Zoek

MAGO ZOOM | TRACKLIGHT | 48V

 115,50 excl.BTW |  139,76 incl BTW.

Snelle levertijd
  • Kleur: Zwart
  • Aluminium PMMA
  • 10 Watt
  • 50.000 Branduren
  • 3000K
  • 48Volt
  • Ø.55 mm x H.110-120 mm
,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

  • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
  • Kwalitatieve zakelijke verlichting
  • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

De Magnetische Tracklight: Jouw Weg naar Verfijnde Accentverlichting

Verlichting speelt een cruciale rol bij het transformeren van een ruimte, het creëren van sfeer en het benadrukken van belangrijke elementen in zowel residentiële als commerciële omgevingen. De Magnetische Tracklight is een verlichtingsoplossing die je in staat stelt om met precisie en stijl te accentueren. Met zijn verstelbare reflector, ontworpen voor installatie in een 48V magneetstrip, brengt het licht en esthetiek samen in één harmonieuze eenheid. In dit uitgebreide artikel zullen we dieper ingaan op de eigenschappen, voordelen en toepassingen van de Magnetische Tracklight, en hoe het jouw ruimte kan verrijken.

Een Grondige Blik op de Magnetische Tracklight

Ontwerp en Materialen

De Magnetische Tracklight is een staaltje van modern design en technologische precisie. Het is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en PMMA (polymethylmethacrylaat), wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook een esthetische verfijning biedt. De zwarte afwerking in RAL 9005 geeft het een eigentijdse uitstraling die naadloos aansluit bij diverse interieurstijlen.

Afmetingen en Opties

Deze veelzijdige verlichting is beschikbaar in één maat: Ø.55 mm x H.110-120 mm, wat de ideale afmetingen biedt voor diverse toepassingen. Het ontwerp is zo gemaakt dat het zowel in kleinere accentruimtes als grotere commerciële omgevingen past.

Lichtbron en Prestaties

De Magnetische Tracklight maakt gebruik van geavanceerde COB-LED (Chips on Board) technologie als lichtbron, met een vermogen van 10W. De kleurtemperatuur van 3000K zorgt voor een warm en uitnodigend licht dat de sfeer in jouw ruimte versterkt. Met een indrukwekkende lichtopbrengst van 800 lm en een hoge kleurweergave-index (CRI > 90) levert deze lamp een helder en nauwkeurig licht dat de kleuren van objecten op natuurlijke wijze weergeeft.

Verstelbare Reflector en Optica

Een opvallend kenmerk van de Magnetische Tracklight is de verstelbare reflector met een variabele verstrooiingshoek van 15° tot 60°. Hiermee kun je het licht nauwkeurig richten en focussen op specifieke objecten of gebieden, waardoor je de gewenste accenten kunt creëren en de nadruk kunt leggen op elementen die je wilt benadrukken.

Bediening en Voltage

De Magnetische Tracklight is eenvoudig te bedienen via DALI (Digital Addressable Lighting Interface), wat geavanceerde controle en aanpassing van de verlichting mogelijk maakt. Het werkt op een bedrijfsspanning van 48V en een uitgangsstroom van 250 mA, wat zorgt voor energie-efficiëntie en naleving van moderne duurzaamheidsnormen.

Bescherming en Gewicht

Met een IP-classificatie van 20 is de Magnetische Tracklight geschikt voor gebruik binnenshuis en biedt het bescherming tegen stof en kleine deeltjes. Ondanks zijn indrukwekkende prestaties weegt deze lamp slechts 0,3 kg, waardoor hij eenvoudig te installeren en te verplaatsen is.

EAN-nummer

De Magnetische Tracklight wordt geleverd met het EAN-nummer 8585054413416, wat de identificatie en tracking ervan vergemakkelijkt.

Toepassingen van de Magnetische Tracklight

De veelzijdigheid van de Magnetische Tracklight opent de deuren naar een breed scala van toepassingen in zowel residentiële als commerciële ruimtes:

1. Residentiële Ruimtes

In huiselijke omgevingen kan de Magnetische Tracklight worden gebruikt om kunstwerken, boekenplanken, kasten en andere decoratieve elementen te accentueren. Het verstelbare licht maakt het mogelijk om de stemming van de ruimte aan te passen aan verschillende gelegenheden en activiteiten, waardoor jouw huis een warme en uitnodigende uitstraling krijgt.

2. Commerciële Toepassingen

In commerciële omgevingen, zoals galerijen, musea, boekhandels en bibliotheken, kan de Magnetische Tracklight worden gebruikt om specifieke tentoonstellingsstukken, kunstwerken of boeken te belichten. De verstelbare reflector en de nauwkeurige optica maken het mogelijk om de verlichting aan te passen aan verschillende displays en tentoonstellingslay-outs.

De Toekomst van Verlichting met de Magnetische Tracklight

Naarmate de vraag naar aanpasbare, energie-efficiënte en esthetisch aantrekkelijke verlichtingssystemen blijft groeien, zal de Magnetische Tracklight een steeds prominentere rol spelen in de toekomst van verlichting. De combinatie van geavanceerde technologie, hoogwaardige materialen en flexibele ontwerpmogelijkheden maakt deze verlichting tot een ideale keuze voor diegenen die streven naar verlichting die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de esthetiek en de algehele sfeer van de ruimte.

Conclusie

De Magnetische Tracklight is een verlichtingsoplossing die precisie, stijl en prestaties combineert. Met zijn verstelbare reflector, precisie-optica en indrukwekkende prestaties voldoet het aan de eisen van zowel residentiële als commerciële toepassingen. Of je nu jouw kunstcollectie wilt verlichten, jouw boekenplanken wilt accentueren, of de sfeer in jouw ruimte wilt versterken, de Magnetische Tracklight biedt de flexibiliteit en veelzijdigheid om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Het belichaamt de toekomst van verlichting, waarin technologie en design hand in hand gaan om jouw ruimte te verrijken met licht en esthetiek

 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

 

Materiaal

Afmetingen

Wattage

Kleurtemperatuur

CRI

Levensduur

IP Waarde

Garantie

Scroll naar boven