Search

PHILIPS TTX-400 PLUG RETROFIT TITAN

 10,00 excl.BTW |  12,10 incl BTW.

Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden

Beschikbaarheid: 1010 op voorraad (kan nabesteld worden)

, , ,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

 • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
 • Kwalitatieve zakelijke verlichting
 • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

Revolutionaire Verlichting voor Magazijnen: PHILIPS TTX-400 Plug Retrofit Titan

Magazijnen zijn de spil van de logistieke industrie. Ze spelen een cruciale rol in het opslaan, sorteren en distribueren van goederen, en efficiënte verlichting is van vitaal belang om de productiviteit, veiligheid en algehele bedrijfsefficiëntie te waarborgen. Traditionele verlichtingssystemen kunnen echter verouderd en inefficiënt zijn. Daarom introduceert WhyLED de PHILIPS TTX-400 Plug Retrofit Titan, een revolutionaire oplossing om bestaande lijnverlichtingssystemen in magazijnen te upgraden en te transformeren. In dit artikel gaan we dieper in op de kenmerken, voordelen en toepassingen van de PHILIPS TTX-400 Plug Retrofit Titan en waarom het de ultieme keuze is voor magazijnverlichting.

Het Belang van Kwaliteitsverlichting in Magazijnen

Magazijnen zijn hectische omgevingen waar efficiëntie en veiligheid van het grootste belang zijn. Hoogwaardige verlichting in magazijnen biedt diverse voordelen:

 • Productiviteit: Goede verlichting verbetert de productiviteit, omdat werknemers beter kunnen zien, lezen en goederen kunnen verwerken.
 • Veiligheid: Adequate verlichting vermindert het risico op ongelukken, zoals struikelen of vallen, en verbetert de algehele veiligheid.
 • Energie-efficiëntie: Moderne magazijnen streven naar energiebesparing om operationele kosten te verlagen en de ecologische voetafdruk te verkleinen.
 • Duurzaamheid: Bedrijven willen duurzaam opereren, en energiezuinige verlichting draagt bij aan het verminderen van de milieu-impact.

Voordelen van LED-verlichting voor Magazijnen

LED-verlichtingstechnologie heeft de afgelopen jaren aanzienlijke vooruitgang geboekt en biedt tal van voordelen voor magazijnen:

 • Energie-efficiëntie: LEDs verbruiken aanzienlijk minder energie dan traditionele verlichting, waardoor de energiekosten worden verlaagd.
 • Lange levensduur: LEDs gaan veel langer mee dan conventionele lampen, wat betekent dat er minder vaak vervangen en onderhouden hoeft te worden.
 • Onmiddellijke verlichting: LEDs schakelen onmiddellijk in zonder opwarmtijd, wat cruciaal is in magazijnen waar onmiddellijke verlichting vereist is.
 • Hoge kleurweergave-index (CRI): LEDs hebben een hoge CRI, waardoor kleuren nauwkeuriger worden weergegeven, wat essentieel is voor het identificeren van producten en labels.
 • Dimbaarheid: LEDs kunnen worden gedimd om de verlichting aan te passen aan de specifieke behoeften van het magazijn.

PHILIPS TTX-400 Plug Retrofit Titan: De Toekomst van Magazijnverlichting

WhyLED’s PHILIPS TTX-400 Plug Retrofit Titan is een baanbrekende oplossing om bestaande lijnverlichtingssystemen in magazijnen te transformeren. Deze retrofitmodule is ontworpen om magazijnen te voorzien van hoogwaardige, energiezuinige lijnverlichting en biedt een indrukwekkende reeks kenmerken.

