Zoek

SATURN P-Z – Unieke Hanglamp Casambi / Zigbee / Dali

 355,00 excl.BTW |  429,55 incl BTW.

Snelle levertijd

Vink Symbool In Groene Cirkel Vinkje In Selectievakje Vector Pictogram Stockvectorkunst en meer beelden van Markeringsteken - iStockIP20
Vink Symbool In Groene Cirkel Vinkje In Selectievakje Vector Pictogram Stockvectorkunst en meer beelden van Markeringsteken - iStock>80Ra
Vink Symbool In Groene Cirkel Vinkje In Selectievakje Vector Pictogram Stockvectorkunst en meer beelden van Markeringsteken - iStock5 jaar garantie
Vink Symbool In Groene Cirkel Vinkje In Selectievakje Vector Pictogram Stockvectorkunst en meer beelden van Markeringsteken - iStock 600/800 mm
Vink Symbool In Groene Cirkel Vinkje In Selectievakje Vector Pictogram Stockvectorkunst en meer beelden van Markeringsteken - iStock2CCT 3000 / 4000K

Heeft u gekozen voor de afmeting Ø.600 x H.80 x D.2500? Dan kunt u alleen maar kiezen voor de optie 2CCT 3000/4000K.

,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

 • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
 • Kwalitatieve zakelijke verlichting
 • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

Product omschrijving

SATURN P-Z – Hanglamp Casambi

De SATURN P-Z is een prachtige hangende designlamp / hanglamp Casambi voor binnen montage. De lamp is verkrijgbaar in 2 verschillende maten en in de kleuren zwart en wit waardoor u hem in uw eigen steil kunt samenstellen. De lamp is gemaakt van aluminium en de opalen diffusor van PMMA. Hij is ontworpen voor residentiële of commerciële ruimtes zoals de eetkamer, woonkamer, keuken of slaapkamer.

SATURN P-Z – Hanglamp Casambi

Casambi is een draadloos lichtbesturingssysteem dat gebruikmaakt van Bluetooth Low Energy (BLE) technologie om verlichting te regelen. Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om lampen met Casambi te gebruiken:

 1. Draadloze bediening: Casambi maakt het mogelijk om lampen draadloos te bedienen via smartphones, tablets of andere apparaten. Gebruikers kunnen de verlichting aanpassen zonder fysiek aanwezig te zijn bij de schakelaars of dimmers.
 2. Flexibele installatie: Aangezien Casambi draadloos is, is het eenvoudiger te installeren en vereist het geen complexe bedrading. Dit maakt het bijzonder geschikt voor renovatieprojecten of plaatsen waar bekabeling moeilijk is.
 3. Eenvoudig te configureren en te gebruiken: Casambi-apps bieden een gebruiksvriendelijke interface waarmee gebruikers eenvoudig de verlichting kunnen bedienen en de instellingen kunnen aanpassen, zoals helderheid, kleurtemperatuur en scènes.
 4. Uitgebreide functionaliteit: Casambi ondersteunt geavanceerde lichtregelingsopties, zoals het maken van verlichtingsscènes, het instellen van timers en het automatiseren van verlichting op basis van sensoren.
 5. Schaalbaarheid: Het Casambi-systeem is schaalbaar en kan worden uitgebreid met extra lampen en armaturen, waardoor het geschikt is voor zowel kleine als grote ruimtes.
 6. Energiebesparing: Met de mogelijkheid om de verlichting nauwkeurig aan te passen, kan Casambi helpen om energie te besparen door onnodig verbruik te verminderen.
 7. Interoperabiliteit: Casambi is compatibel met een breed scala aan armaturen en lampen van verschillende fabrikanten, waardoor het gemakkelijk te integreren is met bestaande verlichtingssystemen.
 8. Gebruik van slimme functies: Casambi maakt integratie met andere slimme apparaten en systemen mogelijk, waardoor gebruikers bijvoorbeeld verlichting kunnen bedienen met stemcommando’s via spraakgestuurde assistenten zoals Amazon Alexa of Google Assistant.

Het gebruik van Casambi biedt dus verschillende voordelen op het gebied van flexibiliteit, gebruiksgemak, functionaliteit en energie-efficiëntie, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor mensen die hun verlichting op een geavanceerde en gebruiksvriendelijke manier willen regelen.

Bekijk hier al onze kantoorverlichting: https://www.whyled.nl/product-category/kantoorverlichting/
Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op: https://www.facebook.com/WhyLedBV  

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een hanglamp?

Bij het kiezen van een hanglamp casambi zijn er verschillende belangrijke factoren om rekening mee te houden om ervoor te zorgen dat de lamp goed past bij jouw behoeften, interieur en functionaliteit. Hier zijn enkele punten om op te letten:

 1. Doel en functie: Bedenk eerst waarvoor je de hanglamp wilt gebruiken. Wil je algemene verlichting voor de hele kamer, accentverlichting om een specifiek gebied te benadrukken, of functionele verlichting voor bijvoorbeeld boven een eettafel of werkplek? Het doel van de hanglamp zal bepalen welk type lamp en lichtsterkte je nodig hebt.
 2. Stijl en design: Kies een hanglamp die past bij de stijl van je interieur. Er zijn talloze ontwerpen beschikbaar, variërend van modern en minimalistisch tot klassiek en landelijk. Overweeg hoe de lamp eruit zal zien in de ruimte en of het goed samengaat met de rest van het decor.
 3. Afmetingen: Zorg ervoor dat de afmetingen van de hanglamp in verhouding staan tot de ruimte waarin deze wordt geplaatst. Te kleine of te grote hanglampen kunnen visueel storend zijn. Meet de ruimte waar je de lamp wilt hangen en houd rekening met de hoogte en de diameter van de lamp.
 4. Hoogte: Let op de hoogte van het plafond en de ophanging van de lamp. Als je een hanglamp boven een eettafel plaatst, moet deze op de juiste hoogte hangen zodat hij voldoende licht geeft en niet in de weg hangt tijdens het eten. Over het algemeen wordt aanbevolen om de onderkant van de lamp ongeveer 75-80 cm boven het tafelblad te plaatsen.
 5. Lichtbron: Controleer welke soort lichtbron de hanglamp gebruikt. Sommige hanglampen worden geleverd met geïntegreerde LED-verlichting, terwijl andere geschikt zijn voor traditionele gloeilampen of energiezuinige lampen. Kies een lichtbron die de gewenste lichtkwaliteit en helderheid biedt.
 6. Dimbaarheid: Overweeg of je de hanglamp wilt kunnen dimmen. Dit biedt de mogelijkheid om de lichtintensiteit aan te passen aan verschillende situaties en sferen.
 7. Materiaal: Denk na over het materiaal van de lampenkap en de constructie. Materialen zoals glas, metaal, stof of kunststof kunnen elk een andere uitstraling geven aan de lamp en de kamer.
 8. Onderhoud: Overweeg hoe gemakkelijk de hanglamp te onderhouden is. Sommige materialen en ontwerpen kunnen meer onderhoud vergen dan andere.
 9. Installatie: Controleer of de hanglamp gemakkelijk te installeren is en of je eventueel extra hardware nodig hebt om deze op te hangen.
 10. Budget: Bepaal je budget voor de hanglamp en zoek naar opties die binnen dat budget passen. Er zijn hanglampen verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, dus er is waarschijnlijk een geschikte optie voor elk budget.

Door deze factoren in overweging te nemen, kun je de juiste hanglamp kiezen die niet alleen functioneel is maar ook bijdraagt aan de esthetiek van jouw interieur.

CRI

Garantie

IP Waarde

Scroll naar boven