Zoek

RETROFIT MODULE TITAN 32-56W 1504mm 60° 5700K

 139,50 excl.BTW |  168,80 incl BTW.

Snelle levertijd
  • 32, 40, 48 & 55 Watt
  • 150 lumen per watt
  • Geen connector
  • 60°
  • 5 jaar garantie

Uitverkocht

, , ,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

  • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
  • Kwalitatieve zakelijke verlichting
  • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

Revolutionaire Magazijnverlichting: De WhyLed RETROFIT MODULE TITAN 32-56W

Verlichting in magazijnen is van cruciaal belang voor een veilige en efficiënte werkomgeving. Het juiste verlichtingssysteem kan niet alleen de zichtbaarheid verbeteren, maar ook de productiviteit verhogen en de operationele kosten verlagen. De WhyLed RETROFIT MODULE TITAN 32-56W is een innovatieve en efficiënte oplossing die speciaal is ontworpen voor magazijnen en industriële omgevingen. In dit artikel zullen we de kenmerken, voordelen en toepassingen van deze geavanceerde lijnverlichting bespreken.

De Voordelen van LED-Verlichting

Voordat we dieper ingaan op de RETROFIT MODULE TITAN, laten we eens kijken naar de voordelen van LED-verlichting in vergelijking met traditionele verlichtingstechnologieën:

1. Energie-efficiëntie: LED-verlichting is buitengewoon energiezuinig en kan aanzienlijke energiebesparingen opleveren. Dit is vooral belangrijk in magazijnen, waar verlichting een aanzienlijk deel van de energiekosten kan vertegenwoordigen.

2. Lange levensduur: LED’s hebben een veel langere levensduur dan traditionele gloeilampen of TL-buizen. Dit betekent minder onderhoud en vervanging, wat op lange termijn kostenbesparend is.

3. Directe verlichting: LED’s bieden onmiddellijke en consistente verlichting zonder opwarmtijd. Dit is essentieel voor magazijnen waar de verlichting direct moet reageren op beweging en activiteit.

4. Hoge lichtopbrengst: LED’s kunnen een helder en gelijkmatig licht produceren, wat cruciaal is voor magazijnen waar zichtbaarheid en veiligheid van groot belang zijn.

5. Milieuvriendelijk: LED’s bevatten geen schadelijke stoffen zoals kwik en stoten geen schadelijke UV- of IR-straling uit. Dit maakt ze milieuvriendelijk en veilig.

De Kenmerken van de RETROFIT MODULE TITAN

De WhyLed RETROFIT MODULE TITAN 32-56W is specifiek ontworpen om aan de eisen van magazijnverlichting te voldoen. Laten we de belangrijkste kenmerken van deze geavanceerde lijnverlichting bekijken:

Vermogen: De RETROFIT MODULE TITAN is beschikbaar in een vermogensbereik van 32 tot 56 watt, waardoor u de flexibiliteit heeft om het juiste verlichtingsniveau voor uw magazijn te kiezen.

Lichtsterkte: Met een lichtsterkte van 5700 Kelvin biedt deze lijnverlichting een helder en koel wit licht. Dit zorgt voor uitstekende zichtbaarheid in magazijnen en verbetert de algehele veiligheid.

Breedtestraling: De RETROFIT MODULE TITAN is uitgerust met een brede stralingshoek van 60 graden, waardoor een groot gebied gelijkmatig kan worden verlicht. Dit is ideaal voor magazijnen met hoge rekken en opslageenheden.

Lange levensduur: LED’s hebben een levensduur van tienduizenden uren, wat betekent dat de RETROFIT MODULE TITAN jarenlang betrouwbare verlichting biedt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over frequente vervanging.

Slank en compact ontwerp: Het ontwerp van de RETROFIT MODULE TITAN is slank en compact, wat betekent dat het weinig ruimte inneemt en gemakkelijk kan worden geïntegreerd in verschillende magazijnomgevingen.

Eenvoudige installatie: Deze lijnverlichting is ontworpen voor eenvoudige installatie en kan vaak zonder al te veel gedoe worden geïntegreerd in bestaande verlichtingssystemen.

Toepassingen van de RETROFIT MODULE TITAN

De RETROFIT MODULE TITAN is geschikt voor een breed scala aan toepassingen in magazijnen en industriële omgevingen:

1. Magazijnen: Deze lijnverlichting is ideaal voor magazijnen van alle groottes, of het nu gaat om kleine opslagruimtes of grote distributiecentra. Het brede stralingsbereik zorgt voor een gelijkmatige verlichting, zelfs in hoge opslagrekken.

2. Productiehallen: In productiefaciliteiten waar kwaliteitscontrole van groot belang is, biedt de RETROFIT MODULE TITAN de helderheid die nodig is voor nauwkeurig werk.

3. Werkplaatsen: Werkplaatsen waar activiteiten zoals montage, reparatie en onderhoud plaatsvinden, profiteren van de directe en heldere verlichting van deze lijnverlichting.

4. Distributiecentra: Grote distributiecentra met constante beweging en activiteit kunnen profiteren van de duurzaamheid en energie-efficiëntie van de RETROFIT MODULE TITAN.

5. Logistieke centra: In logistieke centra waar efficiëntie van het grootste belang is, biedt deze lijnverlichting een betere zichtbaarheid en veiligheid voor werknemers.

Conclusie: Verhoog de Efficiëntie en Veiligheid in uw Magazijn

De WhyLed RETROFIT MODULE TITAN 32-56W is een revolutionaire keuze voor magazijnverlichting. Met de voordelen van LED-technologie, waaronder energie-efficiëntie, lange levensduur en hoge lichtopbrengst, kan deze lijnverlichting de efficiëntie en veiligheid in uw magazijn aanzienlijk verbeteren. Het brede stralingsbereik zorgt voor gelijkmatige verlichting, zelfs in grote ruimtes met hoge rekken. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor uw magazijnverlichting, overweeg dan de RETROFIT MODULE TITAN. Upgrade uw magazijnverlichting naar de toekomst met WhyLed!

Bekijk hier alle Lijnverlichting: https://www.whyled.nl/magazijnverlichting/lijn-verlichting/retrofit/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op:  https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Scroll naar boven