Kenmerken van de PHILIPS TTX-400 Plug Retrofit Titan

 • Hoogwaardige LED’s: De PHILIPS TTX-400 Plug Retrofit Titan is uitgerust met krachtige LED’s die consistente, heldere verlichting in het hele magazijn bieden.
 • Lichtopbrengst: Deze retrofitmodule biedt een krachtige lichtopbrengst, wat resulteert in gelijkmatige en goed verdeelde verlichting voor de gehele ruimte.
 • Kleurtemperatuur: De PHILIPS TTX-400 Plug Retrofit Titan biedt een aangename kleurtemperatuur die zorgt voor een comfortabele werkomgeving en nauwkeurige kleurweergave.
 • Dimbaarheid: De retrofitmodule kan worden gedimd om de verlichting aan te passen aan de specifieke behoeften van het magazijn, of om energie te besparen wanneer volledige helderheid niet nodig is.
 • Eenvoudige Installatie: Het retrofitontwerp maakt de installatie eenvoudig en kosteneffectief, aangezien bestaande armaturen kunnen worden behouden.
 • Energiezuinigheid: Dankzij de energiezuinige LED-technologie kan de PHILIPS TTX-400 Plug Retrofit Titan aanzienlijk bijdragen aan lagere energiekosten voor magazijnen.
 • Lange Levensduur: Met een langere levensduur dan conventionele verlichting hoeven bedrijven zich minder vaak zorgen te maken over vervanging en onderhoud.

Toepassingen van de PHILIPS TTX-400 Plug Retrofit Titan

De PHILIPS TTX-400 Plug Retrofit Titan is geschikt voor een breed scala van toepassingen in magazijnen, waaronder:

 • Opslagruimten: Deze retrofitmodule kan worden gebruikt in algemene opslagruimten om een optimale verlichting te bieden voor het hanteren van goederen.
 • Laad- en loszones: Magazijnen hebben speciale verlichting nodig in laad- en loszones om veiligheid en efficiëntie te waarborgen.
 • Gangpaden en gangen: Goede verlichting in gangpaden en gangen is van cruciaal belang om ongelukken te voorkomen en de efficiëntie te verhogen.
 • Kantoorruimten: De PHILIPS TTX-400 Plug Retrofit Titan kan ook worden gebruikt in kantoorruimten binnen het magazijn voor een comfortabele werkomgeving.

Conclusie: Een Nieuwe Standaard in Magazijnverlichting

De PHILIPS TTX-400 Plug Retrofit Titan van WhyLED vertegenwoordigt de toekomst van magazijnverlichting. Met zijn indrukwekkende kenmerken, eenvoudige installatie en energie-efficiëntie biedt deze retrofitmodule een aanzienlijke verbetering ten opzichte van traditionele verlichtingssystemen. Het verhoogt niet alleen de productiviteit en veiligheid, maar draagt ook bij aan duurzaamheid en energiebesparing. Als u op zoek bent naar een hoogwaardige en kosteneffectieve oplossing voor uw magazijnverlichting, dan is de PHILIPS TTX-400 Plug Retrofit Titan de beste keuze. Maak vandaag nog de overstap naar de toekomst van magazijnverlichting en ervaar de voordelen van deze geavanceerde technologie. WhyLED PRO levert de beste LED-armaturen die de markt momenteel te bieden heeft. Doordat het licht over het volledige kleurenspectrum te regelen is, creëert men een stimulerende en natuurlijke sfeer. Door deze kleurenregeling, gecombineerd met een 0,5 tot 100% intensiteit regeling, kan men spreken over ‘echt’ dynamisch licht, ook wel Human Centric Lighting (HCL) genoemd. Bijvoorbeeld warm gedimd licht geeft bij de mens een ontspannen sfeer. Koel licht met een hoge intensiteit zorgt voor activiteit bij mensen. Door het toepassen van deze techniek stijgt de motivatie en daalt het ziekteverzuim. Een leraar die op school gebruikmaakt van dynamisch licht, is in staat om door het regelen van verlichting zijn studenten te kalmeren of te activeren. Dynamisch licht heeft ook invloed op het welzijn en de emoties van patiënten en bewoners in zorginstellingen.

Disclaimer: Dit artikel is geschreven op basis van de beschikbare informatie tot september 2021. Voor de meest actuele informatie en technologische ontwikkelingen wordt aanbevolen om de website van WhyLED PRO te raadplegen of contact op te nemen met hun klantenservice.

Bekijk hier alle Lijnverlichting: https://www.whyled.nl/magazijnverlichting/lijn-verlichting/retrofit/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Scroll naar boven