Zoek

LED Floodlight IP65 300W

 512,50 excl.BTW |  620,13 incl BTW.

Snelle levertijd
  • 300 Watt
  • 150 lumen per watt
  • IP65
  • 50.000 branduur
  • 5 Jaar garantie
, ,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

  • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
  • Kwalitatieve zakelijke verlichting
  • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

LED Floodlight IP65 300W: Krachtige Terreinverlichting voor Veelzijdige Toepassingen

Moderne terreinverlichting speelt een cruciale rol bij het verlichten van grote buitenruimtes, variërend van sportvelden en parkeerterreinen tot bouwplaatsen en industriële faciliteiten. Eén opvallende innovatie op dit gebied is de “LED Floodlight IP65 300W.” In dit artikel zullen we deze krachtige terreinverlichting verkennen, inclusief de specificaties, voordelen en verschillende toepassingen.

Opkomst van LED-terreinverlichting

Traditionele terreinverlichtingssystemen maakten gebruik van halogeenlampen of kwikdamplampen, die bekend stonden om hun hoge energieverbruik en korte levensduur. Met de groeiende nadruk op energie-efficiëntie, duurzaamheid en kostenbesparing in de industrie, ontstond de vraag naar efficiëntere oplossingen. LED-technologie kwam op het toneel als de oplossing voor deze uitdagingen.

LED’s (Light Emitting Diodes) hebben de verlichtingsindustrie getransformeerd. Ze bieden tal van voordelen, waaronder een aanzienlijk lager energieverbruik, een langere levensduur, verbeterde kleurweergave en minder warmteproductie. De “LED Floodlight IP65 300W” is een uitstekend voorbeeld van hoe deze technologie terreinverlichting heeft getransformeerd.

Kenmerken van de LED Floodlight IP65 300W

De “LED Floodlight IP65 300W” is een robuuste en krachtige terreinverlichting die geschikt is voor verschillende toepassingen. Hier zijn enkele van de kenmerken die het onderscheiden:

1. Hoge lichtopbrengst:

Met een vermogen van 300 watt produceert deze LED-schijnwerper een indrukwekkende lichtopbrengst. Het is in staat om grote buitenruimtes gelijkmatig en helder te verlichten, wat zorgt voor een veilige omgeving en optimale zichtbaarheid.

2. IP65-classificatie:

De IP65-classificatie duidt op een hoge mate van bescherming tegen stof en water. Dit maakt de “LED Floodlight IP65 300W” geschikt voor gebruik in zowel binnen- als buitenomgevingen, zelfs onder veeleisende weersomstandigheden.

3. Energie-efficiëntie:

Deze LED-schijnwerper biedt aanzienlijke energiebesparingen in vergelijking met conventionele verlichtingssystemen. Het lagere energieverbruik draagt bij aan kostenefficiëntie en een kleinere ecologische voetafdruk.

4. Lange levensduur:

LED’s hebben een veel langere levensduur dan traditionele lampen. De “LED Floodlight IP65 300W” heeft een geschatte levensduur van meer dan 50.000 uur, wat resulteert in minder onderhoud en vervangingskosten.

5. Richtbaar licht:

Een kenmerk van LED-terreinverlichting is de mogelijkheid om het licht efficiënt te richten. Dit is gunstig om de verlichting precies daar te krijgen waar het nodig is, wat lichtvervuiling minimaliseert.

6. Duurzaamheid:

Deze schijnwerper is ontworpen om bestand te zijn tegen schokken, trillingen en andere ruwe omstandigheden. Dit maakt het ideaal voor gebruik op bouwplaatsen, industriële locaties en andere veeleisende omgevingen.

Toepassingen van de “LED Floodlight IP65 300W”

De veelzijdigheid van de “LED Floodlight IP65 300W” maakt het geschikt voor een breed scala aan toepassingen:

1. Sportvelden:

Of het nu gaat om voetbalvelden, tennisbanen of atletiekbanen, deze schijnwerper biedt voldoende verlichting om sportevenementen ‘s avonds of ‘s nachts te organiseren.

