Zoek

Terreinverlichting IP65 – 200W

 328,00 excl.BTW |  396,88 incl BTW.

Snelle levertijd
 • 200 Watt
 • 150 lumen per watt
 • IP65
 • 50.000 branduur
 • 5 Jaar garantie
, ,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

 • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
 • Kwalitatieve zakelijke verlichting
 • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

LED Terreinverlichting IP65 100W: Krachtige en Efficiënte Verlichting voor Grote Oppervlaktes

Moderne verlichtingstechnologie heeft enorme stappen voorwaarts gezet, en de LED Terreinverlichting HARPAL IP65 100W is daar een uitstekend voorbeeld van. Met zijn indrukwekkende specificaties en prestaties biedt deze verlichting een uitstekende oplossing voor het verlichten van grote oppervlaktes, variërend van bedrijfsterreinen en sportvelden tot opritten en meer. In dit artikel zullen we alle details van deze krachtige terreinverlichting verkennen.

Energie-efficiënt en Krachtig

Een van de meest opvallende kenmerken van de HARPAL terreinverlichting is zijn indrukwekkende energie-efficiëntie. Met een lichtopbrengst van 140 lumen per watt zorgt deze lamp voor een krachtige verlichting met minimale energiekosten. Dit betekent dat u minder lampen nodig heeft om grote gebieden te verlichten, wat niet alleen energiebesparing oplevert, maar ook zorgt voor een lagere onderhoudsbehoefte.

Brede Gradenbundel voor Uitstekende Verlichting

Deze terreinverlichting heeft een gradenbundel van 90º breed, wat betekent dat het licht gelijkmatig wordt verspreid over een breed gebied. Dit maakt het ideaal voor het verlichten van ruimtes zoals bedrijfsterreinen, waar een gelijkmatige en heldere verlichting essentieel is. Ook sportveldjes en opritten profiteren van deze brede lichtverdeling.

Indrukwekkende Lichtopbrengst

De totale lichtopbrengst van de HARPAL terreinlamp bedraagt maar liefst 14000 lumen. Dit zorgt voor een heldere en goed zichtbare verlichting, waardoor uw buitenterrein of sportfaciliteit optimaal wordt verlicht.

Lichtkleuropties voor Diverse Toepassingen

Deze terreinverlichting is verkrijgbaar in twee lichtkleuropties:

 • 4500K: Met een neutraal wit licht is deze kleur geschikt voor klaslokalen, kantoorruimtes, showrooms, keukens, kapsalons, retaillocaties of musea. Het biedt een helder en aangenaam licht voor diverse toepassingen.
 • 5500K: Als u op zoek bent naar verlichting voor werkruimtes, magazijnen, operatiekamers, drukkerijen of laboratoria, dan is 5500K de juiste keuze. Het biedt een koeler, helder wit licht dat de alertheid bevordert.

Deze lichtkleuropties stellen u in staat om de juiste sfeer en functionaliteit te creëren voor uw specifieke toepassing.

Robuuste Constructie voor Duurzaamheid

De HARPAL terreinverlichting is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, wat niet alleen zorgt voor duurzaamheid, maar ook effectieve koeling van de LED’s mogelijk maakt. Dit verlengt de levensduur van de lamp aanzienlijk, wat niet alleen gunstig is voor het milieu, maar ook kosten bespaart door verminderde vervanging.

Bestand tegen Uiteenlopende Temperaturen en Weersomstandigheden

Deze lamp is ontworpen om te presteren onder uiteenlopende temperaturen, variërend van -20? tot 60?. Of het nu vrieskoud is of extreem heet, de HARPAL terreinverlichting blijft betrouwbaar werken. Bovendien kan de lamp veilig worden opgeslagen in een omgeving met temperaturen tussen -40? en 55?.

Stof- en Waterbestendigheid met IP65

De IP65-certificering van deze lamp betekent dat hij stofdicht is en beschermd tegen waterstralen. Dit maakt de lamp bij uitstek geschikt voor gebruik in regenachtige omgevingen en semi-overdekte buitenplaatsen.

Geen Dimfunctie, maar Hoogwaardige Prestaties

De HARPAL terreinverlichting is niet dimbaar, wat betekent dat u de lichtintensiteit niet kunt aanpassen. Echter, met zijn hoge lichtopbrengst en efficiëntie, is dimmen wellicht niet nodig, aangezien de lamp al indrukwekkende prestaties levert.

Kleurweergave-index (CRI) voor Normale tot Goede Kleurweergave

De CRI-waarde van deze terreinverlichting is 70Ra, wat aangeeft dat de kleurweergave normaal tot goed is. Dit is belangrijk in situaties waarbij kleuren nauwkeurig moeten worden waargenomen.

Technische Specificaties in Detail

Hier zijn de technische specificaties van de HARPAL terreinverlichting:

 • Wattage: 100 Watt
 • Lumen Efficiëntie: 140lm/W
 • Lichtkleur: 4500K, 5500K
 • CRI: >70Ra
 • Gradenbundel: 90°
 • Voltage: 85-265V(AC)
 • Hertz: 50/60 Hz
 • IP-Waarde: IP65
 • Afmetingen: Lengte (mm): 215, Breedte (mm): 370, Hoogte (mm): 120

Hoogwaardige LED Driver en Betrouwbare Prestaties

De bijgeleverde Inventronics driver EUM-200 heeft een power factor van >0.98, wat zorgt voor een efficiënte en stabiele werking van de lamp. Met een garantie van 5 jaar en een levensduur van 50.000 uur kunt u rekenen op langdurige prestaties zonder zorgen over regelmatige vervanging.

Milieuvriendelijk en Stijlvol Design

De HARPAL terreinverlichting heeft een eigentijds en aantrekkelijk grijs ontwerp. Dankzij zijn energie-efficiëntie en duurzaamheid draagt deze lamp bij aan milieuvriendelijke verlichtingsopties en minimaliseert hij onnodige kosten.

Conclusie

De LED Terreinverlichting HARPAL IP65 100W biedt een combinatie van energie-efficiëntie, duurzaamheid, betrouwbaarheid en uitstekende prestaties. Of u nu grote bedrijfsterreinen, sportvelden, opritten of andere buitenruimtes moet verlichten, deze lamp voldoet aan al uw eisen. Met een ruime keuze aan lichtkleuren, een brede gradenbundel en uitstekende specificaties, is de HARPAL terreinverlichting een slimme investering voor effectieve en duurzame buitenverlichting.

Bekijk hier alle Magazijnverlichtingen: https://www.whyled.nl/magazijnverlichting/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Scroll naar boven