Zoek

Duster II – Tri-Proof 120 / 150cm – Compleet

 69,38 excl.BTW |  83,95 incl BTW.

Snelle levertijd
 • Tri Proof
 • 120/150cm
 • Dimfuncties
 • 50.000 branduren
 • 4000 Kelvin
 • 5 Jaar garantie
 • IP66/IK10
, , , ,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

 • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
 • Kwalitatieve zakelijke verlichting
 • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

TRI-Proof Duster II

Een serie stofdichte armaturen met IP66-bescherming. Lichtbron – LED SMD. Zowel de lamp als de diffusor zijn gemaakt van polycarbonaat, de clips zijn gemaakt van roestvrij staal. Zeer hoog rendement – 150 lm/W. Verkrijgbaar in 2 formaten. Gebruik – algemene verlichting in openbare en commerciële ruimtes, inclusief stoffige en vochtige ruimtes (garages, parkeerplaatsen, magazijnen, industriële ruimtes).

Ben je op zoek naar de juiste verlichting voor jouw magazijn? Wij hebben het allemaal. Elk magazijn vraagt om een op maat gemaakt plan.  Als specialist op het gebied van lichtplannen, advies en subsidiebegeleiding kunnen wij je makkelijk helpen met de verlichting voor jouw magazijn. Kijk gerust eens rond in het assortiment en aarzel vooral niet om contact op te nemen voor advies of een op maat gemaakt lichtplan. Van hoogwaardige retrofit lijnverlichting tot highbays met een hoge lumen output. Wij adviseren je graag. Bekijk alle magazijnverlichting hier:  https://www.whyled.nl/product-category/magazijnverlichting/ 
LIEVER EEN GRATIS ADVIES LANGS BIJ JOU OP LOCATIE? NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN. 

Tri-proof verlichting is een type armatuur dat specifiek is ontworpen om bestand te zijn tegen zware omstandigheden, zoals vocht, stof en impact. Het wordt vaak gebruikt in industriële en commerciële omgevingen waar de verlichting blootgesteld kan worden aan ruwe omstandigheden, zoals fabrieken, magazijnen, parkeergarages, tunnels, spoorwegstations en overdekte buitenruimtes.

Het woord “Tri-proof” komt van de drie belangrijkste eigenschappen die deze armaturen kenmerken:

 1. Waterdicht: Tri-proof armaturen zijn ontworpen om waterbestendig te zijn, waardoor ze bestand zijn tegen binnendringend vocht, regen of spatwater. Dit maakt ze geschikt voor gebruik in vochtige of natte omgevingen.
 2. Stofdicht: Ze zijn ook stofdicht, waardoor ze bescherming bieden tegen stofophoping en deeltjes die in andere verlichtingsarmaturen zouden kunnen binnendringen en hun prestaties verminderen.
 3. Schokbestendig: Tri-proof armaturen zijn robuust gebouwd en kunnen bestand zijn tegen impact of trillingen, waardoor ze duurzamer zijn dan conventionele armaturen en minder gevoelig zijn voor beschadiging door bijvoorbeeld stoten of vallen.

Veel tri-proof armaturen maken gebruik van LED-technologie vanwege de voordelen die LED-verlichting biedt, zoals energie-efficiëntie, lange levensduur, betere lichtkwaliteit en lagere warmteafgifte.

Deze armaturen kunnen in verschillende maten en vormen voorkomen, zoals lineaire buisvormige armaturen of rechthoekige armaturen met een gesloten behuizing. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de verlichtingsbehoeften van veeleisende omgevingen en tegelijkertijd de algehele energie-efficiëntie en betrouwbaarheid te verhogen.

Het kiezen voor een LED tri-proof armatuur biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele verlichtingsopties, zoals TL-buizen of gloeilampen. Hier zijn enkele redenen waarom je voor een LED tri-proof armatuur zou kunnen kiezen:

 1. Energie-efficiëntie: LED’s zijn zeer energiezuinig en verbruiken aanzienlijk minder stroom dan traditionele verlichtingsopties. Hierdoor kun je met LED tri-proof armaturen flink besparen op je energierekening en je ecologische voetafdruk verkleinen.
 2. Langere levensduur: LED’s hebben een veel langere levensduur dan traditionele gloeilampen en TL-buizen. Een typische LED-lamp kan tot wel 50.000 branduren meegaan, terwijl TL-buizen doorgaans maar 10.000 tot 20.000 branduren hebben. Dit betekent minder vaak vervangen en dus lagere onderhoudskosten.
 3. Duurzaamheid: Tri-proof armaturen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen vocht, stof en schokken. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor gebruik in omgevingen waar de verlichting blootgesteld kan worden aan ruwe omstandigheden, zoals magazijnen, parkeergarages, productiefaciliteiten en overdekte buitenruimtes.
 4. Betere lichtkwaliteit: LED’s bieden over het algemeen een betere lichtkwaliteit dan traditionele verlichting. Ze produceren helderder en consistenter licht, wat kan bijdragen aan een veiligere en prettigere werkomgeving.
 5. Directe start en herstart: In tegenstelling tot sommige TL-buizen, hebben LED tri-proof armaturen geen opwarmtijd nodig om op volledige helderheid te komen. Ze starten onmiddellijk en kunnen ook onbeperkt aan- en uitgeschakeld worden zonder dat dit de levensduur beïnvloedt.
 6. Lagere warmteafgifte: LED’s genereren minder warmte dan traditionele verlichting. Dit maakt ze veiliger in gebruik, vermindert het risico op brand en zorgt ervoor dat er minder koeling nodig is in ruimtes waar de verlichting veelvuldig gebruikt wordt.
 7. Milieuvriendelijk: LED’s bevatten geen schadelijke stoffen zoals kwik, in tegenstelling tot sommige TL-buizen. Dit maakt ze milieuvriendelijker en gemakkelijker te recyclen.

Al met al bieden LED tri-proof armaturen een efficiëntere, duurzamere en kosteneffectievere verlichtingsoplossing voor diverse toepassingen. Ze kunnen de algehele verlichtingsprestaties verbeteren en tegelijkertijd zorgen voor kostenbesparingen op de lange termijn.

 

Volg ons via: https://www.facebook.com/WhyLedBV 

Materiaal

Wattage

Kleurtemperatuur

CRI

Levensduur

IP Waarde

Scroll naar boven