Search

LED TERREINVERLICHTING HALIMEDE IP66 750W

 1.300,05 excl.BTW |  1.573,06 incl BTW.

Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
  • 750 Watt
  • 140 lumen per watt
  • IP66
  • 45° lens
  • 5 jaar garantie

Beschikbaarheid: 144 op voorraad (kan nabesteld worden)

De Halimede 1000W wordt momenteel alleen op bestelling ingekocht, hierdoor is het mogelijk nog te kiezen tussen lenzen met 15°, 30°, 45°, 60° en 90°. Neem contact op met onze klantenservice voor de levertijd.

750W 1000W +€ 391,50
,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

  • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
  • Kwalitatieve zakelijke verlichting
  • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

LED Terreinverlichting HALIMEDE IP66 750W: De Kracht van Grote Buitenverlichting

Buitenruimtes zoals sportvelden, parkeerterreinen, industriële complexen en openbare locaties vereisen adequate verlichting om de veiligheid, beveiliging en functionaliteit te waarborgen. De LED Terreinverlichting HALIMEDE IP66 750W heeft de markt veroverd als een opvallende oplossing voor deze uitdagingen. Met zijn krachtige lichtopbrengst, energie-efficiëntie en duurzaamheid voldoet deze verlichting aan de eisen van grootschalige terreinverlichtingstoepassingen. In dit artikel verkennen we de kenmerken, voordelen en toepassingen van de LED Terreinverlichting HALIMEDE IP66 750W.

De Revolutie van LED-Verlichting

Voordat we de specifieke eigenschappen van de LED Terreinverlichting HALIMEDE IP66 750W bespreken, is het cruciaal om de impact van LED-technologie op de verlichtingsindustrie te begrijpen. LED staat voor Light Emitting Diode, een halfgeleiderlichtbron die elektrische energie omzet in licht. Deze technologie heeft tal van voordelen:

1. Energie-efficiëntie: LED’s verbruiken aanzienlijk minder elektriciteit dan traditionele gloeilampen, waardoor ze zorgen voor energiebesparing en lagere operationele kosten.

2. Lange levensduur: LED’s gaan veel langer mee dan conventionele lampen, wat resulteert in minder frequente vervangingen en minder afval.
3. Milieuvriendelijkheid: LED’s bevatten geen schadelijke stoffen zoals kwik en produceren geen schadelijke UV-straling, waardoor ze milieuvriendelijk zijn.
4. Directe verlichting: LED’s lichten onmiddellijk op zonder opwarmtijd, in tegenstelling tot sommige traditionele lampen die een tijd nodig hebben om op volle helderheid te komen.
5. Gerichte verlichting: LED’s kunnen licht richten in een specifieke richting, wat resulteert in efficiëntere verlichting zonder lichtverspilling.De LED Terreinverlichting HALIMEDE IP66 750W maakt optimaal gebruik van deze voordelen en biedt een reeks geavanceerde functies.

LED Terreinverlichting HALIMEDE IP66 750W: Kenmerken en Voordelen

De LED Terreinverlichting HALIMEDE IP66 750W is ontworpen om grootschalige terreinverlichting aan te pakken en biedt een indrukwekkende lijst met kenmerken en voordelen:

1. Krachtige Verlichting: Met een vermogen van 750 watt biedt deze terreinverlichting een uitzonderlijk hoge lichtopbrengst, waardoor grootschalige buitenruimtes helder en gelijkmatig worden verlicht.

