Search

Safe All – Wandlamp – 345 x 30 x H.197 mm

 37,37 excl.BTW |  45,22 incl BTW.

Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
  • Kleur: Wit/ Groen
  • PC/PMMA
  • 2W
  • 6000K
  • >80 Ra
  • 3 Branduren
  • 345 x 30 x H.197 mm

Inbouw verlichting set

Geen +€ 5,00
, , , , , , , , , , ,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

  • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
  • Kwalitatieve zakelijke verlichting
  • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

Safe All Wandlamp: Een Diepgaande Verkenning van Veiligheid en Leiding in Tijden van Nood

In een wereld waar veiligheid en bescherming een vitale rol spelen, komt de Safe All wandlamp naar voren als een waarachtige beschermer van levens. Deze buitengewone lamp gaat verder dan alleen verlichting; het is een toegewijde gids die mensen in noodsituaties begeleidt naar de uitgang en veiligheid. Ontworpen om te fungeren als een nooduitgangsbord, omarmt Safe All zijn rol met ernst en vastberadenheid, met een oog voor innovatie, esthetiek en functionaliteit.

Een Lichtbaken van Veiligheid: De Safe All wandlamp, met zijn doordachte ontwerp en zorgvuldige materiaalkeuze, belichaamt veiligheid in zijn zuiverste vorm. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals PC/PMMA, biedt het niet alleen duurzaamheid, maar ook een gevoel van betrouwbaarheid. De witte kleur (RAL 9003) straalt een onberispelijke helderheid uit, waardoor de lamp gemakkelijk in diverse omgevingen kan worden geïntegreerd.

Met afmetingen van 345 x 30 x H.197 mm heeft de Safe All wandlamp een indrukwekkend formaat dat zowel praktisch als visueel effectief is. De dimensies zorgen voor een opvallend display, waardoor het nooduitgangsbord zelfs in situaties met verminderd zicht opvalt.

Het Doelgerichte Licht: Safe All is niet alleen ontworpen om licht te brengen, maar om doelgerichte leiding te bieden in tijden van duisternis. Met een vermogen van 2W en een kleurtemperatuur van 6000K levert de lamp een intens en duidelijk licht. De lumens output van 50 lm, in combinatie met een CRI-waarde van meer dan 80, verzekert een heldere en levendige verlichting, zelfs in omstandigheden van stress en paniek.

Flexibele Bevestigingsopties: De Safe All wandlamp onderscheidt zich door zijn veelzijdige bevestigingsmogelijkheden, waardoor het aan verschillende ruimtelijke behoeften kan voldoen. Of het nu aan de zijkant van de muur wordt bevestigd om duidelijk de weg te wijzen, of aan het plafond om meerdere zichtlijnen te creëren, Safe All past zich aan en biedt optimale leiding.

De Kracht van Beheersbaarheid: Met een eenvoudige ON/OFF-bediening plaatst Safe All de controle in handen van de gebruiker. Deze directe en intuïtieve bediening maakt het mogelijk om in noodgevallen snel te reageren en de lamp onmiddellijk te activeren. De noodverlichtingsfunctie versterkt de betrouwbaarheid verder, zelfs in situaties van stroomuitval.

Licht in Duisternis: Een van de opmerkelijke kenmerken van Safe All is de noodverlichtingsfunctie. Met een mains voltage van 3,6V/0,6Ah Ni-Cd, blijft de lamp schijnen, zelfs wanneer de reguliere stroomvoorziening faalt. Deze eigenschap vertegenwoordigt een essentiële troef in noodsituaties, waarbij het behoud van verlichting van onschatbare waarde kan zijn.

Weerbaarheid en Bescherming: Safe All blijft onvermoeibaar weerstand bieden aan omgevingsfactoren dankzij zijn IP-rating van 40. Deze classificatie zorgt ervoor dat de lamp bestand is tegen stof en beperkte vochtigheid, waardoor het zijn prestaties in diverse omstandigheden behoudt.

Een Lichtgewicht Beschermer: Het robuuste karakter van Safe All wordt niet vergeten in zijn vederlichte gewicht van 0,55 kg. Deze eigenschap maakt de installatie moeiteloos en biedt de vrijheid om de lamp op strategische plekken te positioneren. Safe All combineert moeiteloze installatie met een aanzienlijk vermogen om mensen te begeleiden.

Een Vooruitblik op de Toekomst: Safe All wordt geïdentificeerd door het unieke EAN-nummer 8585054403400, wat een belofte inhoudt voor een toekomst waarin veiligheid en technologie verder samensmelten. Met zijn nadruk op leiding en bescherming vertegenwoordigt Safe All een nieuwe generatie van noodverlichting.

Conclusie: Een Gids naar Veiligheid en Leiding Safe All blijft geen gewone lamp, maar een symbolische beschermheer in tijden van onzekerheid. Of het nu aan een muur wordt bevestigd om de uitgang te wijzen, of aan een plafond om leiding te geven in complexe ruimtes, Safe All blijft trouw aan zijn missie om mensen te begeleiden naar veiligheid. Met duurzaamheid, helderheid en betrouwbaarheid, wordt Safe All een welkome aanvulling op elke ruimte, die verder gaat dan louter verlichting en een wegwijzer wordt naar veiligheid in duistere tijden.

Bekijk hier al onze Wandlampen: https://www.whyled.nl/product-category/led2/led2-wandlampen/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV

Materiaal

Afmetingen

Wattage

Kleurtemperatuur

CRI

Levensduur

IP Waarde

Garantie

Scroll naar boven