Zoek

VEKO NEW PRN PLUG RETROFIT TITAN

 10,00 excl.BTW |  12,10 incl BTW.

Snelle levertijd

Beschikbaarheid: 302 op voorraad (kan nabesteld worden)

, , ,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

 • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
 • Kwalitatieve zakelijke verlichting
 • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

WhyLED’s Veko New PRN Plug Retrofit Titan: Efficiënte Lineaire Verlichting voor Magazijnen

Efficiënte verlichting in magazijnen is van cruciaal belang voor het handhaven van productiviteit, veiligheid en energiebesparing. De Veko New PRN Plug Retrofit Titan van WhyLED biedt een geavanceerde oplossing om bestaande lineaire verlichtingssystemen in magazijnen te upgraden. In dit artikel verkennen we de kenmerken, voordelen en toepassingen van de Veko New PRN Plug Retrofit Titan en waarom deze een waardevolle aanvulling is voor magazijnen.

De Noodzaak van Kwaliteitsverlichting in Magazijnen

Magazijnen zijn de spil in de supply chain van talloze bedrijven, en efficiënte verlichting is essentieel om productiviteit, veiligheid en algemene efficiëntie te waarborgen. Het belang van hoogwaardige verlichting in magazijnen kan niet genoeg benadrukt worden:

 1. Productiviteit: Goede verlichting verhoogt de productiviteit door het vergemakkelijken van lezen, schrijven en nauwkeurig hanteren van goederen.
 2. Veiligheid: Voldoende verlichting vermindert het risico op ongelukken zoals struikelen of vallen, wat de veiligheid van personeel verbetert.
 3. Energie-efficiëntie: Moderne magazijnen streven naar energiebesparing om operationele kosten te verlagen.
 4. Duurzaamheid: Bedrijven richten zich op duurzaamheid, en energie-efficiënte verlichting draagt bij aan een kleinere ecologische voetafdruk.

LED-Technologie voor Magazijnen

LED-verlichtingstechnologie heeft de afgelopen jaren aanzienlijke vooruitgang geboekt en biedt tal van voordelen voor magazijnen:

 • Energie-efficiëntie: LED’s verbruiken aanzienlijk minder energie dan traditionele verlichting, wat leidt tot lagere energiekosten en een kleinere ecologische impact.
 • Lange levensduur: LED’s gaan veel langer mee dan conventionele lampen, wat resulteert in minder vaak noodzaak voor vervanging en onderhoud.
 • Onmiddellijke verlichting: LED’s schakelen onmiddellijk in zonder opwarmtijd, wat cruciaal is in magazijnen waar directe verlichting vereist is.
 • Hoge kleurweergave-index (CRI): LED’s hebben een hoge CRI, wat zorgt voor nauwkeurige kleurweergave, essentieel voor het identificeren van producten en labels.
 • Dimbaarheid: LED’s kunnen worden gedimd om de verlichting aan te passen aan de specifieke behoeften van het magazijn.

De Veko New PRN Plug Retrofit Titan

De Veko New PRN Plug Retrofit Titan van WhyLED is een geavanceerde oplossing om bestaande lineaire verlichtingssystemen in magazijnen te upgraden. Deze retrofitmodule is ontworpen om magazijnen te voorzien van krachtige, energiezuinige lineaire verlichting, en biedt verschillende opvallende kenmerken:

Kenmerken van de Veko New PRN Plug Retrofit Titan

 • Hoogwaardige LED’s: Uitgerust met krachtige LED’s die zorgen voor een consistente en heldere verlichting in het hele magazijn.
 • Lichtopbrengst: De Veko New PRN Plug Retrofit Titan biedt een krachtige lichtopbrengst, wat resulteert in gelijkmatige en goed verdeelde verlichting voor de gehele ruimte.
 • Kleurtemperatuur: Deze retrofitmodule biedt een aangename kleurtemperatuur die zorgt voor een comfortabele werkomgeving en nauwkeurige kleurweergave.
 • Dimbaarheid: De Veko New PRN Plug Retrofit Titan kan worden gedimd om de verlichting aan te passen aan de specifieke behoeften van het magazijn, of om energie te besparen wanneer volledige helderheid niet nodig is.
 • Eenvoudige Installatie: Het retrofitontwerp maakt installatie eenvoudig en kosteneffectief, omdat bestaande armaturen kunnen worden behouden.
 • Energiezuinigheid: Dankzij de energiezuinige LED-technologie kan de Veko New PRN Plug Retrofit Titan aanzienlijk bijdragen aan lagere energiekosten voor magazijnen.
 • Lange Levensduur: Met een langere levensduur dan conventionele verlichting hoeven bedrijven zich minder vaak zorgen te maken over vervanging en onderhoud.

Toepassingen van de Veko New PRN Plug Retrofit Titan

De Veko New PRN Plug Retrofit Titan is geschikt voor een breed scala van toepassingen in magazijnen, waaronder:

 • Opslagruimten: Deze retrofitmodule kan worden gebruikt in algemene opslagruimten om een optimale verlichting te bieden voor het hanteren van goederen.
 • Laad- en loszones: Magazijnen hebben speciale verlichting nodig in laad- en loszones om veiligheid en efficiëntie te waarborgen.
 • Gangpaden en gangen: Goede verlichting in gangpaden en gangen is van cruciaal belang om ongelukken te voorkomen en de efficiëntie te verhogen.
 • Kantoorruimten: De Veko New PRN Plug Retrofit Titan kan ook worden gebruikt in kantoorruimten binnen het magazijn voor een comfortabele werkomgeving.

Conclusie: Verbeter de Verlichting van Uw Magazijn

De Veko New PRN Plug Retrofit Titan van WhyLED biedt magazijnen de mogelijkheid om hun verlichtingssystemen te upgraden naar moderne LED-technologie. Met zijn indrukwekkende kenmerken, eenvoudige installatie en energiezuinigheid is de Veko New PRN Plug Retrofit Titan de sleutel tot een heldere en efficiënte toekomst voor magazijnen. Investeer in de verlichting van uw magazijn en verbeter de productiviteit, veiligheid en duurzaamheid met de Veko New PRN Plug Retrofit Titan.

Bekijk hier alle Lijnverlichting: https://www.whyled.nl/magazijnverlichting/lijn-verlichting/retrofit/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Scroll naar boven