Zoek

LED Floodlight 130lm/w 100w

 191,00 excl.BTW |  231,11 incl BTW.

Snelle levertijd
  • 100 Watt
  • 150 lumen per watt
  • IP65
  • 50.000 branduur
  • 5 Jaar garantie
, ,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

  • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
  • Kwalitatieve zakelijke verlichting
  • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

LED Floodlight 130lm/w 100W: Efficiënte Terreinverlichting voor een Heldere Toekomst

De verlichting van grote buitenruimtes, zoals parkeerterreinen, sportvelden, industriële faciliteiten en openbare gebieden, speelt een cruciale rol bij het waarborgen van veiligheid en zichtbaarheid. In de afgelopen jaren heeft de overgang naar LED-technologie aanzienlijke veranderingen teweeggebracht in de wereld van terreinverlichting. Een opvallende innovatie op dit gebied is de “LED Floodlight 130lm/w 100W,” een krachtige en efficiënte oplossing voor uiteenlopende toepassingen. In dit artikel zullen we de specificaties, voordelen en toepassingen van deze geavanceerde terreinverlichting verkennen.

De Opkomst van LED Terreinverlichting

Traditionele terreinverlichtingssystemen maakten gebruik van halogeen- of kwikdamplampen, die bekend stonden om hun hoge energieverbruik, korte levensduur en beperkte flexibiliteit. Met de groeiende nadruk op energie-efficiëntie, milieubewustzijn en kostenefficiëntie, ontstond de behoefte aan een betere verlichtingsoptie. LED-technologie kwam naar voren als een veelbelovende oplossing.

LED’s (Light Emitting Diodes) hebben de verlichtingsindustrie getransformeerd. Ze bieden aanzienlijke voordelen, waaronder een lager energieverbruik, een langere levensduur, verbeterde kleurweergave en de mogelijkheid om licht precies te richten waar het nodig is. De “LED Floodlight 130lm/w 100W” is een uitstekend voorbeeld van hoe deze technologie terreinverlichting heeft verbeterd en geoptimaliseerd.

Kenmerken van de LED Floodlight 130lm/w 100W

De “LED Floodlight 130lm/w 100W” biedt een reeks kenmerken die het tot een krachtige en veelzijdige terreinverlichtingsoplossing maken:

1. Hoge Lichtopbrengst:

Met een vermogen van 100 watt levert deze LED-schijnwerper een indrukwekkende lichtopbrengst van 130 lumen per watt. Dit zorgt voor helder, gelijkmatig licht dat grote buitenruimtes effectief verlicht.

2. Energie-efficiëntie:

Deze LED-schijnwerper is bijzonder energiezuinig. Het lage energieverbruik betekent aanzienlijke besparingen op de energierekening, wat essentieel is voor zowel bedrijven als overheidsinstanties.

3. Lange Levensduur:

Een van de belangrijkste voordelen van LED-verlichting is de lange levensduur. De “LED Floodlight 130lm/w 100W” heeft een geschatte levensduur van meer dan 50.000 uur, wat resulteert in lagere onderhoudskosten en een verminderde behoefte aan vervanging.

4. IP65-classificatie:

Deze schijnwerper heeft een IP65-classificatie, wat aangeeft dat het stofdicht en bestand is tegen waterstralen. Hierdoor is het geschikt voor gebruik in zowel binnen- als buitenomgevingen, zelfs onder uitdagende weersomstandigheden.

5. Richtbaar Licht:

De mogelijkheid om licht efficiënt te richten maakt het mogelijk om het licht te concentreren waar het nodig is. Dit minimaliseert lichtverspilling en vermindert lichtvervuiling.

6. Duurzaamheid:

De “LED Floodlight 130lm/w 100W” is ontworpen om bestand te zijn tegen schokken, trillingen en andere ruwe omstandigheden. Dit maakt het ideaal voor gebruik in veeleisende industriële omgevingen.

Toepassingen van de “LED Floodlight 130lm/w 100W”

Dankzij zijn veelzijdigheid en prestatievermogen is de “LED Floodlight 130lm/w 100W” geschikt voor een breed scala aan toepassingen:

1. Parkeerterreinen:

Grote parkeerterreinen bij winkelcentra, luchthavens en stadions vereisen efficiënte verlichting om de veiligheid van voertuigen en voetgangers te waarborgen. Deze LED-schijnwerper biedt de perfecte oplossing.

