Search

IP65 ARMATUUR STYX 120CM 2 BUIZEN

 27,06 excl.BTW |  32,74 incl BTW.

Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
 • 120 CM
 • IP65
 • Doorvoerbaar
 • geschikt voor 2 buizen
 • 3 jaar garantie

Beschikbaarheid: 1237 op voorraad (kan nabesteld worden)

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

 • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
 • Kwalitatieve zakelijke verlichting
 • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

IP65 Armatuur Styx 120cm 2 Buizen – Uitzonderlijke Verlichting voor Veeleisende Omgevingen

De wereld van verlichting is de afgelopen decennia getransformeerd door de opkomst van LED-technologie. Deze innovatieve lichtbronnen hebben traditionele gloeilampen en tl-buizen verdrongen door hun energie-efficiëntie, duurzaamheid en flexibiliteit. In deze tekst gaan we dieper in op de IP65 Armatuur Styx 120cm 2 Buizen, een opmerkelijke LED-tube die speciaal is ontworpen voor gebruik in veeleisende omgevingen.

Hoofdstuk 1: De Opkomst van LED-verlichting

1.1 De Overgang van Traditionele naar LED-verlichting

De overgang van traditionele verlichting naar LED-technologie is een van de meest significante ontwikkelingen in de verlichtingsindustrie. Traditionele lichtbronnen, zoals gloeilampen en tl-buizen, waren inefficiënt en hadden beperkte levensduren. Dit resulteerde in hoge energiekosten en frequente vervangingen.

LED-verlichting, wat staat voor Light Emitting Diode, werkt op basis van halfgeleidertechnologie en biedt aanzienlijke voordelen. LEDs creëren licht door elektronen door een halfgeleidermateriaal te bewegen, wat aanzienlijk minder energie verbruikt dan traditionele lichtbronnen. Daarnaast gaan LEDs veel langer mee, waardoor de onderhoudskosten worden verminderd.

1.2 Voordelen van LED-verlichting

De overstap naar LED-verlichting heeft tal van voordelen met zich meegebracht:

 • Energie-efficiëntie: LEDs verbruiken veel minder energie dan gloeilampen en tl-buizen, wat leidt tot energiebesparing en lagere kosten.
 • Lange levensduur: LEDs gaan aanzienlijk langer mee dan traditionele lichtbronnen, wat resulteert in minder vervangingen en lagere onderhoudskosten.
 • Milieuvriendelijk: Dankzij hun energie-efficiëntie en duurzaamheid verminderen LEDs de ecologische voetafdruk en de hoeveelheid afval.
 • Lichtkwaliteit: LED-verlichting biedt helder, gelijkmatig licht met minimale flikkering, wat het visuele comfort verbetert.
 • Aanpasbaarheid: LED-verlichting kan gemakkelijk worden gedimd en aangepast, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen en omgevingen.

Hoofdstuk 2: IP65 Armatuur Styx 120cm 2 Buizen – Een Overzicht

2.1 Kenmerken en Specificaties

De IP65 Armatuur Styx 120cm 2 Buizen is een opvallend voorbeeld van geavanceerde LED-verlichting die is ontworpen om te voldoen aan de eisen van veeleisende omgevingen. Laten we enkele van de opvallende kenmerken en specificaties van deze LED-tube nader bekijken:

 • Lengte: 120 centimeter, wat ideaal is voor middelgrote tot grote ruimtes.
 • Dubbele buizen: Dit armatuur bevat twee afzonderlijke LED-buizen, waardoor de lichtopbrengst wordt verdubbeld.
 • IP65-classificatie: Dit armatuur is bestand tegen stof en spatwater, wat het geschikt maakt voor gebruik in veeleisende omgevingen zoals werkplaatsen en magazijnen.
 • Hoge lichtopbrengst: De IP65 Armatuur Styx biedt helder, gelijkmatig licht dat perfect is voor taken die nauwkeurige verlichting vereisen.
 • Lange levensduur: Met een geschatte levensduur van 50.000 uur heeft deze LED-tube aanzienlijk minder onderhoud en vervangingen nodig.

2.2 Toepassingen

De IP65 Armatuur Styx 120cm 2 Buizen is speciaal ontworpen voor gebruik in veeleisende omgevingen en kan worden toegepast in diverse toepassingen, waaronder:

 • Werkplaatsen: In werkplaatsen is heldere verlichting essentieel voor nauwkeurig werk en veiligheid.
 • Magazijnen: De hoge lichtopbrengst en duurzaamheid maken deze LED-tube ideaal voor magazijnen waar betrouwbare verlichting cruciaal is.
 • Industriële faciliteiten: In industriële omgevingen is verlichting vaak onderhevig aan stof en vocht, waardoor de IP65-classificatie van groot belang is.
 • Parkeergarages: Deze LED-tube kan ook worden gebruikt in parkeergarages waar betrouwbare verlichting de veiligheid verbetert.
 • Buitentoepassingen: Dankzij de IP65-classificatie is dit armatuur geschikt voor bepaalde buitentoepassingen waar bescherming tegen weersinvloeden vereist is.

Hoofdstuk 3: De Technologie achter IP65 Armatuur Styx

3.1 LED-technologie

De kern van de IP65 Armatuur Styx 120cm 2 Buizen wordt gevormd door LED-technologie. Deze technologie maakt gebruik van halfgeleiders die licht uitzenden wanneer elektronen door het halfgeleidermateriaal bewegen. Het specifieke halfgeleidermateriaal en de configuratie ervan bepalen de eigenschappen van het uitgezonden licht, zoals kleurtemperatuur en lichtsterkte.

