Search

ZENO – Ronde spot IP54 – 3CCT Voordeel

 40,56 excl.BTW |  49,08 incl BTW.

Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
 • Aluminium, PMMA
 • 10W
 • 3CCT 3000K/4000K/5000K
 • CRI > 90
 • 2 Jaar garantie
Zwart Wit
,

Bestel gemakkelijk al jouw verlichting online.

 • Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden
 • Kwalitatieve zakelijke verlichting
 • Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna

ZENO – Ronde spot IP54 – 3CCT

ZENO – Ronde spot IP54 – 3CCT

Ronde spot IP54 bestemd voor installatie in het interieur. Met IP54-bescherming ook geschikt voor vochtige omgevingen. Lichtbron – COB LED, met de mogelijkheid om de lichtkleur te schakelen 3000K / 4000K / 5000K. De lamp is gemaakt van aluminium. Verkrijgbaar in wit en zwart. Gebruik – algemene of accentverlichting ontworpen voor residentiële of commerciële ruimtes (badkamers, gangen, keukens, entreegebieden, kamers).

Wanneer kies je voor een ronde spot IP54?

Een ronde spot met IP54-classificatie is een type verlichting dat geschikt is voor gebruik in omgevingen waar vocht en stof aanwezig kunnen zijn. De IP54-classificatie geeft aan dat de spot een goede bescherming biedt tegen stofdeeltjes en spatwater. Hier zijn enkele situaties waarin je zou kunnen kiezen voor een ronde spot met IP54-classificatie:

 1. Badkamers: Badkamers zijn vaak vochtige omgevingen vanwege douches, badkuipen en wastafels. Een ronde spot met IP54-classificatie kan veilig worden gebruikt in badkamers, vooral in de buurt van douches en badkuipen, waar de kans op vochtigheid en spatwater hoog is.
 2. Keukens: In de keuken kunnen er spetters van water en voedsel zijn, vooral rond gootstenen en kookgedeeltes. Een IP54-spot is geschikt om deze omstandigheden aan te kunnen en zorgt voor betrouwbare verlichting zonder risico op beschadiging door vocht.
 3. Overdekte buitenruimtes: Als je een overdekt terras, veranda, balkon of buitenentree hebt, kan een ronde spot met IP54-classificatie worden gebruikt om de buitenruimte te verlichten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over lichte regen of stof.
 4. Wasruimtes: Wasruimtes kunnen vochtige omgevingen zijn vanwege wasmachines en drogers. Een IP54-spot kan de verlichting verzorgen zonder schade door mogelijke vochtigheid.
 5. Garages: In een garage kunnen stof en soms vocht voorkomen. Een ronde spot met IP54-bescherming kan zorgen voor adequate verlichting in de garage zonder dat de verlichting wordt aangetast door deze omstandigheden.

Het is belangrijk op te merken dat de IP54-classificatie geschikt is voor een matige bescherming tegen vocht en stof, maar niet geschikt is voor directe onderdompeling in water. Als je verlichting nodig hebt voor extreem vochtige of natte omstandigheden, zoals in doucheruimtes waar waterstralen rechtstreeks op de lampen kunnen spatten, moet je op zoek gaan naar armaturen met een hogere IP-waarde, zoals IP65 of hoger.

Het hele assortiment van LED2 vind je hier: https://www.whyled.nl/product-category/led2/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op: https://www.facebook.com/WhyLedBV  

Waarom een LED spot kiezen met een CCT switch?

Een LED spot met een CCT (Correlated Color Temperature) switch biedt de mogelijkheid om de kleurtemperatuur van het licht aan te passen aan verschillende situaties en persoonlijke voorkeuren. Hier zijn enkele redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een LED spot met een CCT switch:

 1. Flexibiliteit in verlichting: De CCT switch stelt je in staat om te schakelen tussen verschillende kleurtemperaturen, meestal variërend tussen warm wit, neutraal wit en koel wit licht. Warm wit (lagere Kelvin-waarde) kan bijvoorbeeld een gezellige en ontspannen sfeer creëren, terwijl koel wit (hogere Kelvin-waarde) een helderder en actiever licht geeft. Met de flexibiliteit om de kleurtemperatuur aan te passen, kun je de verlichting optimaliseren voor verschillende activiteiten en behoeften.
 2. Aanpassing aan omgeving en tijdstip: Je kunt de kleurtemperatuur aanpassen aan de omgeving en het tijdstip van de dag. Bijvoorbeeld, ‘s ochtends kun je kiezen voor koel wit licht om je te helpen wakker te worden en alert te blijven, terwijl je ‘s avonds warm wit licht kunt gebruiken om te ontspannen en tot rust te komen.
 3. Esthetische overwegingen: Voor sommige interieurs en decoraties kan een specifieke kleurtemperatuur beter passen dan een andere. Met een CCT switch kun je de verlichting afstemmen op de stijl en sfeer die je in een bepaalde ruimte wilt creëren.
 4. Emotionele impact: Onderzoek heeft aangetoond dat kleurtemperaturen invloed kunnen hebben op onze gemoedstoestand en emoties. Warmere kleurtemperaturen worden vaak geassocieerd met gezelligheid en comfort, terwijl koelere kleurtemperaturen een stimulerend effect kunnen hebben. Met de CCT switch kun je de verlichting aanpassen aan je stemming en activiteiten.
 5. Toekomstbestendigheid: Als je niet zeker bent welke kleurtemperatuur het beste bij je past of als je verwacht dat je voorkeuren in de loop van de tijd kunnen veranderen, biedt een CCT switch de mogelijkheid om je verlichting aan te passen zonder dat je nieuwe armaturen hoeft aan te schaffen.

Hoewel LED spots met een CCT switch meestal iets duurder zijn dan standaard LED spots met één vaste kleurtemperatuur, kunnen de voordelen van flexibiliteit en aanpasbaarheid ervoor zorgen dat ze een goede investering zijn, vooral als je veel belang hecht aan de juiste verlichting in verschillende situaties.

Wattage

Lumen Watt Verhouding (Lm/W)

Materiaal

Lichtopbrengst

CRI

UGR

Garantie

Levensduur

Scroll naar boven