Search

MUURSTEUN Ø60mm

 29,53 excl.BTW |  35,73 incl BTW.

Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden

Beschikbaarheid: 796 op voorraad (kan nabesteld worden)

, ,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

  • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
  • Kwalitatieve zakelijke verlichting
  • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

Muursteun Ø60mm: Een Essentieel Onderdeel voor Terreinverlichting

Bij het plannen en installeren van terreinverlichtingssystemen is het gemakkelijk om gefocust te raken op de armaturen, lampen en de algehele verlichtingsprestaties. Maar er is een cruciaal element dat vaak over het hoofd wordt gezien: de muursteun. De muursteun is een structureel onderdeel dat zorgt voor de stabiliteit en bevestiging van terreinverlichting aan gebouwen, muren of andere verticale oppervlakken. De Muursteun Ø60mm is een veelgebruikte standaardmuurbeugel die een veilige en efficiënte bevestiging van terreinverlichting mogelijk maakt. In dit artikel zullen we de kenmerken, voordelen en toepassingen van de Muursteun Ø60mm onderzoeken en begrijpen waarom het een essentieel onderdeel is van elk terreinverlichtingsproject.

De Rol van de Muursteun in Terreinverlichting

De muursteun, soms aangeduid als een muurbeugel of wandmontagebeugel, is een structureel element dat dient als de verbinding tussen het armatuur en de montageoppervlakte. Het is essentieel voor verschillende redenen:

1. Stabiliteit en Veiligheid: De muursteun zorgt voor de stabiliteit van het verlichtingsarmatuur en voorkomt beweging, trillingen en schade als gevolg van wind, trillingen of andere externe krachten. Dit is cruciaal om de veiligheid van de verlichting en de mensen in de omgeving te waarborgen.

2. Richting en Hoekaanpassing: Muursteunen kunnen vaak worden aangepast om de richting en hoek van het verlichtingsarmatuur aan te passen. Dit is belangrijk om de verlichting te richten waar dat nodig is, bijvoorbeeld op een parkeerterrein of sportveld.

3. Flexibele Installatiemogelijkheden: Muursteunen bieden flexibiliteit bij het installeren van terreinverlichting. Ze kunnen worden bevestigd aan gebouwen, muren of palen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen.

4. Ruimtebesparing: Muursteunen besparen ruimte op de grond en vermijden obstakels voor voetgangers en voertuigen. Dit is vooral belangrijk op plaatsen waar de beschikbare ruimte beperkt is.

5. Esthetische Overwegingen: Muursteunen kunnen bijdragen aan de algehele esthetiek van het verlichtingsontwerp. Ze kunnen discreet worden geplaatst en kunnen bijdragen aan een opgeruimde uitstraling.

Kenmerken van de Muursteun Ø60mm

De Muursteun Ø60mm is een veelzijdige en duurzame optie voor terreinverlichtingstoepassingen. Enkele van de kenmerken zijn:

1. Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is de Muursteun Ø60mm bestand tegen de elementen en de belasting van verlichtingsarmaturen. Het is ontworpen om lang mee te gaan, zelfs in veeleisende omgevingen.

2. Afmetingen: Met een diameter van 60 mm biedt deze muursteun voldoende stevigheid om de meeste standaard terreinverlichtingsarmaturen te dragen. De lengte kan variëren afhankelijk van de installatie-eisen.

3. Verstelbaarheid: De Muursteun Ø60mm kan vaak worden aangepast om de hoek en richting van het armatuur te wijzigen. Dit biedt flexibiliteit bij de installatie.

4. Montagemogelijkheden: De muursteun kan worden bevestigd aan muren, gebouwen of palen, afhankelijk van de behoeften van het project. De juiste montagemogelijkheid wordt bepaald door de specifieke installatieomgeving.

5. Afwerking: De muursteun is meestal voorzien van een duurzame afwerking om corrosie en slijtage te weerstaan. Dit zorgt voor een langdurige prestatie en esthetiek.

Toepassingen van de Muursteun Ø60mm

De Muursteun Ø60mm is geschikt voor een breed scala aan terreinverlichtingstoepassingen, waaronder:

1. Parkeerterreinen: Muursteunen kunnen worden gebruikt om parkeerterreinen te verlichten door verlichtingsarmaturen aan de zijkanten van gebouwen of palen te bevestigen.

2. Sportvelden: Muursteunen maken het mogelijk om sportvelden, zoals tennisbanen en voetbalvelden, effectief te verlichten door armaturen aan de omliggende structuren te monteren.

3. Wegverlichting: Langs wegen en snelwegen kunnen muursteunen worden gebruikt om verlichtingsarmaturen te bevestigen, waardoor de zichtbaarheid en veiligheid van bestuurders wordt verbeterd.

4. Openbare Ruimtes: In openbare ruimtes zoals parken, pleinen en recreatiegebieden bieden muursteunen een effectieve manier om de omgeving te verlichten.

5. Gebouwverlichting: Naast terreinverlichting kunnen muursteunen worden gebruikt voor het verlichten van de gevels van gebouwen, wat bijdraagt aan de algehele veiligheid en esthetiek.

Installatie en Onderhoud

De installatie van de Muursteun Ø60mm vereist zorgvuldige planning en aandacht voor detail. Het is van essentieel belang dat de muursteun stevig en veilig wordt bevestigd aan de gekozen montageoppervlakte. Het is raadzaam om een professionele installateur in te schakelen om ervoor te zorgen dat de installatie correct wordt uitgevoerd.

Onderhoud van de muursteun is doorgaans minimaal. Periodieke inspectie van de bevestiging en het armatuur is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat alles in optimale staat blijft functioneren. Als er tekenen van corrosie of slijtage optreden, moeten deze onmiddellijk worden aangepakt om de veiligheid en prestaties te waarborgen.

Conclusie

De Muursteun Ø60mm is een essentieel onderdeel van terreinverlichtingssystemen en speelt een cruciale rol bij het waarborgen van stabiliteit, veiligheid en flexibiliteit bij de installatie van verlichtingsarmaturen. Met duurzaamheid en verstelbaarheid als belangrijke kenmerken is de Muursteun Ø60mm een betrouwbare keuze voor diverse toepassingen, waaronder parkeerterreinen, sportvelden, wegverlichting, openbare ruimtes en gebouwverlichting. Bij het plannen van terreinverlichtingsprojecten is het van essentieel belang om de juiste muursteunen te selecteren en te installeren om optimale prestaties en veiligheid te garanderen.

Bekijk hier alle Terrein Verlichtingen: https://www.whyled.nl/magazijnverlichting/terreinverlichting/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op:  https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Lengte (mm)

Breedte (mm)

Garantie

Materiaal

Scroll naar boven