Zoek

FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W IP65

 8,88 excl.BTW |  10,74 incl BTW.

Snelle levertijd
 • 10 Watt
 • 80 lumen per watt
 • IP65
 • 35.000 branduren
 • 3 jaar garantie

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

 • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
 • Kwalitatieve zakelijke verlichting
 • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W IP65: Innovatie in Verlichting

In de wereld van verlichting blijft de constante zoektocht naar efficiëntie en gemak de drijvende kracht achter nieuwe ontwikkelingen. Moderne technologieën, zoals LED-verlichting, hebben de manier waarop we licht gebruiken en ervaren, revolutionair veranderd. De FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W IP65 van WhyLed is een indrukwekkend voorbeeld van deze vooruitgang. Deze geavanceerde floodlight combineert de voordelen van LED-technologie met een bewegingssensor om een verlichtingsoplossing te bieden die niet alleen efficiënt is, maar ook slim en milieuvriendelijk. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de technische specificaties, toepassingen en voordelen van de FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W IP65.

De Evolutie van Moderne Verlichting

Verlichting is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven, en moderne verlichtingstechnologieën hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we verlichting begrijpen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van LED-verlichting die hebben bijgedragen aan deze evolutie:

 • Energie-efficiëntie: LED’s verbruiken aanzienlijk minder energie dan traditionele gloeilampen en halogeenlampen, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.
 • Lange levensduur: LED’s gaan veel langer mee dan conventionele lichtbronnen, wat leidt tot minder onderhoud en vervangingskosten.
 • Hoge lichtopbrengst: Ondanks hun efficiëntie produceren LED’s helder en gericht licht, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen.
 • Milieuvriendelijkheid: LED’s bevatten geen giftige stoffen en zijn volledig recyclebaar, waardoor ze milieuvriendelijker zijn dan veel andere lichtbronnen.
 • Flexibiliteit in ontwerp: LED’s zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waardoor ontwerpers creatieve en aanpasbare verlichtingsoplossingen kunnen creëren.

De FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W IP65 van WhyLed combineert deze voordelen met geavanceerde bewegingssensortechnologie om een slimme en efficiënte verlichtingsoplossing te bieden.

Technische Specificaties van de FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W IP65

Om de volledige reikwijdte van de FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W IP65 te begrijpen, laten we eens kijken naar de technische specificaties van dit opvallende verlichtingsproduct:

1. LED-technologie:

De FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W IP65 maakt gebruik van de nieuwste LED-technologie. Deze LED’s bieden een uitstekende balans tussen efficiëntie en prestaties, waardoor de floodlight aanzienlijk minder energie verbruikt in vergelijking met traditionele lichtbronnen, zonder in te boeten aan helderheid.

2. Lichtopbrengst:

Met een lichtopbrengst van 10 watt levert de FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W IP65 voldoende helderheid om verschillende ruimtes te verlichten. Dit maakt het geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

3. Bewegingssensor:

Een van de meest opvallende kenmerken van deze floodlight is de ingebouwde bewegingssensor. Deze sensor detecteert beweging in de nabije omgeving en schakelt de verlichting in wanneer dat nodig is, wat resulteert in energiebesparing en verbeterde veiligheid.

4. Weerbestendig Ontwerp:

De FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W IP65 is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Met een IP65-classificatie is het stofdicht en bestand tegen lage-druk waterstralen, waardoor het geschikt is voor gebruik in buitenumgevingen.

5. Energie-Efficiëntie:

De combinatie van LED-technologie en de bewegingssensor zorgt voor aanzienlijke energiebesparingen. De verlichting gaat alleen aan wanneer dat nodig is, en de LED’s verbruiken sowieso al weinig energie.

6. Stralingshoek:

Deze floodlight heeft een brede stralingshoek van 120 graden, wat zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het licht. Dit is gunstig voor het verlichten van grotere oppervlakken en het verminderen van donkere plekken.

7. Kleurtemperatuur:

De FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W IP65 heeft een kleurtemperatuur van 4000K, wat overeenkomt met koel wit licht. Dit type licht is ideaal voor algemene verlichtingstoepassingen.

8. Levensduur:

De LED’s in de FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W hebben een uitzonderlijk lange levensduur. Dit betekent dat ze vele jaren meegaan zonder regelmatig te worden vervangen, wat de onderhoudskosten vermindert.

Deze technische specificaties tonen aan dat de FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W IP65 een geavanceerde verlichtingsoplossing is die efficiëntie en slimme functionaliteit combineert.

