Zoek

Tuinspot uitbreiding met spike PHILIPS Hue Lily 8W RGBW White Color

 171,27 excl.BTW |  207,24 incl BTW.

Snelle levertijd
  • 8W
  • RGB
  • Matriaal: Metaal
  • V 220-240

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

  • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
  • Kwalitatieve zakelijke verlichting
  • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

Tuinspot uitbreiding met spike PHILIPS Hue Lily 8W RGBW White Color

De Hue White Color Lily 8W RGBW PHILIPS Tuinspot  wordt geproduceerd door het prestigieuze Nederlandse merk PHILIPS, wereldwijd erkend als een toonaangevend merk in Intelligent Lighting met zijn Hue producten. Sinds 2012 ontwerpen en verbeteren zij hun Hue producten. Gezien hun ervaring zijn hun Smart Hue producten van hoge kwaliteit, snelle synchronisatie en totale compatibiliteit met de belangrijkste platformen zoals Google Home en Alexa.

Philips Hue is een draadloos slim verlichtingssysteem waarmee u de verlichting in huis eenvoudig kunt bedienen vanaf uw mobiele telefoon of via de draadloze controller. Je kunt voor elk moment de juiste sfeer creëren. Licht slim met ‘s werelds meest verbonden licht. Het stelt u in staat om de lichten te bedienen, zelfs met uw stem, zodat u ze welkom kunt heten. Zo kunnen we bijvoorbeeld berichten als “Zet de lichten van de goede morgen aan” “Zet het licht van het TV kijken aan” om een domotica-ervaring te bieden als geen ander. Het zal zelfs doen alsof je thuis bent, zelfs als je dat niet bent.

Wanneer het product het label Friend of Hue krijgt, betekent dit dat het werkt met een verscheidenheid aan verschillende slimme apparaten. U kunt uw Philips Hue systeem aansluiten op Amazon Echo, Google Home, Apple HomeKit, IFTT en vele andere. Verlicht uw huis op een slimme manier met het meest verbonden licht ter wereld.

Kenmerken van de tuinspot uitbreiding met spike PHILIPS Hue Lily 8W RGBW White Color

De Uitbreiding spotlight met spike PHILIPS Hue Lily 8W RGBW White Color heeft een eenvoudig en elegant ontwerp dat, in combinatie met het hoogwaardige licht dat deze spot uitstraalt, ideaal is voor het verlichten van paden en het accentueren van specifieke delen van uw tuin of andere elementen die u wilt weergeven. Dankzij de RGBW-technologie kunt u de kleur van het licht kiezen. Omdat het een IP65 heeft, is het ideaal voor buitenshuis, omdat het zeer goed bestand is tegen zowel stof als water.

Omdat het een Philips Hue product is, kan dit worden bestuurd vanaf de PHILIPS APP die compatibel is met Android en iOS, van waaruit u toegang hebt tot alle functies van hun producten Philips Hue.

Benieuwd naar onze andere producten in de tuinverlichting?

https://whyled.nl/product-category/tuinverlichting/

Voltage

Lichtkleur

Materiaal

Scroll naar boven