Zoek

Safe On – Wandlamp – 350 x 57 x H.110 mm

 32,02 excl.BTW |  38,74 incl BTW.

Snelle levertijd
  • Kleur: Wit/ Groen
  • PC
  • 3W
  • 6000K
  • >80 Ra
  • 3 Branduren
  • 350 x 57 x H.110 mm
, , , , ,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

  • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
  • Kwalitatieve zakelijke verlichting
  • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

Professionele Nooduitgang Wandlamp: Een Baanbrekend Verlichtingsmeesterwerk voor Noodomstandigheden

In de snel evoluerende wereld van veiligheid en bescherming neemt de professionele nooduitgang wandlamp een vooraanstaande positie in als een buitengewoon meesterwerk van innovatie en functionaliteit. Ontworpen met de strengste veiligheidsnormen in gedachten, en ontwikkeld om te schijnen in de meest uitdagende situaties, is deze lamp een boegbeeld van moderne veiligheidsverlichting.

Veiligheid die de Toekomst Vormgeeft: Deze nooduitgang wandlamp omarmt niet alleen de huidige normen, maar brengt ook de toekomst van veiligheid in beeld. Met een compromisloze benadering van kwaliteit, duurzaamheid en effectiviteit, belichaamt deze lamp een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van noodverlichting.

Flexibele Toepassing binnen en buiten: Een van de meest opmerkelijke aspecten van de professionele nooduitgang wandlamp is zijn veelzijdigheid op het gebied van toepassingsmogelijkheden. Of het nu binnen of buiten wordt geïnstalleerd, met zijn robuuste IP65-bescherming, garandeert deze lamp consistentie in prestaties, ongeacht de omgeving. Deze veelzijdigheid vergroot de impact en het bereik van deze lamp, waardoor een breder scala aan ruimtes kan profiteren van zijn functies.

Autotest en Betrouwbare Autonomie: Een cruciale eigenschap van deze nooduitgang wandlamp is de ingebouwde autotestfunctie. Deze geavanceerde technologie bewaakt voortdurend de prestaties en functionaliteit van de lamp, waardoor eventuele problemen snel kunnen worden geïdentificeerd en aangepakt. Met een autonomie van 3 uur biedt deze lamp een langdurige bron van licht tijdens noodsituaties, wat de veiligheid en gemoedsrust versterkt.

Montagegemak en Flexibiliteit: Deze lamp gaat nog een stap verder door meerdere montagemogelijkheden te bieden. Of het nu aan de wand wordt bevestigd om duidelijke aanwijzingen te geven of aan het plafond om optimale verlichting te bieden, deze lamp past zich aan aan de behoeften van elke ruimte. Dit maakt het een perfecte aanvulling op diverse architecturale en ruimtelijke ontwerpen.

Pictogrammen: Meer dan Woorden: Naast zijn heldere verlichting voegt deze lamp een extra dimensie van veiligheid toe door drie pictogrammen in de verpakking op te nemen. Deze pictogrammen fungeren als visuele leidraad, en in tijden van stress en paniek kunnen ze een waardevolle rol spelen bij het begeleiden van mensen naar veiligheid.

Esthetiek en Prestaties in Perfecte Harmonie: Deze nooduitgang wandlamp is vervaardigd van hoogwaardig PC-kunststof, met een elegante witte afwerking (RAL 9010). De toevoeging van een PC-verstrooiingsdiffusor verzekert een gelijkmatige en zachte verdeling van het licht, waardoor verblinding wordt verminderd en een optimaal niveau van zichtbaarheid wordt geboden. Met afmetingen van 350 x 57 x H.110 mm is deze lamp zowel robuust als compact, waardoor het een uitgebalanceerd ontwerp vertoont.

Kracht en Pracht van Verlichting: Met een krachtige lichtbron van 3W en een indrukwekkende kleurtemperatuur van 6000K, vertoont deze lamp een opmerkelijke lichtprestatie. De lumens output van 100 lm en een CRI-waarde van meer dan 80 zorgen voor een ongeëvenaarde helderheid en een natuurlijke kleurweergave, zelfs in situaties met verminderd licht.

Gemak in Beheer en Noodfunctionaliteit: Een eenvoudige ON/OFF-bediening zorgt ervoor dat deze lamp direct klaar is voor gebruik, zonder enige vertraging. De noodverlichtingsfunctie, ondersteund door een mains voltage van 3,6V/1,2Ah Ni-Cd, zorgt voor een ononderbroken bron van licht, zelfs in gevallen van stroomuitval.

Weerstaan aan Uitdagingen: Met een indrukwekkende IP-rating van 65 toont deze lamp zijn weerstand tegen stof en water. Deze classificatie bevestigt de betrouwbaarheid van deze lamp, zelfs onder ongunstige omstandigheden.

Licht in Gewicht, Zwaar in Betekenis: Ondanks zijn krachtige prestaties, weegt de professionele nooduitgang wandlamp slechts 0,6 kg. Dit maakt de installatie eenvoudig en efficiënt, en stelt gebruikers in staat om deze lamp strategisch te plaatsen voor maximale impact.

Een Blik op de Toekomst: Het unieke EAN-nummer van deze lamp belooft een toekomst waarin veiligheidsverlichting nieuwe hoogten bereikt. Door te focussen op innovatie, effectiviteit en gebruiksgemak, symboliseert deze lamp de toekomst van veiligheid in openbare en sociale ruimtes.

Samenvattend: Een Meesterwerk van Leiding en Veiligheid: De professionele nooduitgang wandlamp staat synoniem voor de toekomst van veiligheidsverlichting. Met zijn unieke combinatie van innovatieve kenmerken, veelzijdige toepassingen en krachtige prestaties, verhoogt deze lamp de veiligheid en zichtbaarheid in openbare ruimtes. Het overtreft zijn rol als een simpele verlichtingsbron en wordt een gids die mensen in duistere tijden leidt. Tijdens noodsituaties straalt deze lamp als een symbool van leiding en bescherming, en wordt een onmisbare aanvulling op moderne veiligheidssystemen.

Bekijk hier al onze Wandlampen: https://www.whyled.nl/product-category/led2/led2-wandlampen/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV

Materiaal

Afmetingen

Wattage

Kleurtemperatuur

CRI

Levensduur

IP Waarde

Garantie

Scroll naar boven