Zoek

SLIM-Q – Vierkant Inbouwarmatuur IP43

 24,54 excl.BTW |  29,69 incl BTW.

Snelle levertijd
 • 2 Jaar garantie
 • 30.000 branduren
 • 80 lumen per watt
 • 3000K
 • 6 Watt
, ,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

 • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
 • Kwalitatieve zakelijke verlichting
 • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

Vierkant Inbouwarmatuur

SLIM-Q – Geconcentreerd Vierkant Inbouwarmatuur voor binnen montage, uitgerust met SMD LED’s. Behuizing van aluminium. Verkrijgbaar in 4 verschillende maten, kleur wit. Toepassing – algemene verlichting, bedoeld voor residentiële of commerciële ruimtes (gang, garderobes, entree, toilet, pantry).

 

Wanneer kies je voor een vierkant inbouwarmatuur?

Een vierkant inbouwarmatuur wordt vaak gekozen op basis van verschillende factoren, waaronder het interieurontwerp, de ruimtelijke behoeften en persoonlijke voorkeuren. Hier zijn enkele situaties waarin het kiezen voor een vierkant inbouwarmatuur logisch kan zijn:

 1. Moderne en strakke uitstraling: Vierkante inbouwarmaturen hebben meestal een eigentijds ontwerp en kunnen goed passen bij moderne en minimalistische interieurstijlen. Als je een strakke en nette uitstraling wilt creëren, zijn vierkante armaturen een goede keuze.
 2. Geometrische consistentie: Als je al veel vierkante of rechthoekige elementen in je interieur hebt, zoals meubels, tegels of decoratie, kunnen vierkante inbouwarmaturen helpen om een gevoel van consistentie en harmonie te behouden.
 3. Flexibele installatie: Vierkante inbouwarmaturen kunnen meestal op verschillende manieren worden geplaatst, waardoor ze geschikt zijn voor zowel een symmetrische als een asymmetrische opstelling. Dit biedt meer flexibiliteit bij het positioneren van de verlichting in de ruimte.
 4. Geschikt voor modulaire ontwerpen: In ruimtes met een modulair ontwerp, waarin veel elementen in blokken of vierkanten zijn gerangschikt, kunnen vierkante inbouwarmaturen naadloos in het ontwerp passen.
 5. Specifieke ruimte-indeling: In sommige gevallen kan een vierkante vorm beter passen bij de lay-out van de ruimte. Bijvoorbeeld in kamers met vierkante of rechthoekige afmetingen, zoals sommige kantoren, keukens of gangen.
 6. Combinatie met andere vierkante elementen: Als je van plan bent om andere verlichtingsarmaturen of decoratieve elementen te gebruiken die vierkant van vorm zijn, kan het kiezen van vierkante inbouwarmaturen een coherent en harmonieus geheel creëren.

Het is belangrijk op te merken dat persoonlijke voorkeuren en de algehele esthetiek van de ruimte ook een grote rol spelen bij het kiezen van het juiste inbouwarmatuur. Het is altijd een goed idee om verschillende opties te bekijken en te overwegen hoe de verlichting de ruimte zal beïnvloeden voordat je een definitieve keuze maakt.

Waarom een inbouwarmatuur?

Een inbouwarmatuur is een verlichtingsarmatuur die in een plafond, muur, vloer of meubelstuk wordt ingebouwd, waardoor het licht discreet en naadloos in de omgeving wordt geïntegreerd. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van inbouwarmaturen:

 1. Esthetisch aantrekkelijk: Inbouwverlichting zorgt voor een strak en minimalistisch uiterlijk, omdat het geen zichtbare onderdelen heeft die uitsteken of afleiden van het interieurontwerp. Het geeft een moderne en nette uitstraling aan de ruimte.
 2. Ruimtebesparing: Doordat inbouwarmaturen in het oppervlak zijn verwerkt, nemen ze geen extra ruimte in beslag en creëren ze een gevoel van openheid, zelfs in kleine kamers.
 3. Gerichte verlichting: Inbouwarmaturen kunnen vaak worden gekanteld of gericht om specifieke gebieden of objecten te verlichten. Hierdoor kan men accentverlichting aanbrengen op bepaalde details of kunstwerken.
 4. Veiligheid: Inbouwarmaturen zijn vaak beschermd met veiligheidsglas of een afdekplaat, waardoor de kans op letsel door contact met de lamp wordt verminderd. Dit is vooral belangrijk in drukke of openbare ruimtes.
 5. Lichtverdeling: Inbouwarmaturen zorgen voor een gelijkmatige lichtverdeling, omdat ze vaak gebruikmaken van meerdere lampen die op een doordachte manier zijn geplaatst. Hierdoor wordt schaduwwerking verminderd en ontstaat er een aangename en uniforme verlichting.
 6. Verborgen bekabeling: Omdat de draden en aansluitingen zich in het plafond of de muur bevinden, zijn ze niet zichtbaar en dragen ze bij aan een nette en opgeruimde uitstraling.
 7. Flexibiliteit: Er zijn verschillende soorten inbouwarmaturen beschikbaar, zoals downlights, inbouwspots, led-panelen en meer. Hierdoor kan men de juiste armaturen kiezen die passen bij de specifieke verlichtingsbehoeften van een ruimte.

Kortom, inbouwarmaturen bieden een functionele en stijlvolle verlichtingsoplossing voor verschillende soorten ruimtes, of het nu gaat om residentiële, commerciële of openbare omgevingen.

Het hele assortiment van LED2 vind je hier: https://www.whyled.nl/product-category/led2/
Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op: https://www.facebook.com/WhyLedBV  
Wattage

Lumen Watt Verhouding (Lm/W)

Lichtopbrengst

CRI

Gradenbundel

Levensduur

Garantie

Scroll naar boven