Zoek

MAX 1 – Inbouwspot Dali Compleet

 34,16 excl.BTW |  41,33 incl BTW.

Snelle levertijd
 • 5 Jaar garantie
 • 92 lumen per watt
 • 3000K
 • 50.000 branduren
Max 1 Max 2 +€ 6,00
, , ,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

 • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
 • Kwalitatieve zakelijke verlichting
 • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

Inbouwspot Dali

MAX  – Inbouwarmatuur

Inbouwspot Dali voor binnen- of buitenmontage met IP65, uitgerust met COB LED. Behuizing van aluminium. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Toepassing voor algemene of accentverlichting, bedoeld voor residentiële of commerciële ruimtes (gang, badkamers, vochtige ruimtes, entree, terrassen, toilet).

Waarom een Inbouwspot Dali?

Een inbouwspot dali is een verlichtingsarmatuur die in een plafond, muur, vloer of meubelstuk wordt ingebouwd, waardoor het licht discreet en naadloos in de omgeving wordt geïntegreerd. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van inbouwarmaturen:

 1. Esthetisch aantrekkelijk: Inbouwverlichting zorgt voor een strak en minimalistisch uiterlijk, omdat het geen zichtbare onderdelen heeft die uitsteken of afleiden van het interieurontwerp. Het geeft een moderne en nette uitstraling aan de ruimte.
 2. Ruimtebesparing: Doordat inbouwarmaturen in het oppervlak zijn verwerkt, nemen ze geen extra ruimte in beslag en creëren ze een gevoel van openheid, zelfs in kleine kamers.
 3. Gerichte verlichting: Inbouwarmaturen kunnen vaak worden gekanteld of gericht om specifieke gebieden of objecten te verlichten. Hierdoor kan men accentverlichting aanbrengen op bepaalde details of kunstwerken.
 4. Veiligheid: Inbouwarmaturen zijn vaak beschermd met veiligheidsglas of een afdekplaat, waardoor de kans op letsel door contact met de lamp wordt verminderd. Dit is vooral belangrijk in drukke of openbare ruimtes.
 5. Lichtverdeling: Inbouwarmaturen zorgen voor een gelijkmatige lichtverdeling, omdat ze vaak gebruikmaken van meerdere lampen die op een doordachte manier zijn geplaatst. Hierdoor wordt schaduwwerking verminderd en ontstaat er een aangename en uniforme verlichting.
 6. Verborgen bekabeling: Omdat de draden en aansluitingen zich in het plafond of de muur bevinden, zijn ze niet zichtbaar en dragen ze bij aan een nette en opgeruimde uitstraling.
 7. Flexibiliteit: Er zijn verschillende soorten inbouwarmaturen beschikbaar, zoals downlights, inbouwspots, led-panelen en meer. Hierdoor kan men de juiste armaturen kiezen die passen bij de specifieke verlichtingsbehoeften van een ruimte.

Kortom, inbouwarmaturen bieden een functionele en stijlvolle verlichtingsoplossing voor verschillende soorten ruimtes, of het nu gaat om residentiële, commerciële of openbare omgevingen.

Het hele assortiment van LED2 vind je hier: https://www.whyled.nl/product-category/led2/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op: https://www.facebook.com/WhyLedBV  

Waarom mijn inbouwspot dimmen met dali?

Het dimmen van inbouwspots met DALI (Digital Addressable Lighting Interface) biedt verschillende voordelen ten opzichte van conventionele dimmethoden. DALI is een gestandaardiseerd communicatieprotocol dat wordt gebruikt in de verlichtingsindustrie om individuele armaturen te regelen en te dimmen. Hier zijn enkele redenen waarom je ervoor zou kunnen kiezen om je inbouwspots met DALI te dimmen:

 1. Precieze en individuele controle: Met DALI kun je individuele inbouwspots nauwkeurig dimmen. Dit betekent dat je de helderheid van elke spot afzonderlijk kunt aanpassen om de gewenste sfeer te creëren, accenten te leggen op bepaalde objecten of gebieden, en energie te besparen wanneer minder licht nodig is.
 2. Flexibiliteit: DALI maakt het mogelijk om groepen inbouwspots te vormen en deze groepen op afstand te bedienen en te dimmen. Dit biedt een hoge mate van flexibiliteit bij het aanpassen van de verlichting in verschillende delen van de ruimte, afhankelijk van de activiteit of de voorkeur van de gebruiker.
 3. Geavanceerde lichtscènes: Met DALI kun je voorgeprogrammeerde lichtscènes creëren. Dit betekent dat je met één druk op de knop verschillende verlichtingsconfiguraties kunt oproepen, zoals werkverlichting, sfeerverlichting, presentatiemodus, enz. Hierdoor kun je de verlichting aanpassen aan verschillende situaties en behoeften.
 4. Energie-efficiëntie: Door inbouwspots met DALI te dimmen, kun je het energieverbruik verminderen wanneer minder licht nodig is. Dit kan leiden tot aanzienlijke energiebesparingen en een langere levensduur van de verlichting, wat de operationele kosten kan verlagen.
 5. Integratie met gebouwbeheersystemen: DALI is ontworpen om naadloos te integreren met andere gebouwbeheersystemen, zoals verlichtingsregeling, HVAC, enz. Dit maakt een gecentraliseerde en geautomatiseerde controle mogelijk, waardoor het beheer en de monitoring van de verlichting efficiënter worden.
 6. Toekomstbestendigheid: DALI is een gestandaardiseerd protocol dat wordt ondersteund door veel verlichtingsfabrikanten. Hierdoor ben je verzekerd van compatibiliteit met een breed scala aan armaturen en producten. Bovendien zorgt de digitale aard van DALI ervoor dat het gemakkelijk kan worden geüpgraded of uitgebreid naarmate de technologie verder evolueert.

Kortom, het dimmen van inbouwspots met DALI biedt een geavanceerde en flexibele manier om de verlichting in een ruimte te regelen, met voordelen op het gebied van precisie, energie-efficiëntie en gebruiksgema

Wattage

Lumen Watt Verhouding (Lm/W)

Materiaal

Lichtopbrengst

CRI

Gradenbundel

Levensduur

Garantie

Scroll naar boven