2. Parkeerterreinen:

Grote parkeerterreinen bij winkelcentra, luchthavens en stadions vereisen efficiënte verlichting om de veiligheid van voertuigen en voetgangers te waarborgen. De “LED Floodlight IP65 300W” is de perfecte keuze voor deze toepassing.

3. Bouwplaatsen:

Op bouwplaatsen is heldere verlichting van vitaal belang voor de veiligheid en productiviteit. Deze LED-schijnwerper biedt voldoende verlichting voor alle bouwgerelateerde activiteiten, zelfs ‘s nachts.

4. Industriële faciliteiten:

In industriële omgevingen, zoals fabrieken en magazijnen, is goede verlichting essentieel voor de efficiëntie en veiligheid van operaties. De “LED Floodlight IP65 300W” zorgt voor optimale helderheid in dergelijke omgevingen.

5. Openbare evenementen:

Of het nu gaat om concerten, festivals of gemeentelijke evenementen, deze schijnwerper biedt de benodigde verlichting om de veiligheid en zichtbaarheid van het publiek te waarborgen.

Voordelen van LED-terreinverlichting in het Algemeen

Naast de specifieke kenmerken van de “LED Floodlight IP65 300W,” biedt LED-terreinverlichting in het algemeen verschillende voordelen:

1. Energie-efficiëntie:

LED-terreinverlichting verbruikt aanzienlijk minder energie dan traditionele verlichtingstechnologieën. Dit leidt tot lagere energiekosten en vermindert de ecologische voetafdruk.

2. Langere levensduur:

De lange levensduur van LED’s betekent minder frequent onderhoud en vervanging van lampen, wat de operationele kosten verlaagt.

3. Verbeterde veiligheid:

De helderheid en gelijkmatige verdeling van licht door LED-terreinverlichting dragen bij aan de veiligheid van de omgeving, waardoor risico’s en ongevallen worden verminderd.

4. Betere kleurweergave:

LED’s bieden een betere kleurweergave, wat belangrijk is voor situaties waar kleurherkenning cruciaal is, zoals beveiligingscamera’s.

5. Snelle inschakeltijd:

LED’s lichten direct op zonder de opwarmtijd die nodig is bij sommige andere verlichtingstechnologieën.

6. Richtbaar licht:

Het vermogen om het licht efficiënt te richten minimaliseert lichtvervuiling en verbetert de effectiviteit van de verlichting.

Toekomst van Terreinverlichting

De “LED Floodlight IP65 300W” vertegenwoordigt een positieve verschuiving in de wereld van terreinverlichting, met name in de richting van energie-efficiëntie, duurzaamheid en prestatievermogen. Terwijl industrieën en gemeenschappen wereldwijd streven naar een vermindering van hun ecologische voetafdruk en kostenbesparingen, spelen LED-terreinverlichtingssystemen een sleutelrol in deze inspanningen.

De voortdurende vooruitgang in LED-technologie zal naar verwachting resulteren in nog efficiëntere en geavanceerde terreinverlichtingsopties. Deze ontwikkelingen zullen niet alleen de energie-efficiëntie verder verbeteren, maar zullen ook nieuwe mogelijkheden bieden voor geavanceerde besturingssystemen. De integratie van sensoren en IoT-technologieën zal bijvoorbeeld de mogelijkheid bieden om verlichting aan te passen aan veranderende omstandigheden, zoals bewegingssensoren voor beveiliging of het regelen van de lichtintensiteit op basis van omgevingslichtniveaus.

In een wereld die steeds meer afhankelijk is van buitenverlichting voor veiligheid, beveiliging en productiviteit, biedt de “LED Floodlight IP65 300W” een voorproefje van de toekomst van terreinverlichting. Deze innovatie is niet alleen kosteneffectief en milieuvriendelijk, maar belooft ook een heldere toekomst voor het verlichten van onze buitenomgevingen.

Bekijk hier alle Terrein Verlichtingen: https://www.whyled.nl/magazijnverlichting/terreinverlichting/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Scroll naar boven