Zoek

LED TERREINVERLICHTING PAALIAQ IP65 300W

 512,50 excl.BTW |  620,13 incl BTW.

Snelle levertijd
  • 300 Watt
  • 150 lumen per watt
  • IP65
  • 50.000 branduur
  • 5 Jaar garantie

Beschikbaarheid: 18 op voorraad

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

  • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
  • Kwalitatieve zakelijke verlichting
  • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

LED Terreinverlichting PAALIAQ IP65 300W: Verlichting voor Veilige en Functionele Buitenruimtes

Buitenverlichting speelt een cruciale rol bij het creëren van veilige, goed verlichte en functionele buitenruimtes. Of het nu gaat om sportvelden, parkeerterreinen, industrieterreinen, of openbare locaties, terreinverlichting is van vitaal belang voor de veiligheid en beveiliging van mensen en eigendommen. De LED Terreinverlichting PAALIAQ IP65 300W is een opmerkelijke keuze voor deze uitdagingen. Met zijn geavanceerde LED-technologie, indrukwekkende lichtopbrengst, energie-efficiëntie en duurzaamheid voldoet deze verlichting aan de eisen van grootschalige terreinverlichtingstoepassingen. In dit artikel zullen we de kenmerken, voordelen en toepassingen van de LED Terreinverlichting PAALIAQ IP65 300W verkennen.

De Revolutie van LED-Verlichting

Voordat we de specifieke kenmerken van de LED Terreinverlichting PAALIAQ IP65 300W bespreken, is het belangrijk om de impact van LED-technologie op de verlichtingsindustrie te begrijpen. LED staat voor Light Emitting Diode, een halfgeleiderlichtbron die elektrische energie omzet in licht. Deze technologie heeft tal van voordelen:

1. Energie-efficiëntie: LED’s verbruiken aanzienlijk minder elektriciteit dan traditionele gloeilampen, wat leidt tot aanzienlijke energiebesparingen en lagere operationele kosten.

2. Lange levensduur: LED’s gaan veel langer mee dan conventionele lampen, wat resulteert in minder frequente vervangingen en minder afval.

3. Milieuvriendelijkheid: LED’s bevatten geen schadelijke stoffen zoals kwik en produceren geen schadelijke UV-straling, waardoor ze milieuvriendelijk zijn.

4. Directe verlichting: LED’s lichten onmiddellijk op zonder opwarmtijd, in tegenstelling tot sommige traditionele lampen die enige tijd nodig hebben om op volle helderheid te komen.

5. Gerichte verlichting: LED’s kunnen licht richten in een specifieke richting, wat resulteert in efficiëntere verlichting zonder lichtverspilling.

De LED Terreinverlichting PAALIAQ IP65 300W maakt optimaal gebruik van deze voordelen en biedt extra functies die hem ideaal maken voor grootschalige terreinverlichtingstoepassingen.

LED Terreinverlichting PAALIAQ IP65 300W: Kenmerken en Voordelen

De LED Terreinverlichting PAALIAQ IP65 300W biedt een uitgebreide lijst van kenmerken en voordelen:

1. Hoge Lichtopbrengst: Met een vermogen van 300 watt biedt deze terreinverlichting een indrukwekkende lichtopbrengst, waardoor grote buitenruimtes helder en gelijkmatig worden verlicht.

2. Energie-efficiëntie: Ondanks zijn hoge vermogen blijft deze terreinverlichting energiezuinig dankzij de efficiënte LED-technologie. Dit resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en lagere operationele kosten.

3. Lange Levensduur: LED’s hebben een veel langere levensduur dan traditionele verlichting, wat leidt tot minder onderhoud en vervangingskosten.

4. Duurzaamheid: De LED’s in deze terreinverlichting zijn bestand tegen schokken en trillingen, wat de levensduur en betrouwbaarheid van de verlichting verder verbetert, zelfs in veeleisende omstandigheden.

5. Verlichtingsdistributie: De PAALIAQ IP65 300W biedt verschillende opties voor verlichtingsdistributie, waaronder symmetrisch, asymmetrisch en straatverlichting. Hierdoor kan de verlichting worden aangepast aan de specifieke vereisten van de toepassing.

6. Beschermingsklasse IP65: Deze terreinverlichting heeft een IP65-classificatie, wat betekent dat hij stofdicht is en bestand is tegen waterstralen. Dit maakt hem geschikt voor gebruik in veeleisende weersomstandigheden.

7. Lichtsturingsopties: De PAALIAQ IP65 300W kan worden uitgerust met lichtsturingstechnologieën, zoals bewegingssensoren en daglichtregeling, om het energieverbruik verder te optimaliseren.

Toepassingen van de LED Terreinverlichting PAALIAQ IP65 300W

De veelzijdigheid van de LED Terreinverlichting PAALIAQ IP65 300W maakt hem geschikt voor verschillende grootschalige terreinverlichtingstoepassingen, waaronder:

1. Sportvelden: Deze terreinverlichting is ideaal voor het verlichten van sportvelden, zoals voetbalvelden, tennisbanen en atletiekbanen, wat de veiligheid en prestaties van atleten verbetert.

2. Parkeerterreinen: Het heldere en gelijkmatige licht van deze verlichting maakt parkeerterreinen veiliger en gebruiksvriendelijker, wat leidt tot tevredenheid bij bezoekers en klanten.

3. Industrieterreinen: Bedrijven kunnen profiteren van efficiënte terreinverlichting om de beveiliging en toegankelijkheid van industriële terreinen te verbeteren.

4. Openbare Ruimtes: Parken, pleinen en andere openbare ruimtes worden veiliger en aantrekkelijker wanneer ze goed worden verlicht met de PAALIAQ IP65 300W.

5. Grote infrastructuurprojecten: Deze terreinverlichting kan worden toegepast op wegen, bruggen, tunnels en andere grootschalige infrastructuurprojecten om de veiligheid en zichtbaarheid te vergroten.

Installatie en Onderhoud

De installatie van de LED Terreinverlichting PAALIAQ IP65 300W vereist enige technische kennis en zorgvuldige planning. Het wordt sterk aanbevolen om een gekwalificeerde elektricien in te schakelen om de installatie uit te voeren, ervoor te zorgen dat de bedrading correct is aangesloten en dat de verlichting veilig is gemonteerd.

Onderhoud is minimaal, dankzij de lange levensduur en duurzaamheid van de LED’s. Periodieke inspectie en reiniging van het armatuur kunnen echter helpen om optimale prestaties te behouden en eventuele ophoping van vuil of insecten te verwijderen.

Conclusie

De LED Terreinverlichting PAALIAQ IP65 300W biedt een krachtige en efficiënte oplossing voor grootschalige terreinverlichtingstoepassingen. Met zijn indrukwekkende lichtopbrengst, energie-efficiëntie en duurzaamheid biedt deze verlichting een effectieve manier om grote buitenruimtes te verlichten en tegelijkertijd energie en onderhoudskosten te besparen.

Of het nu gaat om sportvelden, parkeerterreinen, industrieterreinen, openbare ruimtes of grootschalige infrastructuurprojecten, de PAALIAQ IP65 300W zorgt voor heldere en betrouwbare verlichting. Het draagt bij aan een veiligere en duurzamere buitenomgeving. Als u op zoek bent naar terreinverlichting met kracht en efficiëntie, is de LED Terreinverlichting PAALIAQ IP65 300W de juiste keuze voor uw verlichtingsbehoeften in grote buitenruimtes.

Bekijk hier alle Terrein Verlichtingen: https://www.whyled.nl/magazijnverlichting/terreinverlichting/

op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Scroll naar boven