Zoek

LED TERREINVERLICHTING | HALIMEDE | 500W

 881,55 excl.BTW |  1.066,68 incl BTW.

Snelle levertijd
  • 500 Watt
  • 140 lumen per watt
  • IP66
  • 45° lens
  • 5 jaar garantie

Beschikbaarheid: 64 op voorraad (kan nabesteld worden)

,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

  • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
  • Kwalitatieve zakelijke verlichting
  • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

LED Terreinverlichting HALIMEDE 500W: Lichtbrenger voor Grote Buitenruimtes

In de wereld van buitenverlichting zijn er weinig dingen zo belangrijk als krachtige, energiezuinige terreinverlichting. Of het nu gaat om sportvelden, parkeerterreinen, industriële complexen of openbare ruimtes, adequate verlichting is cruciaal voor veiligheid, beveiliging en functionaliteit. Een opmerkelijke speler in dit veld is de LED Terreinverlichting HALIMEDE 500W. Deze verlichting maakt gebruik van geavanceerde LED-technologie en biedt indrukwekkende prestaties voor grootschalige terreinverlichtingstoepassingen. In dit artikel zullen we de kenmerken, voordelen en toepassingen van de LED Terreinverlichting HALIMEDE 500W verkennen.

De Kracht van LED-Verlichting

Voordat we in de specifieke kenmerken van de LED Terreinverlichting HALIMEDE 500W duiken, is het belangrijk om de impact van LED-technologie op de verlichtingsindustrie te begrijpen. LED staat voor Light Emitting Diode, een halfgeleiderlichtbron die elektrische energie omzet in licht. Deze technologie heeft verschillende voordelen:

1. Energie-efficiëntie: LED’s verbruiken aanzienlijk minder elektriciteit dan traditionele gloeilampen, wat leidt tot aanzienlijke energiebesparingen en lagere bedrijfskosten.

2. Lange levensduur: LED’s gaan veel langer mee dan conventionele lampen, wat resulteert in minder frequente vervangingen en minder afval.

3. Milieuvriendelijkheid: LED’s bevatten geen schadelijke stoffen zoals kwik en produceren geen schadelijke UV-straling, waardoor ze milieuvriendelijk zijn.

4. Directe verlichting: LED’s lichten onmiddellijk op zonder opwarmtijd, in tegenstelling tot sommige traditionele lampen die tijd nodig hebben om op volle helderheid te komen.

5. Gerichte verlichting: LED’s kunnen licht richten in een specifieke richting, wat resulteert in efficiëntere verlichting zonder lichtverspilling.

De LED Terreinverlichting HALIMEDE 500W maakt optimaal gebruik van deze voordelen en biedt extra functies die hem ideaal maken voor grootschalige terreinverlichting.

LED Terreinverlichting HALIMEDE 500W: Kenmerken en Voordelen

De LED Terreinverlichting HALIMEDE 500W biedt een indrukwekkende reeks kenmerken en voordelen:

1. Hoge Lichtopbrengst: Met een vermogen van 500 watt biedt deze terreinverlichting een uitzonderlijk hoge lichtopbrengst, waardoor grootschalige buitenruimtes helder en gelijkmatig worden verlicht.

2. Energie-efficiëntie: Ondanks zijn hoge vermogen blijft deze terreinverlichting energiezuinig dankzij de efficiënte LED-technologie. Dit resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en lagere bedrijfskosten.

3. Lange Levensduur: LED’s hebben een aanzienlijk langere levensduur dan traditionele verlichting, waardoor de behoefte aan frequente vervangingen en onderhoud sterk wordt verminderd.

4. Duurzaamheid: De LED’s in deze terreinverlichting zijn bestand tegen schokken en trillingen, wat de levensduur en betrouwbaarheid van de verlichting verder verbetert, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

5. Verlichtingsdistributie: De HALIMEDE 500W biedt verschillende opties voor verlichtingsdistributie, waaronder symmetrisch, asymmetrisch en straatverlichting. Hierdoor kan de verlichting worden aangepast aan de specifieke vereisten van de toepassing.