2. Energie-efficiëntie: Ondanks zijn hoge vermogen blijft deze terreinverlichting energiezuinig dankzij de efficiënte LED-technologie. Dit resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en lagere operationele kosten.
3. Lange Levensduur: LED’s hebben een aanzienlijk langere levensduur dan traditionele verlichting, waardoor de behoefte aan frequente vervangingen en onderhoud sterk wordt verminderd.
4. Duurzaamheid: De LED’s in deze terreinverlichting zijn bestand tegen schokken en trillingen, wat de levensduur en betrouwbaarheid van de verlichting verder verbetert, zelfs onder veeleisende omstandigheden.
5. Verlichtingsdistributie: De HALIMEDE IP66 750W biedt verschillende opties voor verlichtingsdistributie, waaronder symmetrisch, asymmetrisch en straatverlichting. Hierdoor kan de verlichting worden aangepast aan de specifieke vereisten van de toepassing.
6. Beschermingsklasse IP66: Deze terreinverlichting heeft een IP66-classificatie, wat betekent dat hij stofdicht is en bestand is tegen krachtige stralen water. Dit maakt hem geschikt voor gebruik in veeleisende weersomstandigheden.

Toepassingen van de LED Terreinverlichting HALIMEDE IP66 750W

De veelzijdigheid van de LED Terreinverlichting HALIMEDE IP66 750W maakt hem ideaal voor verschillende grootschalige terreinverlichtingstoepassingen, waaronder:

1. Sportvelden: Deze terreinverlichting is perfect voor het verlichten van sportvelden, zoals voetbalvelden, tennisbanen en atletiekbanen, wat de veiligheid en prestaties van atleten verbetert.

2. Parkeerterreinen: Het heldere en gelijkmatige licht van deze verlichting maakt parkeerterreinen veiliger en gebruiksvriendelijker, wat leidt tot tevredenheid bij bezoekers en klanten.
3. Industrieterreinen: Bedrijven kunnen profiteren van efficiënte terreinverlichting om de beveiliging en toegankelijkheid van industriële terreinen te verbeteren.
4. Openbare Ruimtes: Parken, pleinen en andere openbare ruimtes worden veiliger en aantrekkelijker wanneer ze goed worden verlicht met de HALIMEDE IP66 750W.
5. Grote infrastructuurprojecten: Deze terreinverlichting kan worden toegepast op wegen, bruggen, tunnels en andere grootschalige infrastructuurprojecten om de veiligheid en zichtbaarheid te vergroten.

Installatie en Onderhoud

De installatie van de LED Terreinverlichting HALIMEDE IP66 750W vereist enige technische kennis en zorgvuldige planning. Het wordt sterk aanbevolen om een gekwalificeerde elektricien in te schakelen om de installatie uit te voeren, ervoor te zorgen dat de bedrading correct is aangesloten en dat de verlichting veilig is gemonteerd.

Onderhoud is minimaal, dankzij de lange levensduur en duurzaamheid van de LED’s. Periodieke inspectie en reiniging van het armatuur kunnen echter helpen om optimale prestaties te behouden en eventuele ophoping van vuil of insecten te verwijderen.

Conclusie

De LED Terreinverlichting HALIMEDE IP66 750W vertegenwoordigt een opvallende stap voorwaarts in de wereld van grootschalige terreinverlichting. Met zijn krachtige verlichting, energie-efficiëntie en duurzaamheid biedt deze verlichting een effectieve oplossing voor een breed scala aan toepassingen.

Of het nu gaat om sportvelden, parkeerterreinen, industrieterreinen, openbare ruimtes of grootschalige infrastructuurprojecten, de HALIMEDE IP66 750W zorgt voor heldere en betrouwbare verlichting. Bovendien draagt het bij aan energiebesparing en vermindering van de onderhoudskosten. Als u op zoek bent naar terreinverlichting die zowel krachtig als duurzaam is, is de LED Terreinverlichting HALIMEDE IP66 750W een uitstekende keuze voor de verlichtingsbehoeften van grote buitenruimtes.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Wattage

Lumen Watt Verhouding (Lm/W)

Lichtopbrengst

CRI

UGR

Gradenbundel

Voltage

Hertz

IP Waarde

Lengte (mm)

Breedte (mm)

Power Factor

Bedrijfstemperatuur

Levensduur

Garantie

Materiaal

Led Driver

Type Dimmer

Scroll naar boven