Zoek

ROXY – 2700K/3000K Tafellamp Compleet

 105,00 excl.BTW |  127,05 incl BTW.

Snelle levertijd
 • Watt 2W
 • Kelvin 2CCT 2700K/3000K
 • Lumen 150 lm
 • CRI > 80
 • Materiaal Aluminium, PMMA
, , , , ,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

 • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
 • Kwalitatieve zakelijke verlichting
 • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

Product omschrijving ROXY – Tafellamp

Buiten oplaadbare tafellamp met IP65 bescherming. Lichtbron – SMD LED met de mogelijkheid om de lichtkleur te schakelen 2700K of 3000K en touch dimming. De lamp is wit of zwart, gemaakt van aluminium.

Waarom een tafellamp gebruiken?

Het gebruik van een tafellamp biedt verschillende voordelen en toepassingen, zowel functioneel als decoratief. Hier zijn enkele redenen waarom mensen ervoor kiezen om een tafellamp te gebruiken:

 1. Gerichte verlichting: Tafellampen bieden gerichte verlichting op specifieke gebieden, zoals een bureau, leesstoel, nachtkastje of een specifieke plek waar extra licht nodig is. Ze verlichten een specifieke zone zonder de hele ruimte te verlichten, wat handig is voor taakverlichting en het creëren van een gezellige sfeer.
 2. Flexibiliteit en draagbaarheid: Tafellampen zijn meestal draagbaar en kunnen gemakkelijk worden verplaatst naar verschillende locaties in huis, kantoor of andere ruimtes. Hierdoor kun je de verlichting aanpassen aan jouw behoeften en de gewenste sfeer creëren op verschillende plaatsen.
 3. Decoratief element: Tafellampen zijn er in verschillende stijlen, ontwerpen en materialen, waardoor ze ook als decoratief element kunnen dienen. Ze kunnen een ruimte verfraaien, een statement maken of bijdragen aan de algehele inrichting en sfeer van de kamer.
 4. Aanvullende verlichting: Naast het gebruik van algemene verlichting in een ruimte, zoals plafondlampen, kunnen tafellampen aanvullende verlichting bieden op specifieke plaatsen waar meer licht gewenst is. Dit kan vooral handig zijn in ruimtes met donkere hoeken of gebieden waar algemene verlichting niet voldoende is.
 5. Taakverlichting: Tafellampen kunnen worden gebruikt als taakverlichting voor activiteiten zoals lezen, werken aan een bureau, handwerk, en andere taken waarbij directe en geconcentreerde verlichting nodig is.
 6. Sfeerverlichting: Door het gebruik van tafellampen kun je de sfeer in een ruimte beïnvloeden en een warme, gezellige en uitnodigende ambiance creëren, vooral als je kiest voor lampen met warm licht.
 7. Nachtlampje: Tafellampen op nachtkastjes dienen vaak als nachtlampje, waardoor je een zachte en ontspannende verlichting hebt in de slaapkamer, zonder dat je de heldere plafondlamp hoeft aan te doen.

Kortom, tafellampen zijn veelzijdige en nuttige verlichtingsoplossingen die zowel functioneel als decoratief zijn. Ze bieden gerichte verlichting, flexibiliteit, en dragen bij aan de algehele esthetiek en sfeer van een ruimte.

Warm wit licht of helder wit licht?

De keuze tussen warm wit licht en helder wit licht hangt af van de specifieke toepassing en de gewenste sfeer in een bepaalde ruimte. Hier zijn enkele richtlijnen om te overwegen:

Warm Wit Licht (2700K-3000K):

 1. Gezelligheid en ontspanning: Warm wit licht creëert een gezellige en ontspannen sfeer, vergelijkbaar met het licht van traditionele gloeilampen. Het is ideaal voor ruimtes waar comfort en ontspanning belangrijk zijn, zoals de woonkamer, slaapkamer, eetkamer of woonkamer.
 2. Decoratieve toepassingen: Warm wit licht wordt vaak gebruikt voor decoratieve verlichting en accentverlichting, zoals in sfeerverlichting, tafellampen, wandlampen of kerstverlichting.
 3. Kleurweergave: Warm wit licht heeft een goede kleurweergave, wat betekent dat het de kleuren in de omgeving op een natuurlijke en levendige manier weergeeft. Hierdoor is het geschikt voor ruimtes waar kleurherkenning belangrijk is, zoals kunstgalerijen, woonkamers met kunstwerken, of kledingwinkels.

Helder Wit Licht (4000K-5000K):

 1. Productiviteit en concentratie: Helder wit licht is vergelijkbaar met natuurlijk daglicht en heeft een activerend effect, wat het ideaal maakt voor ruimtes waar productiviteit en concentratie belangrijk zijn, zoals kantoren, werkruimtes, keukens of studiekamers.
 2. Functionele verlichting: Helder wit licht biedt een duidelijke en heldere verlichting, waardoor het geschikt is voor functionele verlichting in keukens, badkamers, garages, en andere ruimtes waar helderheid en zichtbaarheid belangrijk zijn.
 3. Veiligheid en beveiliging: Helder wit licht wordt soms gebruikt voor buitenverlichting en beveiligingsverlichting, omdat het een goed zicht en een gevoel van veiligheid kan bieden.
 4. Kleurweergave: Helder wit licht heeft over het algemeen een zeer goede kleurweergave, wat belangrijk is voor ruimtes waar kleurherkenning cruciaal is, zoals in medische faciliteiten, laboratoria of kantoren met kleurgecodeerde documenten.

Over het algemeen kun je warm wit licht kiezen voor ruimtes waar je een gezellige en ontspannen sfeer wilt creëren, terwijl helder wit licht meer geschikt is voor ruimtes waar productiviteit, helderheid en zichtbaarheid belangrijk zijn. Als je twijfelt, kun je altijd monsters van verschillende kleurtemperaturen proberen om te zien welke het beste aan jouw behoeften voldoet.

https://www.whyled.nl/product-category/led2/led2-tafellampen/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op: https://www.facebook.com/WhyLedBV  

Materiaal

Wattage

Lumen Watt Verhouding (Lm/W)

CRI

Stralingshoek

Levensduur

Scroll naar boven