6. Beschermingsklasse IP66: Deze terreinverlichting heeft een IP66-classificatie, wat betekent dat hij stofdicht is en bestand is tegen krachtige stralen water. Dit maakt hem geschikt voor gebruik in veeleisende weersomstandigheden.

7. Lichtsturingsopties: De HALIMEDE 500W kan worden uitgerust met lichtsturingstechnologieën, zoals bewegingssensoren en daglichtregeling, waardoor het energieverbruik verder kan worden geoptimaliseerd.

Toepassingen van de LED Terreinverlichting HALIMEDE 500W

De veelzijdigheid van de LED Terreinverlichting HALIMEDE 500W maakt hem ideaal voor verschillende grootschalige terreinverlichtingstoepassingen, waaronder:

1. Sportvelden: Deze terreinverlichting is perfect voor het verlichten van sportvelden, zoals voetbalvelden, tennisbanen en atletiekbanen, wat de veiligheid en prestaties van atleten verbetert.

2. Parkeerterreinen: Het heldere en gelijkmatige licht van deze verlichting maakt parkeerterreinen veiliger en gebruiksvriendelijker, wat leidt tot tevredenheid bij bezoekers en klanten.

3. Industrieterreinen: Bedrijven kunnen profiteren van efficiënte terreinverlichting om de beveiliging en toegankelijkheid van industriële terreinen te verbeteren.

4. Openbare Ruimtes: Parken, pleinen en andere openbare ruimtes worden veiliger en aantrekkelijker wanneer ze goed worden verlicht met de HALIMEDE 500W.

5. Grote infrastructuurprojecten: Deze terreinverlichting kan worden toegepast op wegen, bruggen, tunnels en andere grootschalige infrastructuurprojecten om de veiligheid en zichtbaarheid te vergroten.

Installatie en Onderhoud

De installatie van de LED Terreinverlichting HALIMEDE 500W vereist enige technische kennis en zorgvuldige planning. Het wordt sterk aanbevolen om een gekwalificeerde elektricien in te schakelen om de installatie uit te voeren, ervoor te zorgen dat de bedrading correct is aangesloten en dat de verlichting veilig is gemonteerd.

Onderhoud is minimaal, dankzij de lange levensduur en duurzaamheid van de LED’s. Periodieke inspectie en reiniging van het armatuur kunnen echter helpen om optimale prestaties te behouden en eventuele ophoping van vuil of insecten te verwijderen.

Conclusie

De LED Terreinverlichting HALIMEDE 500W is een krachtige, efficiënte en duurzame verlichtingsoplossing voor grootschalige buitenruimtes. Met zijn indrukwekkende lichtopbrengst, energie-efficiëntie en robuustheid biedt deze verlichting een effectieve manier om grote terreinen te verlichten en tegelijkertijd energie en onderhoudskosten te besparen.

Of het nu gaat om sportvelden, parkeerterreinen, industrieterreinen, openbare ruimtes of grootschalige infrastructuurprojecten, de HALIMEDE 500W zorgt voor heldere en betrouwbare verlichting. Het draagt bij aan een veiligere en duurzamere buitenomgeving. Als u op zoek bent naar terreinverlichting met kracht en efficiëntie, is de LED Terreinverlichting HALIMEDE 500W de juiste keuze voor uw verlichtingsbehoeften in grote buitenruimtes.

Bekijk hier alle Terrein Verlichtingen: https://www.whyled.nl/magazijnverlichting/terreinverlichting/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Wattage

Lumen Watt Verhouding (Lm/W)

Lichtopbrengst

CRI

UGR

Gradenbundel

Voltage

Hertz

IP Waarde

Lengte (mm)

Breedte (mm)

Power Factor

Levensduur

Bedrijfstemperatuur

Garantie

Materiaal

Led Driver

Type Dimmer

Scroll naar boven