtige prestaties, energie-efficiëntie en duurzaamheid biedt deze straatlantaarn een effectieve oplossing voor de verlichting van openbare ruimtes, variërend van straten en parkeerterreinen tot woonwijken en industrieterreinen.

Gemeenten, steden, bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar verbeteringen in openbare verlichting, met aandacht voor energie-efficiëntie en milieubewustzijn, zullen in de LED-straatlamp 150W Klasse 2 een ideale partner vinden. Het draagt bij aan een betere levenskwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in openbare ruimtes, terwijl het tegelijkertijd aanzienlijke kostenbesparingen oplevert. Met de opkomst van LED-technologie en lantaarns zoals de LED-straatlamp 150W Klasse 2 wordt de weg geplaveid voor een schonere, efficiëntere en duurzamere toekomst voor openbare verlichtingssystemen.

Bekijk hier alle Terrein Verlichtingen: https://www.whyled.nl/magazijnverlichting/terreinverlichting/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op:  https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

 

Wattage

Lumen Watt Verhouding (Lm/W)

Stralingshoek

Garantie

Scroll naar boven