2. Sportvelden:

Sportevenementen die ‘s avonds of ‘s nachts plaatsvinden, zoals voetbal, tennis of atletiek, vereisen krachtige verlichting om de actie te verlichten. De “LED Floodlight 130lm/w 100W” biedt de benodigde helderheid.

3. Bouwplaatsen:

Bouwplaatsen hebben heldere verlichting nodig voor de veiligheid en productiviteit van arbeiders, vooral ‘s nachts. Deze LED-schijnwerper zorgt voor optimale helderheid in dergelijke omgevingen.

4. Industriële faciliteiten:

In industriële omgevingen, zoals fabrieken en magazijnen, is goede verlichting essentieel voor de efficiëntie en veiligheid van operaties. De “LED Floodlight 130lm/w 100W” biedt betrouwbare en energiezuinige verlichting.

5. Openbare ruimtes:

Openbare evenementen, zoals concerten, festivals en gemeentelijke evenementen, profiteren van de heldere verlichting van deze schijnwerper om de veiligheid en het comfort van deelnemers te waarborgen.

Voordelen van LED Terreinverlichting in het Algemeen

Naast de specifieke kenmerken van de “LED Floodlight 130lm/w 100W” biedt LED-terreinverlichting in het algemeen verschillende voordelen:

1. Energie-efficiëntie:

LED-terreinverlichting verbruikt aanzienlijk minder energie dan conventionele verlichtingstechnologieën. Dit resulteert in lagere energiekosten en vermindert de ecologische voetafdruk.

2. Langere levensduur:

De lange levensduur van LED’s betekent minder frequent onderhoud en vervanging van lampen, wat de operationele kosten verlaagt.

3. Verbeterde veiligheid:

De helderheid en gelijkmatige verdeling van licht door LED-terreinverlichting dragen bij aan een veilige omgeving, verminderen risico’s en ongevallen.

4. Betere kleurweergave:

LED’s bieden een betere kleurweergave, wat belangrijk is voor situaties waar kleurherkenning cruciaal is, zoals beveiligingscamera’s en bewakingssystemen.

5. Snelle inschakeltijd:

LED’s lichten direct op zonder de opwarmtijd die nodig is bij sommige andere verlichtingstechnologieën.

6. Richtbaar licht:

Het vermogen om het licht efficiënt te richten minimaliseert lichtvervuiling en verbetert de effectiviteit van de verlichting.

De Toekomst van Terreinverlichting

De “LED Floodlight 130lm/w 100W” vertegenwoordigt een positieve verschuiving in de wereld van terreinverlichting, met name op het gebied van energie-efficiëntie, duurzaamheid en prestatievermogen. Terwijl industrieën en gemeenschappen wereldwijd streven naar een vermindering van hun ecologische voetafdruk en kostenbesparingen, spelen LED-terreinverlichtingssystemen een sleutelrol in deze inspanningen.

De voortdurende vooruitgang in LED-technologie zal naar verwachting resulteren in nog efficiëntere en geavanceerdere terreinverlichtingsopties. Deze ontwikkelingen zullen niet alleen de energie-efficiëntie verder verbeteren, maar zullen ook nieuwe mogelijkheden bieden voor geavanceerde besturingssystemen. De integratie van sensoren en IoT-technologieën zal bijvoorbeeld de mogelijkheid bieden om verlichting aan te passen aan veranderende omstandigheden, zoals bewegingssensoren voor beveiliging of het regelen van de lichtintensiteit op basis van omgevingslichtniveaus.

In een wereld die steeds meer afhankelijk is van buitenverlichting voor veiligheid, beveiliging en productiviteit, biedt de “LED Floodlight 130lm/w 100W” een voorproefje van de toekomst van terreinverlichting. Deze innovatie is niet alleen kosteneffectief en milieuvriendelijk, maar belooft ook een heldere toekomst voor het verlichten van onze buitenomgevingen.

Bekijk hier alle Terrein Verlichtingen: https://www.whyled.nl/magazijnverlichting/terreinverlichting/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op:  https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Wattage

Lumen Watt Verhouding (Lm/W)

IP Waarde

Levensduur

Garantie

Scroll naar boven