Zoek

PALLENE | LED TERREINVERLICHTING | IP65

 146,50 excl.BTW |  177,27 incl BTW.

Snelle levertijd
  • 50 Watt
  • 130 lumen per watt
  • IP65
  • 50.000 branduur
  • 5 Jaar garantie

Beschikbaarheid: 28 op voorraad (kan nabesteld worden)

, ,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

  • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
  • Kwalitatieve zakelijke verlichting
  • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

PALLENE | LED | TERREINVERLICHTING | Krachtige Verlichting voor Grote Buitenomgevingen

Terreinverlichting speelt een cruciale rol in het verzekeren van veiligheid, beveiliging en functionaliteit in grote buitenruimtes. Of het nu gaat om parkeerterreinen, sportvelden, industrieterreinen, openbare locaties, of andere uitgestrekte gebieden, de keuze van verlichting is van essentieel belang. De PALLENE LED Terreinverlichting biedt een indrukwekkende oplossing voor deze uitdagingen. Met geavanceerde LED-technologie, uitstekende lichtopbrengst, energie-efficiëntie en duurzaamheid, voldoet de PALLENE aan de eisen van grootschalige terreinverlichtingstoepassingen. In dit artikel zullen we de kenmerken, voordelen en toepassingen van de PALLENE LED Terreinverlichting verkennen.

De Opkomst van LED-Verlichting

Voordat we dieper ingaan op de PALLENE LED Terreinverlichting, is het belangrijk om de impact van LED-technologie op de verlichtingsindustrie te begrijpen. LED staat voor Light Emitting Diode, een halfgeleiderlichtbron die elektrische energie omzet in licht. Deze technologie biedt talloze voordelen:

1. Energie-efficiëntie: LED’s verbruiken aanzienlijk minder elektriciteit dan traditionele gloeilampen, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en lagere bedrijfskosten.

2. Lange levensduur: LED’s gaan veel langer mee dan conventionele lampen, wat resulteert in minder frequente vervangingen en minder afval.

3. Milieuvriendelijkheid: LED’s bevatten geen schadelijke stoffen zoals kwik en produceren geen schadelijke UV-straling, waardoor ze milieuvriendelijk zijn.

4. Directe verlichting: LED’s lichten onmiddellijk op zonder opwarmtijd, in tegenstelling tot sommige traditionele lampen die enige tijd nodig hebben om op volle helderheid te komen.

5. Gerichte verlichting: LED’s kunnen licht richten in een specifieke richting, wat resulteert in efficiëntere verlichting zonder lichtverspilling.

De PALLENE LED Terreinverlichting maakt gebruik van deze voordelen en biedt aanvullende functies die het ideaal maken voor grootschalige terreinverlichtingstoepassingen.

PALLENE LED Terreinverlichting: Kenmerken en Voordelen

De PALLENE LED Terreinverlichting biedt een uitgebreide lijst van kenmerken en voordelen:

1. Hoge Lichtopbrengst: Met verschillende vermogensopties, waaronder 100W, 150W, en 200W, biedt deze terreinverlichting een indrukwekkende lichtopbrengst, waardoor grote buitenruimtes helder en gelijkmatig worden verlicht.

2. Energie-efficiëntie: Ondanks zijn hoge vermogen blijft deze terreinverlichting energiezuinig dankzij de efficiënte LED-technologie. Dit resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en lagere bedrijfskosten.

3. Lange Levensduur: LED’s hebben een veel langere levensduur dan traditionele verlichting, wat leidt tot minder onderhoud en vervangingskosten.

4. Duurzaamheid: De LED’s in deze terreinverlichting zijn bestand tegen schokken en trillingen, wat de levensduur en betrouwbaarheid van de verlichting verder verbetert, zelfs in veeleisende omstandigheden.

5. Verlichtingsdistributie: De PALLENE LED Terreinverlichting biedt verschillende opties voor verlichtingsdistributie, waaronder symmetrisch, asymmetrisch en straatverlichting. Hierdoor kan de verlichting worden aangepast aan de specifieke vereisten van de toepassing.

6. Beschermingsklasse IP66: Deze terreinverlichting heeft een IP66-classificatie, wat betekent dat hij bestand is tegen stof en waterstralen. Dit maakt hem geschikt voor gebruik in veeleisende weersomstandigheden.

7. Lichtsturingsopties: De PALLENE LED Terreinverlichting kan worden uitgerust met lichtsturingstechnologieën, zoals bewegingssensoren en daglichtregeling, om het energieverbruik verder te optimaliseren.

Toepassingen van de PALLENE LED Terreinverlichting

De veelzijdigheid van de PALLENE LED Terreinverlichting maakt hem geschikt voor verschillende grootschalige terreinverlichtingstoepassingen, waaronder:

1. Sportvelden: Deze terreinverlichting is ideaal voor het verlichten van sportvelden, zoals voetbalvelden, tennisbanen en atletiekbanen, wat de veiligheid en prestaties van atleten verbetert.

2. Parkeerterreinen: Het heldere en gelijkmatige licht van deze verlichting maakt parkeerterreinen veiliger en gebruiksvriendelijker, wat leidt tot tevredenheid bij bezoekers en klanten.

3. Industrieterreinen: Bedrijven kunnen profiteren van efficiënte terreinverlichting om de beveiliging en toegankelijkheid van industriële terreinen te verbeteren.

4. Openbare Ruimtes: Parken, pleinen en andere openbare ruimtes worden veiliger en aantrekkelijker wanneer ze goed worden verlicht met de PALLENE LED Terreinverlichting.

5. Grote infrastructuurprojecten: Deze terreinverlichting kan worden toegepast op wegen, bruggen, tunnels en andere grootschalige infrastructuurprojecten om de veiligheid en zichtbaarheid te vergroten.

Installatie en Onderhoud

De installatie van de PALLENE LED Terreinverlichting vereist enige technische kennis en zorgvuldige planning. Het wordt sterk aanbevolen om een gekwalificeerde elektricien in te schakelen om de installatie uit te voeren, ervoor te zorgen dat de bedrading correct is aangesloten en dat de verlichting veilig is gemonteerd.

Onderhoud is minimaal, dankzij de lange levensduur en duurzaamheid van de LED’s. Periodieke inspectie en reiniging van het armatuur kunnen echter helpen om optimale prestaties te behouden en eventuele ophoping van vuil of insecten te verwijderen.

Conclusie

De PALLENE LED Terreinverlichting biedt een krachtige en efficiënte oplossing voor grootschalige terreinverlichtingstoepassingen. Met zijn indrukwekkende lichtopbrengst, energie-efficiëntie en duurzaamheid biedt deze verlichting een effectieve manier om grote buitenruimtes te verlichten en tegelijkertijd energie- en onderhoudskosten te besparen.

Of het nu gaat om sportvelden, parkeerterreinen, industrieterreinen, openbare ruimtes of grootschalige infrastructuurprojecten, de PALLENE LED Terreinverlichting zorgt voor heldere en betrouwbare verlichting. Het draagt bij aan een veiligere en duurzamere buitenomgeving. Als u op zoek bent naar terreinverlichting met kracht en efficiëntie, is de PALLENE LED Terreinverlichting de juiste keuze voor uw verlichtingsbehoeften in grote buitenruimtes.

Bekijk hier alle Terrein Verlichtingen: https://www.whyled.nl/magazijnverlichting/terreinverlichting/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op:  https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

CRI

Garantie

Gradenbundel

Hertz

IP Waarde

Keurmerken

Lumen Watt Verhouding (Lm/W)

Materiaal

Power Factor

Voltage

Wattage

Scroll naar boven