Zoek

BRICK TONE – Unieke Tafellamp speaker

 69,38 excl.BTW |  83,95 incl BTW.

Snelle levertijd
 • Materiaal Metaal, polycarbonate
 • Kleur White
 • Afmetingen 228 x 96 mm x H.225 mm
 • Kelvin 3000K
 • voltage 220-240V/50-60Hz
, ,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

 • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
 • Kwalitatieve zakelijke verlichting
 • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

BRICK STONE – TAFELLAMP SPEAKER

Elegante tafellamp met draadloze oplader en bluetooth speaker.

Waarom gebruik maken van een tafellamp?

Het gebruik van een tafellamp biedt verschillende voordelen en toepassingen in huis, op kantoor of in andere ruimtes. Hier zijn enkele redenen waarom mensen ervoor kiezen om een tafellamp te gebruiken:

 1. Gerichte verlichting: Tafellampen bieden gerichte verlichting op specifieke gebieden, zoals een bureau, leesstoel, nachtkastje, of een plek waar extra licht nodig is. Ze verlichten een specifieke zone zonder de hele ruimte te verlichten, wat handig is voor taakverlichting en het creëren van een gezellige sfeer.
 2. Flexibiliteit en draagbaarheid: Tafellampen zijn meestal draagbaar en kunnen gemakkelijk worden verplaatst naar verschillende locaties in huis, kantoor of andere ruimtes. Hierdoor kun je de verlichting aanpassen aan jouw behoeften en de gewenste sfeer creëren op verschillende plaatsen.
 3. Decoratief element: Tafellampen zijn er in verschillende stijlen, ontwerpen en materialen, waardoor ze ook als decoratief element kunnen dienen. Ze kunnen een ruimte verfraaien, een statement maken of bijdragen aan de algehele inrichting en sfeer van de kamer.
 4. Aanvullende verlichting: Naast het gebruik van algemene verlichting in een ruimte, zoals plafondlampen, kunnen tafellampen aanvullende verlichting bieden op specifieke plaatsen waar meer licht gewenst is. Dit kan vooral handig zijn in ruimtes met donkere hoeken of gebieden waar algemene verlichting niet voldoende is.
 5. Taakverlichting: Tafellampen kunnen worden gebruikt als taakverlichting voor activiteiten zoals lezen, werken aan een bureau, handwerk, en andere taken waarbij directe en geconcentreerde verlichting nodig is.
 6. Sfeerverlichting: Door het gebruik van tafellampen kun je de sfeer in een ruimte beïnvloeden en een warme, gezellige en uitnodigende ambiance creëren, vooral als je kiest voor lampen met warm licht.
 7. Nachtlampje: Tafellampen op nachtkastjes dienen vaak als nachtlampje, waardoor je een zachte en ontspannende verlichting hebt in de slaapkamer, zonder dat je de heldere plafondlamp hoeft aan te doen.

Tafellampen zijn dus veelzijdige en nuttige verlichtingsoplossingen die zowel functioneel als decoratief zijn. Ze bieden gerichte verlichting, flexibiliteit, en dragen bij aan de algehele esthetiek en sfeer van een ruimte.

Het kiezen voor een tafellamp met ingebouwde speaker kan verschillende voordelen bieden en is een populaire keuze om een multifunctioneel en ruimtebesparend apparaat in huis te hebben. Hier zijn enkele redenen waarom mensen voor een tafellamp met speaker kiezen:

 1. Ruimtebesparing: Een tafellamp speaker combineert twee apparaten in één, namelijk een lamp en een draadloze speaker. Hierdoor bespaar je ruimte op je tafel of nachtkastje, omdat je geen aparte luidsprekers hoeft neer te zetten.
 2. Esthetiek: Tafellampen met ingebouwde speakers zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, waardoor ze naadloos kunnen passen bij het interieur van je huis. Ze voegen niet alleen functionele verlichting toe, maar kunnen ook een decoratief element zijn dat de sfeer in de ruimte versterkt.
 3. Draadloos gemak: De meeste tafellamp speakers werken draadloos via Bluetooth-technologie. Dit betekent dat je je mobiele telefoon, tablet of ander Bluetooth-apparaat kunt verbinden met de speaker zonder dat er kabels nodig zijn. Dit maakt het gemakkelijk om je favoriete muziek, podcasts of audioboeken af te spelen.
 4. Veelzijdigheid: Tafellamp speakers kunnen in verschillende ruimtes worden gebruikt, zoals de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of zelfs buiten op het terras. Ze zijn draagbaar en kunnen eenvoudig worden verplaatst waar je ze het meest nodig hebt.
 5. Functies: Afhankelijk van het model, kunnen tafellamp speakers extra functies hebben, zoals touch-bediening, ingebouwde microfoons voor handsfree bellen, oplaadpoorten voor mobiele apparaten en zelfs kleurveranderende LED-verlichting om de sfeer aan te passen.
 6. Gezelligheid: Tafellamp speakers kunnen bijdragen aan de gezelligheid in huis. Of het nu gaat om het afspelen van rustgevende muziek tijdens een ontspannende avond of het creëren van een feestelijke sfeer tijdens een bijeenkomst met vrienden, ze kunnen een aangename ambiance bieden.
 7. Gemakkelijk te gebruiken: Tafellamp speakers zijn meestal plug-and-play, wat betekent dat ze gemakkelijk te installeren en te gebruiken zijn, zelfs als je geen technisch expert bent.

Kortom, een tafellamp speaker is een praktische en veelzijdige toevoeging aan je huis, die zowel functionele verlichting als draadloos geluid combineert. Het biedt gemak, ruimtebesparing en esthetische waarde, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor mensen die graag genieten van muziek en tegelijkertijd hun interieur willen verbeteren.

Bekijk hier het gehele assortiment van LED2: https://www.whyled.nl/product-category/led2/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op: https://www.facebook.com/WhyLedBV  

Materiaal

,

Kleur

Wattage

Voltage

IP Waarde

Afmetingen

Scroll naar boven