Deze LED-tube maakt gebruik van hoogwaardige LEDs om een krachtige en gelijkmatige lichtopbrengst te leveren, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie en prestaties.

3.2 Optica en Lichtverdeling

Een ander belangrijk aspect van de IP65 Armatuur Styx is de optica en lichtverdeling. Deze LED-tube is ontworpen met geavanceerde optica om ervoor te zorgen dat het licht gelijkmatig wordt verspreid zonder schittering of donkere vlekken. Dit is van cruciaal belang in toepassingen waar uniforme verlichting essentieel is, zoals werkruimtes en magazijnen.

De optica van de LED-tube zorgen ervoor dat het licht efficiënt wordt verspreid, wat het maximale uit het vermogen haalt en bijdraagt aan de energie-efficiëntie van de verlichting.

Hoofdstuk 4: Voordelen van de IP65 Armatuur Styx

4.1 Betrouwbaarheid

Een van de meest opvallende voordelen van de IP65 Armatuur Styx is de betrouwbaarheid. Dankzij de IP65-classificatie is dit armatuur bestand tegen stof en spatwater, waardoor het zelfs in de meest uitdagende omgevingen blijft presteren. Werkplaatsen, magazijnen en industriële faciliteiten profiteren van deze betrouwbaarheid, omdat ze kunnen vertrouwen op een constante en heldere verlichting voor hun dagelijkse taken.

4.2 Energie-efficiëntie

De LED-technologie die wordt gebruikt in de IP65 Armatuur Styx is uiterst energie-efficiënt. LEDs verbruiken aanzienlijk minder energie dan traditionele tl-buizen en gloeilampen. Dit leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen op de energierekening voor bedrijven en organisaties die deze LED-tube gebruiken. Bovendien dragen de energie-efficiëntie van LEDs en de lange levensduur bij aan milieuvriendelijke verlichting.

4.3 Lange Levensduur

Een ander belangrijk voordeel van de IP65 Armatuur Styx is de lange levensduur. Met een geschatte levensduur van 50.000 uur heeft deze LED-tube veel minder onderhoud en vervangingen nodig dan traditionele verlichting. Dit resulteert in lagere onderhoudskosten en vermindert de hoeveelheid afval die wordt gegenereerd door verbrande lampen. Bedrijven kunnen hierdoor hun totale eigendomskosten verlagen en bijdragen aan milieudoelstellingen.

4.4 Milieuvriendelijkheid

LED-verlichting is van nature milieuvriendelijk vanwege de energie-efficiëntie en lange levensduur. LEDs dragen bij aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen en verminderen de ecologische voetafdruk. De IP65 Armatuur Styx draagt bij aan deze milieuvriendelijkheid dankzij zijn energie-efficiëntie en duurzaamheid. Bovendien bevat LED-verlichting geen schadelijke stoffen zoals kwik, wat vaak wordt aangetroffen in tl-buizen, waardoor de verwijdering ervan veiliger en milieuvriendelijker is.

4.5 Lichtkwaliteit en Comfort

De IP65 Armatuur Styx biedt een hoge kwaliteit van licht, wat resulteert in visueel comfort voor gebruikers. Het licht is helder, gelijkmatig en flikkert niet, wat vermoeidheid van de ogen vermindert en het welzijn van werknemers verbetert. In werkruimtes en industriële omgevingen draagt de kwaliteit van het licht bij aan efficiëntie en productiviteit.

Hoofdstuk 5: De Toekomst van LED-verlichting

5.1 Verdere Innovaties

Hoewel de IP65 Armatuur Styx 120cm 2 Buizen al indrukwekkend is in termen van betrouwbaarheid en prestaties, blijft de LED-technologie evolueren. Toekomstige innovaties in LED-verlichting zullen naar verwachting nog meer voordelen bieden, zoals nog efficiëntere LED-chips, geavanceerdere optica en integratie met slimme verlichtingssystemen.

De opkomst van slimme verlichting, waarbij LED-verlichting wordt gekoppeld aan netwerken en geautomatiseerde bediening, biedt nieuwe mogelijkheden voor energiebesparing en aanpassing aan specifieke behoeften.

5.2 Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn tegenwoordig van groot belang voor bedrijven en organisaties. De overstap naar LED-verlichting, zoals de IP65 Armatuur Styx, kan een belangrijk onderdeel zijn van een duurzame bedrijfsstrategie. Het verminderen van het energieverbruik en de ecologische voetafdruk draagt bij aan de positieve reputatie van een bedrijf en voldoet aan de verwachtingen van klanten en regelgevers.

Conclusie

De IP65 Armatuur Styx 120cm 2 Buizen vertegenwoordigt de toekomst van verlichtingstechnologie. Met zijn betrouwbaarheid, energie-efficiëntie, lange levensduur en milieuvriendelijke eigenschappen biedt deze LED-tube tal van voordelen voor veeleisende toepassingen. De technologie achter de IP65 Armatuur Styx illustreert de voortdurende evolutie van LED-verlichting en haar cruciale rol in het creëren van duurzamere, comfortabelere en efficiëntere verlichtingsoplossingen voor de toekomst.

Bedrijven en organisaties die overwegen over te stappen op LED-verlichting kunnen de IP65 Armatuur Styx beschouwen als een veelbelovend voorbeeld van wat er mogelijk is. Het is niet alleen een investering in energie-efficiëntie, maar ook in de toekomst van duurzame verlichtingstechnologie.

Bekijk hier alle Led-Tubes: https://www.whyled.nl/magazijnverlichting/led-tubes/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op:  https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Breedte (mm)

Fitting

Garantie

IP Waarde

Lengte (mm)

Materiaal

Scroll naar boven