Zoek

LED Floodlight IP65 150w

 269,00 excl.BTW |  325,49 incl BTW.

Snelle levertijd
 • 150 Watt
 • 130 lumen per watt
 • IP65
 • 50.000 branduur
 • 5 Jaar garantie
, ,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

 • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
 • Kwalitatieve zakelijke verlichting
 • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

LED Floodlight IP65 150W: Verlichting voor Veilige en Efficiënte Buitenruimtes

In de moderne wereld, waarin zowel stedelijke als landelijke gebieden steeds meer afhankelijk zijn van buitenverlichting voor een breed scala aan toepassingen, is de kwaliteit en efficiëntie van terreinverlichting van vitaal belang. Een opvallende innovatie in dit domein is de “LED Floodlight IP65 150W.” Deze krachtige terreinverlichting biedt een reeks voordelen, waaronder energie-efficiëntie, duurzaamheid en flexibiliteit. In dit artikel zullen we de specificaties, voordelen en diverse toepassingen van de “LED Floodlight IP65 150W” nader bekijken.

Het Belang van Kwalitatieve Terreinverlichting

Terreinverlichting is van essentieel belang voor tal van toepassingen, zoals:

 • Veiligheid: Goede verlichting draagt bij aan de veiligheid van zowel voertuigen als voetgangers in openbare ruimtes, parkeerterreinen, en op industriële locaties.
 • Beveiliging: Effectieve terreinverlichting is cruciaal voor beveiligingssystemen, bewaking en toezicht op eigendommen en faciliteiten.
 • Productiviteit: Bouwterreinen, industriële installaties en sportlocaties vereisen heldere verlichting om de productiviteit te verhogen en efficiënt te werken, vooral ‘s nachts.
 • Milieubescherming: Efficiënte verlichtingssystemen dragen bij aan energiebesparing en verminderen de ecologische voetafdruk van buitenverlichting.

Opkomst van LED Terreinverlichting

Traditionele terreinverlichtingssystemen, zoals halogeenlampen en kwikdamplampen, stonden bekend om hun hoge energieverbruik en beperkte levensduur. Met de groeiende zorgen over energie-efficiëntie, milieubewustzijn en kostenbesparing, ontstond de vraag naar een betere oplossing. LED-technologie verscheen als de ideale oplossing voor deze uitdagingen.

LED’s (Light Emitting Diodes) hebben de verlichtingsindustrie getransformeerd. Ze bieden tal van voordelen, waaronder een lager energieverbruik, een langere levensduur, verbeterde kleurweergave en de mogelijkheid om licht precies te richten waar het nodig is. De “LED Floodlight IP65 150W” is een uitstekend voorbeeld van hoe deze technologie terreinverlichting heeft geoptimaliseerd en verbeterd.

Kenmerken van de LED Floodlight IP65 150W

De “LED Floodlight IP65 150W” biedt diverse kenmerken die het tot een krachtige en veelzijdige terreinverlichtingsoplossing maken:

1. Hoge Lichtopbrengst:

Met een vermogen van 150 watt levert deze LED-schijnwerper een hoge lichtopbrengst. Dit resulteert in een heldere en gelijkmatige verlichting van grote buitenruimtes.

2. Energie-efficiëntie:

Deze LED-schijnwerper is bijzonder energiezuinig. Het lage energieverbruik zorgt voor aanzienlijke besparingen op de energiekosten, wat belangrijk is voor zowel particulieren als bedrijven.

3. Lange Levensduur:

Een belangrijk voordeel van LED-verlichting is de lange levensduur. De “LED Floodlight IP65 150W” heeft een geschatte levensduur van meer dan 50.000 uur, wat resulteert in minder onderhoud en vervangingskosten.

4. IP65-classificatie:

Deze schijnwerper heeft een IP65-classificatie, wat betekent dat het beschermd is tegen stof en bestand is tegen waterstralen. Hierdoor is het geschikt voor gebruik in zowel binnen- als buitenomgevingen, zelfs onder uitdagende weersomstandigheden.

5. Richtbaar Licht:

Het vermogen om licht efficiënt te richten maakt het mogelijk om het licht te concentreren waar het nodig is, wat lichtverspilling minimaliseert.

6. Duurzaamheid:

De “LED Floodlight IP65 150W” is ontworpen om bestand te zijn tegen schokken, trillingen en andere ruwe omstandigheden. Dit maakt het ideaal voor gebruik in veeleisende industriële omgevingen.