Toepassingsgebieden van de FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W IP65

De FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W IP65 is veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen. Hier zijn enkele belangrijke gebieden waarin deze floodlight uitblinkt:

1. Buitenverlichting:

Dankzij de IP65-classificatie en de bewegingssensor is de FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W IP65 ideaal voor buitenverlichtingstoepassingen. Het kan worden gebruikt om tuinen, opritten, gevels, parkeerterreinen en andere buitenterreinen te verlichten.

2. Veiligheidsverlichting:

De bewegingssensor maakt deze floodlight perfect voor veiligheidsverlichtingstoepassingen. Het kan worden geïnstalleerd bij ingangen, donkere hoeken of trappenhuizen om automatisch in te schakelen wanneer beweging wordt gedetecteerd.

3. Commerciële Verlichting:

Voor commerciële ruimtes, zoals winkels en bedrijfspanden, biedt de FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W IP65 een kosteneffectieve en slimme verlichtingsoplossing. Het kan worden gebruikt voor etalages, parkeerplaatsen en beveiligingsdoeleinden.

4. Residentiële Verlichting:

In woningen kan deze floodlight worden gebruikt voor het verlichten van opritten, tuinen en achtertuinen, waardoor bewoners zowel comfort als veiligheid ervaren.

5. Accentverlichting:

De bewegingssensor kan ook worden gebruikt voor accentverlichting, zoals het benadrukken van specifieke gebieden of kenmerken, zowel binnen als buiten.

De FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W IP65 is ontworpen om te voldoen aan uiteenlopende verlichtingsbehoeften in deze toepassingsgebieden, waardoor het een veelzijdige keuze is.

Voordelen van de FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W IP65

De FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W IP65 biedt diverse voordelen voor zowel consumenten als bedrijven:

1. Energiebesparing:

De ingebouwde bewegingssensor zorgt ervoor dat de verlichting alleen brandt wanneer dat nodig is, waardoor aanzienlijke energiebesparingen worden gerealiseerd.

2. Lange Levensduur:

LED’s hebben een uitzonderlijk lange levensduur, wat betekent dat ze vele jaren meegaan zonder regelmatig te worden vervangen.

3. Slimme Functionaliteit:

De bewegingssensor maakt deze floodlight slim en handig. Het schakelt automatisch in wanneer beweging wordt gedetecteerd, wat de veiligheid verhoogt en onnodig energieverbruik voorkomt.

4. Weerbestendigheid:

Met een IP65-classificatie is deze floodlight bestand tegen stof en water, waardoor duurzaamheid wordt gegarandeerd, zelfs in veeleisende omgevingen.

5. Hoge Lichtopbrengst:

De FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W IP65 biedt voldoende helderheid om diverse ruimtes te verlichten, wat de zichtbaarheid en veiligheid verbetert.

6. Eenvoudige Installatie:

Deze floodlight kan eenvoudig worden geïnstalleerd door professionals, wat tijd en moeite bespaart.

Conclusie

De FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W IP65 van WhyLed vertegenwoordigt de toekomst van verlichting. Met geavanceerde LED-technologie en een ingebouwde bewegingssensor biedt deze floodlight efficiëntie, slimme functionaliteit en duurzaamheid. Of het nu wordt gebruikt voor buitenverlichting, veiligheidsverlichting, commerciële toepassingen, residentiële verlichting of accentverlichting, de FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W IP65 voldoet aan de verlichtingsbehoeften van vandaag.

Deze floodlight toont aan hoe verlichtingstechnologieën ons in staat stellen om efficiënter met energie om te gaan en tegelijkertijd te zorgen voor comfort en veiligheid. De ingebouwde bewegingssensor maakt het een slimme keuze voor zowel consumenten als bedrijven. Kortom, de FLOODLIGHT AMAL MET SENSOR 10W IP65 is een innovatieve stap voorwaarts in de wereld van verlichting, waardoor ons dagelijks leven comfortabeler en efficiënter wordt.

Bekijk hier alle Floodlights: https://www.whyled.nl/magazijnverlichting/floodlights/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Bedrijfstemperatuur

Breedte (mm)

CRI

Garantie

Gradenbundel

Hertz

IK-Waarde

IP Waarde

Keurmerken

Led Chips

Led Driver

Lengte (mm)

Lumen Watt Verhouding (Lm/W)

Materiaal

,

Power Factor

Voltage

Wattage

Scroll naar boven