Toepassingen van de LED Floodlight IP65 150W

De veelzijdigheid en prestaties van de “LED Floodlight IP65 150W” maken het geschikt voor verschillende toepassingen:

1. Parkeerterreinen:

Grote parkeerterreinen bij winkelcentra, luchthavens en stadions vereisen efficiënte verlichting om de veiligheid van voertuigen en voetgangers te waarborgen. Deze LED-schijnwerper biedt de perfecte oplossing.

2. Sportvelden:

Sportevenementen die ‘s avonds of ‘s nachts plaatsvinden, zoals voetbal, tennis of atletiek, vereisen krachtige verlichting om de actie te verlichten. De “LED Floodlight IP65 150W” biedt de benodigde helderheid.

3. Bouwplaatsen:

Bouwplaatsen hebben heldere verlichting nodig voor de veiligheid en productiviteit van arbeiders, vooral ‘s nachts. Deze LED-schijnwerper zorgt voor optimale helderheid in dergelijke omgevingen.

4. Industriële faciliteiten:

In industriële omgevingen, zoals fabrieken en magazijnen, is goede verlichting essentieel voor de efficiëntie en veiligheid van operaties. De “LED Floodlight IP65 150W” biedt betrouwbare en energiezuinige verlichting.

5. Openbare ruimtes:

Openbare evenementen, zoals concerten, festivals en gemeentelijke evenementen, profiteren van de heldere verlichting van deze schijnwerper om de veiligheid en het comfort van deelnemers te waarborgen.

Voordelen van LED Terreinverlichting in het Algemeen

Naast de specifieke kenmerken van de “LED Floodlight IP65 150W” biedt LED-terreinverlichting in het algemeen verschillende voordelen:

1. Energie-efficiëntie:

LED-terreinverlichting verbruikt aanzienlijk minder energie dan conventionele verlichtingstechnologieën. Dit resulteert in lagere energiekosten en vermindert de ecologische voetafdruk.

2. Langere levensduur:

De lange levensduur van LED’s betekent minder frequent onderhoud en vervanging van lampen, wat de operationele kosten verlaagt.

3. Verbeterde veiligheid:

De helderheid en gelijkmatige verdeling van licht door LED-terreinverlichting dragen bij aan een veilige omgeving, verminderen risico’s en ongevallen.

4. Betere kleurweergave:

LED’s bieden een betere kleurweergave, wat belangrijk is voor situaties waar kleurherkenning cruciaal is, zoals beveiligingscamera’s en bewakingssystemen.

5. Snelle inschakeltijd:

LED’s lichten direct op zonder de opwarmtijd die nodig is bij sommige andere verlichtingstechnologieën.

6. Richtbaar licht:

Het vermogen om het licht efficiënt te richten minimaliseert lichtvervuiling en verbetert de effectiviteit van de verlichting.

De Toekomst van Terreinverlichting

De “LED Floodlight IP65 150W” vertegenwoordigt een positieve verschuiving in de wereld van terreinverlichting, met name op het gebied van energie-efficiëntie, duurzaamheid en prestatievermogen. Terwijl industrieën en gemeenschappen wereldwijd streven naar een vermindering van hun ecologische voetafdruk en kostenbesparingen, spelen LED-terreinverlichtingssystemen een sleutelrol in deze inspanningen.

De voortdurende vooruitgang in LED-technologie zal naar verwachting resulteren in nog efficiëntere en geavanceerdere terreinverlichtingsopties. Deze ontwikkelingen zullen niet alleen de energie-efficiëntie verder verbeteren, maar zullen ook nieuwe mogelijkheden bieden voor geavanceerde besturingssystemen. De integratie van sensoren en IoT-technologieën zal bijvoorbeeld de mogelijkheid bieden om verlichting aan te passen aan veranderende omstandigheden, zoals bewegingssensoren voor beveiliging of het regelen van de lichtintensiteit op basis van omgevingslichtniveaus.

In een wereld die steeds meer afhankelijk is van buitenverlichting voor veiligheid, beveiliging en productiviteit, biedt de “LED Floodlight IP65 150W” een voorproefje van de toekomst van terreinverlichting. Deze innovatie is niet alleen kosteneffectief en milieuvriendelijk, maar belooft ook een heldere toekomst voor het verlichten van onze buitenomgevingen.

Bekijk hier alle Terrein Verlichtingen: https://www.whyled.nl/magazijnverlichting/terreinverlichting/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op:  https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Scroll naar boven